slm millet
karneleri verdik nihayet
şimdi 1 temmuza kadar mesleki çalışmalar, sonra da tatiiiiiilllll
tatilden de korkuyorum gerçi, akşam annemle fena halde kavga ettik, tayin meselesini anlattım "anne geemiyoruz" dedim vay efendim senmisin diyen illaki çanakkale izmir mi olması lazımmış adana konya yazalımmmış bir saat öne gelsek o da karmış, ya benim okulumda bu şehirde kurulu düzenim var çocuğumu emanet edecek insanım var bakıcı bulabilecek çevrem var nasıl bırakıp çıkayım çocukla diyorum, sen orada kal anan baban kardeşin gelip göremesin ondan yapıyorsun sen zaten onlar bizden değerli zaten diyor (eşimin babası burada ya) :84: ay çıldırttı akşam tarifi yok bu öfkenin Allah hiç kimseye benim annem gibi kaynana nasibetmesin. 2 kaynanam olsaydı bu kadar çekerdim her halde, kocamın canına okuyor neye kızıp bağıracağı belli değil, hiç alınan gücenen olurmu falan demiyor. çok yoruldum bu kadınla uğraşmaktan yaaaaa
tatilimi de cehenneme çevirecek benim kesin :18:
ben zaten aylardır seyreltmeye çalışıyorum ama okuldan öğlen geldiğim için koca gün aklına estikçe yapışıyor, ne zaman tamam bu ara az emiyor desem arsızlığı tutuyor sil baştan, tek artımız gece uyanmaması ama sabah 6 gibi mutlaka uyanıp emiyor, gece yatarken mutlaka emiyor, emmeden kesinlikle uyumuyor zaten, okuldan geldim mi mutlaka emiyor hatta babasıyla okula geldikleri zamanda yakama yapışıyor resmen okulun orta yerinde aç tok kalabalık farketmiyor, kütüphaneyi emzirme odasına çevireceğiz yakında. birden de kesemem zaten o bana kabus olur öyle 8-10 saat emmezse şişiyor taş gibi oluyorlar, kesersem mahvolurum.
şöyle de bir durum var başkasının evinde ya da elinde bir şey görürse 3 gündür açmış gibi yiyor :84: deli ediyor beni yaa... mervenin dediği gibi bazen yatırıp boğazına sokasım geliyor