2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canlarım;
Burcu canım size bol eğlenceli bir tatil diliyorum şimdiden hiç olmazsa sıkıntılardan iş stresinde uzaklaşacaksın canım
Kabak yemeği dün akşam vardı bende....Prinçli dereotulu ve az kıymalı Hilale bayıla bayıla yer

Aklıma gelmişken, semizotunu da aynı şekilde pişiriyorum ben, Doruk onu da çok seviyor.
Ama semizotu ince kıyılmış olacak :)

günaydın:)
geç kaldım bugün demi:)) kaliteciler geldi..---

Şeymacım sabah sabha bir hışımla geldim..size dert yanacaktım ki yazdıklarını gördüm..anlattıklarının aynısını yaşıyorum..annem dün bu çocuk açlıktan ölecek dedi. ne diyosun sen diye kadına sardım...denir mi ööle..zaten moralim bozuluyor..kaygılarımız bile aynı..senin de benim de memeyi bıraktırmaktan başka çaremiz yok arkadaşım..kendimizi hazırlamamız lazım artık..16 ayı dolduruğu gün başlıyorum ben çalışmalara..

kabak yemeğinden nefret ederim..bakladan da..ama oğluş için yapıyorum kabak.sizin anlattığınız şekilde.yemesi kötü kendi tırtıklarsa tırtıklar..taze fasülyeye bayılıyor ama..çatala batırıp veririm eline hiç ezmeden çiğner yutar onu canı isterse..istemezse yerde araba yapar...

herkese güzel bir cuma dileyrum..

Son düzenleme:
burucucm hiiiççç tırsma çok güzel bir tatil olacak eminim bu arada ben dermalocica nın bebek güneş koruyucusunu almıştım geçen sene ve çok memenuum tavsiye ederim denize de öğleden sonra deniz biraz ısınca girince çok seviyolar geçen sene hep öylgirdik biz bikaç haftadır gidiyoruz henüz giremedik ama sahilden topluyoruz sürekli geçen hafta sonu almış eline hortumu bi güzel ıslanmış kova kürek falan da aldım ama o küreği mikrofon kovayı şapka yapmayı tercih etti

veee yarın kv ye taşınıyorum allah yardımcım olsun 3 ay depresif olur her sabah size ağlarım artık hazıryın kendinizi

anlatayım da gülün biraz eltim her sabah bu ne giysem nasıl giysem giymesem de çıplak mı gezsem programlarını seğrediyor tabi mecburen kuzum da seğrediyor dün bi gittim eltimin kızının dolabına girmiş şapka kemer bluz almış geçmiş aynanın karşısına kendi kreasyonunu oluşturuyo dedim bundan sonra izlemek yok bunları ama çok şekerdi ne yalan sööliyim

selam nihayet telefondan girebildim:))) melisacim pcyi bozmus sagolsun acilmiyor.hanifecim hakkinizda hayirlisi olur insallah.. seymacim cerende bazen oyle ac yasiyo iste sewerek yedikleri karpuz cilek kiraz.. corba yemek uogirt zorla yedigi kadar... sadece peynirli omleti isteyerek yiyor.esinto cemy modacimi olacak yoksa:))) demek kaynanatorlu gunler basliyo wuuu sukuneti koru bnce:)merlike tatilemi gidiyorsunz umarim tadini cikarabilirsiniz:)

Cumanız hayır olsun hanımlar..
Geldik bir haftanın daha sonunaaa..
Sabah çok yoğundum giremedim, ama sizde zaten bişey yazmamışsınız, dün eve sağ salim varabildim, biraz yürümek zorunda kaldım, sonra vasıta buldum neyseki, rezilliği, çamuru, pisliği görmeniz lazımdı, işin ilginci annemin evinin orda hiç bişey yoktu, yerler bile kupkuruydu, aynı şehirde farklı mevsimleri yaşıyoruz bölge bölge... Bugünde yağışlı olacakmış, inşallah dünkü gibi olmaz, hiç yağmasa daha iyi ama..

Emziren ve şikayetçi olan arkadaşlarım, benim görümcem 22 ay emzirdi, çocuk ek gıdayı hep reddetti, şu an bile yemek yerken öğürür sürekli, herşeyi yemez, aç geziyor diyebilirim, İklim le aynı kiloda 4 yaşındaki çocuk, görümcem bebeğe yemek yedirme konusunda üşendiği için emzirmek kolayına geldi, şimdi de yediremiyorlar işte, sizlerde dikkat edin lütfen, şimdi ağlasalar bile eninde sonunda pes edip alışacaklardır, vazgeçmeyin devam edin, yemek konusunda ısrarcı olun, gerekirse hiç emzirmeyin, bırakın aç dolaşsın, mutlaka yemek isteyecektir, sizin zaafınızdan yararlanmalarına izin vermeyin, herşey onların iyiliği için, alışacaklardır eminim.. Kolay gele...

selam nihayet telefondan girebildim:))) melisacim pcyi bozmus sagolsun acilmiyor.hanifecim hakkinizda hayirlisi olur insallah.. seymacim cerende bazen oyle ac yasiyo iste sewerek yedikleri karpuz cilek kiraz.. corba yemek uogirt zorla yedigi kadar... sadece peynirli omleti isteyerek yiyor.esinto cemy modacimi olacak yoksa:))) demek kaynanatorlu gunler basliyo wuuu sukuneti koru bnce:)merlike tatilemi gidiyorsunz umarim tadini cikarabilirsiniz:)

Hoşgeldin, nasılsın, 2 bebekle günler nasıl geçiyor? Oğluşun çok tatlı maşallah, sana çok benziyor Ulaş..

slm millet :KK71:

karneleri verdik nihayet :KK52: şimdi 1 temmuza kadar mesleki çalışmalar, sonra da tatiiiiiilllll

tatilden de korkuyorum gerçi, akşam annemle fena halde kavga ettik, tayin meselesini anlattım "anne geemiyoruz" dedim vay efendim senmisin diyen illaki çanakkale izmir mi olması lazımmış adana konya yazalımmmış bir saat öne gelsek o da karmış, ya benim okulumda bu şehirde kurulu düzenim var çocuğumu emanet edecek insanım var bakıcı bulabilecek çevrem var nasıl bırakıp çıkayım çocukla diyorum, sen orada kal anan baban kardeşin gelip göremesin ondan yapıyorsun sen zaten onlar bizden değerli zaten diyor (eşimin babası burada ya) :84: ay çıldırttı akşam tarifi yok bu öfkenin Allah hiç kimseye benim annem gibi kaynana nasibetmesin. 2 kaynanam olsaydı bu kadar çekerdim her halde, kocamın canına okuyor neye kızıp bağıracağı belli değil, hiç alınan gücenen olurmu falan demiyor. çok yoruldum bu kadınla uğraşmaktan yaaaaa :KK43::KK43: tatilimi de cehenneme çevirecek benim kesin :18:

günaydın:)
geç kaldım bugün demi:)) kaliteciler geldi..---

Şeymacım sabah sabha bir hışımla geldim..size dert yanacaktım ki yazdıklarını gördüm..anlattıklarının aynısını yaşıyorum..annem dün bu çocuk açlıktan ölecek dedi. ne diyosun sen diye kadına sardım...denir mi ööle..zaten moralim bozuluyor..kaygılarımız bile aynı..senin de benim de memeyi bıraktırmaktan başka çaremiz yok arkadaşım..kendimizi hazırlamamız lazım artık..16 ayı dolduruğu gün başlıyorum ben çalışmalara..

kabak yemeğinden nefret ederim..bakladan da..ama oğluş için yapıyorum kabak.sizin anlattığınız şekilde.yemesi kötü kendi tırtıklarsa tırtıklar..taze fasülyeye bayılıyor ama..çatala batırıp veririm eline hiç ezmeden çiğner yutar onu canı isterse..istemezse yerde araba yapar...

herkese güzel bir cuma dileyrum..

ben zaten aylardır seyreltmeye çalışıyorum ama okuldan öğlen geldiğim için koca gün aklına estikçe yapışıyor, ne zaman tamam bu ara az emiyor desem arsızlığı tutuyor sil baştan, tek artımız gece uyanmaması ama sabah 6 gibi mutlaka uyanıp emiyor, gece yatarken mutlaka emiyor, emmeden kesinlikle uyumuyor zaten, okuldan geldim mi mutlaka emiyor hatta babasıyla okula geldikleri zamanda yakama yapışıyor resmen okulun orta yerinde aç tok kalabalık farketmiyor, kütüphaneyi emzirme odasına çevireceğiz yakında. birden de kesemem zaten o bana kabus olur öyle 8-10 saat emmezse şişiyor taş gibi oluyorlar, kesersem mahvolurum.

şöyle de bir durum var başkasının evinde ya da elinde bir şey görürse 3 gündür açmış gibi yiyor :84: deli ediyor beni yaa... mervenin dediği gibi bazen yatırıp boğazına sokasım geliyor :KK47:

karneleri verdik nihayet :KK52: şimdi 1 temmuza kadar mesleki çalışmalar, sonra da tatiiiiiilllll

tatilden de korkuyorum gerçi, akşam annemle fena halde kavga ettik, tayin meselesini anlattım "anne geemiyoruz" dedim vay efendim senmisin diyen illaki çanakkale izmir mi olması lazımmış adana konya yazalımmmış bir saat öne gelsek o da karmış, ya benim okulumda bu şehirde kurulu düzenim var çocuğumu emanet edecek insanım var bakıcı bulabilecek çevrem var nasıl bırakıp çıkayım çocukla diyorum, sen orada kal anan baban kardeşin gelip göremesin ondan yapıyorsun sen zaten onlar bizden değerli zaten diyor (eşimin babası burada ya) :84: ay çıldırttı akşam tarifi yok bu öfkenin Allah hiç kimseye benim annem gibi kaynana nasibetmesin. 2 kaynanam olsaydı bu kadar çekerdim her halde, kocamın canına okuyor neye kızıp bağıracağı belli değil, hiç alınan gücenen olurmu falan demiyor. çok yoruldum bu kadınla uğraşmaktan yaaaaa :KK43::KK43: tatilimi de cehenneme çevirecek benim kesin :18:

ben zaten aylardır seyreltmeye çalışıyorum ama okuldan öğlen geldiğim için koca gün aklına estikçe yapışıyor, ne zaman tamam bu ara az emiyor desem arsızlığı tutuyor sil baştan, tek artımız gece uyanmaması ama sabah 6 gibi mutlaka uyanıp emiyor, gece yatarken mutlaka emiyor, emmeden kesinlikle uyumuyor zaten, okuldan geldim mi mutlaka emiyor hatta babasıyla okula geldikleri zamanda yakama yapışıyor resmen okulun orta yerinde aç tok kalabalık farketmiyor, kütüphaneyi emzirme odasına çevireceğiz yakında. birden de kesemem zaten o bana kabus olur öyle 8-10 saat emmezse şişiyor taş gibi oluyorlar, kesersem mahvolurum.

şöyle de bir durum var başkasının evinde ya da elinde bir şey görürse 3 gündür açmış gibi yiyor :84: deli ediyor beni yaa... mervenin dediği gibi bazen yatırıp boğazına sokasım geliyor :KK47:

Senin işin zor hakkaten, o halde başka çocuklarla bir araya getir memeyi unutturana kadar, madem başkasının elindekine merak salıyormuş, bulacan bir çaresini artık, yoksa sen helak oluyorsun..
Annende çok fenaymış hakkaten, tam kaynana haaa..

Hoşgeldin, nasılsın, 2 bebekle günler nasıl geçiyor? Oğluşun çok tatlı maşallah, sana çok benziyor Ulaş..[/QUOTE canimcim iyiym desem yalan olur mastit oldum 3 gundur kotuydum dun sutum cok azdi cengize mama aldirdim smagold 120 ictide uyudu yawrucak neyseki acil kürlerle kendime geldim simdi doyuyor:)) bu oglus istahli masallah.. insallh bana bnzer:))can oglum:)))

canimcim iyiym desem yalan olur mastit oldum 3 gundur kotuydum dun sutum cok azdi cengize mama aldirdim smagold 120 ictide uyudu yawrucak neyseki acil kürlerle kendime geldim simdi doyuyor:)) bu oglus istahli masallah.. insallh bana bnzer:))can oglum:)))

Geçmiş olsun tekrardan, şimdi daha iyi olmana ve Ulaşcığımın da doymasına sevindim, hadi bakalım iştahlı olsun da Cery gibi seni üzmesin, bu arada Cery nin tırnak yeme durumu ne oldu, aynı mı hala..?

Selam...
umarim herkes iyidir. Gecmise bakamadim.

Tugra dün gece birden ateslendi, halada hafif hafif oluyor atesi. Baska hic rahatsizligi yok gibi.
Galiba dis.

Sebneme Faceden ona msj gönderemedigimi söylemek icin girdim.
Umarim bunu görürsün Sebnemcim, Faceden msj gönderemiyorum niye anlayamadim.
Biz haftaya Tatildeyiz insallah.

Selam...

Tugra dün gece birden ateslendi, halada hafif hafif oluyor atesi. Baska hic rahatsizligi yok gibi.
Galiba dis.

Oyyy çok geçmiş olsun kuzuya, inşallah diştir...
Haftaya tatildesiniz demek, hadi bakalım, size de şimdiden iyi eğlenceler..

Selam...

Galiba dis.

tuğra paşama çok geçmiş olsun inşallah bişeyi çıkmaz

aklımda zaten dr la konuşayım süt azaltıcıyı sana da yazıcam..
ben sadece sabah akşam emzirebiliyorum..6 gibi evdeyim.bir yapışıyor sabaha kadar..yetmiyor haliyle.akşam yemeği yemiyor pek tabi..üff valla yoruldum.keşke başkalarıın elindekine baksa istese ona da razıyımm..yemek gördümü bir kaçışı var sanırsın kovalıyorlar..emmeyi bırakma konusunda araştırıyorum hala..ortak nokta şu:yavaş yavaş kesin birden değil diyorlar billir kişiler..hadi bakalım..umarım başarıcam..

Hoşgeldin, nasılsın, 2 bebekle günler nasıl geçiyor? Oğluşun çok tatlı maşallah, sana çok benziyor Ulaş..[/QUOTE canimcim iyiym desem yalan olur mastit oldum 3 gundur kotuydum dun sutum cok azdi cengize mama aldirdim smagold 120 ictide uyudu yawrucak neyseki acil kürlerle kendime geldim simdi doyuyor:)) bu oglus istahli masallah.. insallh bana bnzer:))can oglum:)))
iştahlı olsu zaten..maşallah oğluna hiç değişmesin hasret..
Selam...

Galiba dis.

geçmiş olsun canım..şimdi iyidir umarım tuğra..
sende mi tatile gidiyorsun..ya ben de istiyorummmm..
iyi tatiller :))

aklımda zaten dr la konuşayım süt azaltıcıyı sana da yazıcam..
ben sadece sabah akşam emzirebiliyorum..6 gibi evdeyim.bir yapışıyor sabaha kadar..yetmiyor haliyle.akşam yemeği yemiyor pek tabi..üff valla yoruldum.keşke başkalarıın elindekine baksa istese ona da razıyımm..yemek gördümü bir kaçışı var sanırsın kovalıyorlar..emmeyi bırakma konusunda araştırıyorum hala..ortak nokta şu:yavaş yavaş kesin birden değil diyorlar billir kişiler..hadi bakalım..umarım başarıcam..

öğlenleri çorba içirmeye çalışıyorum elimde tepsiyi gördüğü gibi gidip koltuğun arkasına saklanıyor :KK50:
hapın adını mutlaka bekliyorum zaten, tatilde falan olursak özelden mesaj at mutlaka görürüm. gerçi bu süt gelmese de emecek gibi, tiryaki resmen, açlıktan falan değil zevk onunki, ağzında tutuyor, çekemeyeyim diye dişiyle sıkıyor :KK53: öldürüyor beni ya :84:

meme istedikleri zaman dikkatlerini dağıtın....ben hep öyle yapıyorum yoksa dediğiniz gibi Nihan da sürekli üstümde.oynarken geliyor emiyor gidip devam ediyor sonra geri dönüyor tekrar emmek için eğer kapatmışsam yıkıyor ortalığı...özellikle öğünlerinden önce meme isterse farklı şeylerle unutturmaya çalışıyorum...aaaaa bak ne varmış camda,hadi balkona çıkalım ,hadi ellerini yıkıyalım türü şeyler....farklı oyunlar ya da kovalamaca falan oynuyoruz.çok ısrarcı olursa ağlatmıyorum ama genelde kanıyor.
yoksa bıraksam o da 24 saat emer bir şey yemez.
çok normal olan şeylere bile ilk defa görüyormuş yapıyormuş gibi abartılı tepkiler verin dikkatleri hemen dağılır:))ama zor iş bu bir gerçek...ben de bu yaz dışarda oynar unutur diye ümitleniyorum bu şekilde azaltarak keserim diyorum...Allah yardım etsin bize ne diyim:)))

X