- 19 Ağustos 2010
- 2.258
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.441
Burcu bu kremlerin fiyatı ne kadar?Kısacık yazdım çıktım sabah, coşmuşsunuz :)
Aylin, ağrısı olup olmadığını anlamak için bir gecelik ağrı kesici öneriyorum.
Kıymet, Allah sana sabır versin, başka da bir şey diyemiyorum, benzer ağaçtan bir grup odun da bende var, kelin merhemi olsa kendi başına sürer.
Hanifecim, hakkınızda hayırlısı olsun, dualarım sizinle. Nihan nasıl neşe katıyordur yaw okula, gözümde canlandırdım da, güldüm valla :)
Esin, sen hep güzelsin yavyummm :)
Bana cilt demeyin, moralim çok bozuk. Göz altlarım çok kırıştı, cilt yapım değişti, 1 ay kadar önce Der.ma.lo.gi.ca'nın tonik ve nemlendiricisini aldım, 1-2 ay içinde de göz altı kremini alacam, düzenli kullananlar sonuç almışlar ama ben 2-3 günde bir kullandığım için henüz bir faydasını göremedim. Bazı geceler makyajımı temizlemeden yattığımı siz bilmeyin, bi de sizden laf işitemem :)
Bizim doktor da 38,5'un altını ateş kabul etmiyor.
bu arada mangonun internet sitesinde indirim var değişim ve iade mağzalardan da yapılabiliyo bu açıdan avantajlı bakın derim güzel şeyler var
Bakıcının oğlunun velayet davası vardı bugün.
Kaybetmiş, 4 yaşındaki çocuğun velayetini babaya vermişler.
Ebru mahkemede düşüp bayılmış, hastaneye götürüyorlarmış...
Çok üzüldüm, elim ayağım titriyor, ağlıyorum, kızın çocuğuna nasıl baktığını, nasıl üzerine titrediğini ben biliyorum, anlamıyorum bu nasıl adalet, parayı veren düdüğü çalıyor, lanet olsun!
Ve mahkemeden önce Ebru demişti ki, oğlumu benden alırlarsa, ben bir daha çocuk falan bakamam, beni unutun.
İşte böyle...
duymadım ben tr ye satış yapılmadığını..Burcu bu kremlerin fiyatı ne kadar?
strawberrynet ten alışveriş yapan var mı bu kozmetiklerle ilgili?Artık Türkiye'ye satış yapılmıyomuş diyolar ama..
neden vermişler ki babaya çok küçük daha..çok üzüldümBakıcının oğlunun velayet davası vardı bugün.
Çok üzüldüm, elim ayağım titriyor, ağlıyorum, kızın çocuğuna nasıl baktığını, nasıl üzerine titrediğini ben biliyorum, anlamıyorum bu nasıl adalet, parayı veren düdüğü çalıyor, lanet olsun!
Ve mahkemeden önce Ebru demişti ki, oğlumu benden alırlarsa, ben bir daha çocuk falan bakamam, beni unutun.
İşte böyle...
Burcu bu kremlerin fiyatı ne kadar?
strawberrynet ten alışveriş yapan var mı bu kozmetiklerle ilgili?Artık Türkiye'ye satış yapılmıyomuş diyolar ama..
Nasıl yani yaaa!!! 4 yaşındaki çocuk annesinden ayrılır mı!!!Bu nasıl bi iş!
Senin açından da ayrı bi olay...
duymadım ben tr ye satış yapılmadığını..
neden vermişler ki babaya çok küçük daha..çok üzüldüm(
allah sabır versin, tez zamanda kavuştursun inşallah oğluna..
nasıl dayanır insan yokluğuna..
Günaydın herkese.
Ruh halim hala aynıKv ve görümcekle sağlam bi kapışsam rahatlar mıyım acaba???!!!
Pınar Allah kolaylık versin. Huzursuz bebek ne demek seni çok iyi anlıyorum.
Aylincim dr un hiç bişeyi değiştiremeyeceğini biliyorum ama en azından bana haklı olduğumu söyleyecek birilerine ihtiyacım var. Aslında dr a gitmeye başladığımdan beri özgüvenim yerine geldi. Artık istemediğim olaylar karşısında kesin tavrımı koyabiliyorum. Eskisi gibi herşeyi sineye çekip oturmuyorum.
Kerem'in bi rahatsızlığı olduğunu sanmıyorum anlattıklarından. Öyle olsa bi şeylerle dalmazdı. Bazen Pelin'e de geliyor öyle heyheyler. Diş için fitil verebilirsin bence.. Bazen huzursuz olduğu gecelerde ben veriyorum.
Hanife, hakkınızda hayırlısı olsun. Yanında sana destek olan eşin olduğu sürece tayininiz nereye çıkarsa çıksın, ben huzurlu mutlu olacağınıza eminim. Kv ile birlikte de olsanız eşin aradaki mesafeyi koruyacaktır.. Bu arada nie Trabzon'a tayin istemiyosunuz?
Günaydın...
Kıymetcim, eşlerimiz ailelerine karşı bir kez bile olsa bizi savunmadığı sürece bu böyle gidecek ve biz kendimizi yıprattığımızla kalacağız.. Özgüveninin yerine gelmesi ve tavrını koyabilmen açısından senin adına sevindim, bu açıdan bakarsak biraz yol almışsın gibi sanki, kv ve görümceke karşı tepkisiz kalmaya çalış, gerekli yerlerde de cevabını yapıştır gitsin, ama karşılarında durup onlarında sana cevap vermesine müsade etme ki uzamasın, sen rahatla yeter, ben onları yok sayıyorum artık, eskisi kadar üzerime düşüp beni rahatsız etmiyorlar, gerektiğinde de cevabımı yapıştırıyorum, arkamdan ''dangalak, ukala v.b.'' deseler bile ben rahatladıktan sonra onların ne dediği umurumda değil, içime attıkça giden benden gidiyordu çünkü..
Aylincim, Kerem in bişeyi yok bence, hatırlarsan İklime de olmuştu bir keresinde, içine şaytan kaçmış gibi gece yarısı 2 saat beni delirtmişti, ertesi gün bişeyi yoktu, Kero yu gözlemle bakalım bu gece de yapacak mı, sık sık olmuyor bu durum anladığım kadarıyla, öyle olursa doktora götürün derim..
Hanifem, Rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin, dualarım seninle olacak..
Pınar, nedir senin bu Eymen den çektiğin yaa, maşallah epey de diş çıkardı haa, yorgunluktan ve uykusuzluktan hastalanma dikkat et kendine...
Fulyacım, su çiçeği aşısının 2. dozu yok bildiğim kadarıyla, 2. kez 5-6 yaşlarında yapılacak, biz İklime 14 aylıkken tek doz yaptırdık..
özgr de de son 3 gündür var bu..ben diş sıkıntısına verdim.dişetleri mosmorbir de karpuzu çok kaçırınca oluyor.karnı ağrıyor..
hayırlısı olsun canım..gönlünüze göre huzurlu br yer olsun..
eşine şööyle okkalı bir osmanlı tokadı yolluyorumm
İşte böyle...
Kıymet, tonik ve nemlendiriciye 200 küsür ilra verdim ben. Göz altı kremi 175 lira civarındaydıç
strawberrynet'ten hiç alışveriş yapmadım ama yapan arkadaşlarım var, memnunlar.
Valla ben hiç bişi anlamadım kızlar.
15 gün önce ilk celse vardı, ne tanık dinlendi ne bişey, ikinci celsede küt diye karar verildi, hiç iyi niyetli düşünmüyorum.
Allah sabır versin, kızın tek dayanağı oğluydu zaten, ne yapacak bilmiyorum, içim yandı.
Baba çalışıyor, çocuğa babaanne bakacak mevcut durumda ve babaanne olacak kadın torununu daha hiç görmemiş, durur mu hiç o çocuk onunla...
Benim durumum da fena evet ama valla da şu an onu bile düşünemiyorum. Gelecek hafta yokuz zaten, sonrasında oturup konuşuruz artık Ebru'yla...
Günaydın:))
öğleye kadar evdeyim...1 de okulda olmam lazım...karneler belgeler toplantılar bu ara yoğun yine her şey...Nihan da benimle okula geliyor bu sıralar babasıyla çakışıyor işlerimiz.bugün il dışı yer değiştirme tercihleri açılacak inşallah bana dua edin olur mu...hakkımda hayırlısı olsun...çünkü ne isteyeceğimi bilemiyorum ben de....
İşte böyle...
SLM MİLLET
OKULDAYIM KEYFİM YOK HİÇ
o nasıl dava öyle yaw çocuklar 11 yaşına kadar bakma muhtaç kabul edildiğinden annede kalır. kadın temyize gitsin davayı yenilesin olmaz o iş öyle kolayca
evet kontenjanlar açıklandı ve bütün ümitlerim suya düştü çanakkale ne eşime ne bana açılmıyorizmirde bile 3-4 açık var onlar dan 2 si kuş uçmaz kervan geçmez yerler ve eşime yine açılmıyor. bizim umutlar bir başka bahara kaldı
Sözleşmeliler kadroya geçtiği için bu sene bütün açık yerler doldu..
Ankara ya bir yağmur yağdı ki sormayın, dolu ile karışık yağmur, 1 saat içinde şirketin terası suyla doldu, küçük bir çocuk girse yüzer o derece yani..
Yok yok ben iyice emin oldum, bu sene Ankara ya yaz gelmeyecek(
İstanbul'da da hava serin, kapalı ve yağmurlu, çok gıcık yani.
Bu sebepten olsa gerek, tatil konusunda son derece endişeliyim.