2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada mangonun internet sitesinde indirim var değişim ve iade mağzalardan da yapılabiliyo bu açıdan avantajlı bakın derim güzel şeyler var

Burcu bu kremlerin fiyatı ne kadar?
strawberrynet ten alışveriş yapan var mı bu kozmetiklerle ilgili?Artık Türkiye'ye satış yapılmıyomuş diyolar ama..

bu arada mangonun internet sitesinde indirim var değişim ve iade mağzalardan da yapılabiliyo bu açıdan avantajlı bakın derim güzel şeyler var

Topiğin alışveriş manyağı olaraktan, gözlerim yuvalarından çıktı bunu okuyunca. Hemmen bakıyorum..
Bunalım yüzünden kendimi alışverişe verdim. Eşimin bir an önce problemlerimi çözmesi lazım yoksa maddi krize giricez!

Bakıcının oğlunun velayet davası vardı bugün.
Kaybetmiş, 4 yaşındaki çocuğun velayetini babaya vermişler.
Ebru mahkemede düşüp bayılmış, hastaneye götürüyorlarmış...
Çok üzüldüm, elim ayağım titriyor, ağlıyorum, kızın çocuğuna nasıl baktığını, nasıl üzerine titrediğini ben biliyorum, anlamıyorum bu nasıl adalet, parayı veren düdüğü çalıyor, lanet olsun!
Ve mahkemeden önce Ebru demişti ki, oğlumu benden alırlarsa, ben bir daha çocuk falan bakamam, beni unutun.
İşte böyle...

Nasıl yani yaaa!!! 4 yaşındaki çocuk annesinden ayrılır mı!!! Bu nasıl bi iş!
Senin açından da ayrı bi olay...

strawberrynet ten alışveriş yapan var mı bu kozmetiklerle ilgili?Artık Türkiye'ye satış yapılmıyomuş diyolar ama..
duymadım ben tr ye satış yapılmadığını..
neden vermişler ki babaya çok küçük daha..çok üzüldüm(
allah sabır versin, tez zamanda kavuştursun inşallah oğluna..
nasıl dayanır insan yokluğuna..

Kıymet, tonik ve nemlendiriciye 200 küsür ilra verdim ben. Göz altı kremi 175 lira civarındaydı.
strawberrynet'ten hiç alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlarım var, memnunlar.

Nasıl yani yaaa!!! 4 yaşındaki çocuk annesinden ayrılır mı!!! Bu nasıl bi iş!
Senin açından da ayrı bi olay...

Valla ben hiç bişi anlamadım kızlar.
15 gün önce ilk celse vardı, ne tanık dinlendi ne bişey, ikinci celsede küt diye karar verildi, hiç iyi niyetli düşünmüyorum.
Allah sabır versin, kızın tek dayanağı oğluydu zaten, ne yapacak bilmiyorum, içim yandı.
Baba çalışıyor, çocuğa babaanne bakacak mevcut durumda ve babaanne olacak kadın torununu daha hiç görmemiş, durur mu hiç o çocuk onunla...

Benim durumum da fena evet ama valla da şu an onu bile düşünemiyorum. Gelecek hafta yokuz zaten, sonrasında oturup konuşuruz artık Ebru'yla...

Son düzenleme:

sağolun arkadaşlar....
ama umudum yok hiç...kontenjanlar açıklandı...akçakoca 2 kişi alacak sadece...çok çok zor bu gidişle...
Trabzon da yazacaktım ama orda da durum vahim...toplam 10 okul bulup yazabilirsem öpüp de başıma koyarım ama benim puanım zaten az((

çok üzüldüm ben de bu duruma...ne desem bilemedim..babasının parası annesinin yakınlığını asla veremez bir çocuğa...

ben strawbery den alışveriş yaptım memnunum da bi sorun olmadı yani

NE DEMEK 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ANNESİNDEN AYIRMAK BEN BÖYLE ADALETİN TA A..NA O BABANINDA SÜLALESİNE BAŞLARIM BOYU POSU DEVRİLESİ HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYO ÇOCUĞUNU ANNESİZ NE YAPAR O KUZUCUM

selam kızlar bi girip slm verip çıkacam, herkes iyidir inşallah
ebrunun durumuna çok üzüldüm allah sabır versin

SLM MİLLET
OKULDAYIM KEYFİM YOK HİÇ
o nasıl dava öyle yaw çocuklar 11 yaşına kadar bakma muhtaç kabul edildiğinden annede kalır. kadın temyize gitsin davayı yenilesin olmaz o iş öyle kolayca

evet kontenjanlar açıklandı ve bütün ümitlerim suya düştü çanakkale ne eşime ne bana açılmıyor izmirde bile 3-4 açık var onlar dan 2 si kuş uçmaz kervan geçmez yerler ve eşime yine açılmıyor. bizim umutlar bir başka bahara kaldı

Hey Allahım yaa, bu nasıl bir adalet böyle, çok üzüldüm, mahvolmuştur kadın...
Anne sevgisinin yerini tutar mı hiç para, Allah Allah, ne diyeceğimi bilemedim, şaşırdım kaldım..

Hanife herşey gönlünce olur inşallah canım, ama istediğin yer olmazsada çok üzülme bence, ben her şerde bi hayır vardır diyenlerdenim:78:

Şeymacım, sizin adınıza üzüldüm, umutlarınız başka bahara kaldı desene..

Hanife, Akçakoca daki o 2 kontenjan inşallah sizin olur arkadaşım...

Sağolun kızlar...
Ya bu Ebru'nun bize söylemediği bir durum var bu kararı gerektirecek ya da para döndü bu işin içinde, başka bir ihtimal yok.
Ama her şey bir yana, o minicik yavru tanımadığı babaanne ile ayda yılda bir gördüğü baba ile nasıl büyür, nasıl bir travma yaşar, düşünemiyorum.
Çok çok sıra dışı durumlar dışında, bir çocuğa annesinden daha iyi bakacak kimse yok.

Hanife ve Şeyma, hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşlarım, Allah gönlünüze göre versin.

Gülşan, seni burda görmek güzel.

Sözleşmeliler kadroya geçtiği için bu sene bütün açık yerler doldu..

Sözleşmeliler kadroya geçtiği için bu sene bütün açık yerler doldu..

sözleşmelilerle alakasını bilmem de rotasyon affının acısı bunlar bence hala, kadroya geçenlerden o dönemde sözleşmeli olanlar da aftan yararlanıyor çok söylenesim var. bunun böyle olacağı belli olduğundan seçim sonrasına bıraktılar zaten

Ankara ya bir yağmur yağdı ki sormayın, dolu ile karışık yağmur, 1 saat içinde şirketin terası suyla doldu, küçük bir çocuk girse yüzer o derece yani..
Yok yok ben iyice emin oldum, bu sene Ankara ya yaz gelmeyecek (

İstanbul'da da hava serin, kapalı ve yağmurlu, çok gıcık yani.
Bu sebepten olsa gerek, tatil konusunda son derece endişeliyim.

İstanbul'da da hava serin, kapalı ve yağmurlu, çok gıcık yani.
Bu sebepten olsa gerek, tatil konusunda son derece endişeliyim.

antalya da hava güneşli ve açık..sıcaklık 33 derece civarı..

şimdi de doğuu..anado..
hava durmunu sunduk şimdi bana yardım edin..
?
kocişe cüzdan aldım..modeli çok original ama renginden kuşkuluyum..alacak başka bişey de bulamadım..bir tek buna sevinebilir..neyse burdakiler sağolsun dediler ki ylmz kullanmaz bunu mok rengi(
ben de şansımı deneyeyim diye almıştım zaten..fikrinizi bekleyrumm
US POLO CÜZDAN TABA C951513 - ERKEK - US POLO ASSN - ÇOK UCUZ MARKALAR
bu cüzdanın farklı modeli..olmazsa şununla değişicem..ya da veririm kendi değişsin..
U.S. POLO ASSN - Siyah Erkek DERİ CÜZDAN 734-01 GittiGidiyor.com'da #34489663

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…