- 8 Temmuz 2009
- 2.534
- 12
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.421
özgr de de son 3 gündür var bu..ben diş sıkıntısına verdim.dişetleri mosmorGünaydın
3 gecedir doğru düzgün uyumamış,artık sinirleri bitmiş,dokunsanız ağlayacak bir anneden selam.
Kıymet allah sabır versin arkadaşım ama kocan odungillerden ne kadar yontarsın ve o yontma sırasında ömründen ne kadar gider bilmiyorum ve sana sabır diliyorum, gideceğin dr. hayatındaki hiçbirşeyi değiştirmeyecek sadece sana kabullenmeyi alışmayı öğretecek bunu bilesin.
İzin planları yapılmış bakıyorum, ben daha gireli 3 ay olduğu için ağzımı bile açmıyorum,şansımı eylül de deneyeceğim,vermezlerse de napalım bi sene sonrayı bekleriz.
Benim bir derdim var.
Kerem in 3 gece önce ateşi 37.5 a çıktı fitil attım o geceyi atlattık ama o geceden beri ateşi bi daha çıkmasa da huysuzluğu devam ediyor hatta dün gece 1 de bi uyandı,aman allahım nasıl bir ağlama çığlık çığlığa,ne yaptık ne ettiysek 10 dk susturamadık çocuğu,artık kapıp hastaneye gidecektik ki bişeylerle oyaladık ve sustu sonra da uyudu,ama bütün gece uykusunda ağlamaya devam etti, kulağını falan tutmuyor, diş desem 15-16 tane vardır herhalde ve hiçbirinde böyle olmadı, ne diyosunuz ne yapayım????
hayırlısı olsun canım..gönlünüze göre huzurlu br yer olsun..Günaydın:))
öğleye kadar evdeyim...1 de okulda olmam lazım...karneler belgeler toplantılar bu ara yoğun yine her şey...Nihan da benimle okula geliyor bu sıralar babasıyla çakışıyor işlerimiz.bugün il dışı yer değiştirme tercihleri açılacak inşallah bana dua edin olur mu...hakkımda hayırlısı olsun...çünkü ne isteyeceğimi bilemiyorum ben de....
Günaydın herkese.
Ruh halim hala aynıKv ve görümcekle sağlam bi kapışsam rahatlar mıyım acaba???!!!
Pınar Allah kolaylık versin. Huzursuz bebek ne demek seni çok iyi anlıyorum.
Aylincim dr un hiç bişeyi değiştiremeyeceğini biliyorum ama en azından bana haklı olduğumu söyleyecek birilerine ihtiyacım var. Aslında dr a gitmeye başladığımdan beri özgüvenim yerine geldi. Artık istemediğim olaylar karşısında kesin tavrımı koyabiliyorum. Eskisi gibi herşeyi sineye çekip oturmuyorum.
Kerem'in bi rahatsızlığı olduğunu sanmıyorum anlattıklarından. Öyle olsa bi şeylerle dalmazdı. Bazen Pelin'e de geliyor öyle heyheyler. Diş için fitil verebilirsin bence.. Bazen huzursuz olduğu gecelerde ben veriyorum.
Hanife, hakkınızda hayırlısı olsun. Yanında sana destek olan eşin olduğu sürece tayininiz nereye çıkarsa çıksın, ben huzurlu mutlu olacağınıza eminim. Kv ile birlikte de olsanız eşin aradaki mesafeyi koruyacaktır.. Bu arada nie Trabzon'a tayin istemiyosunuz?
bizim doktorumuz ateşi çok önemsemiyo hatta 39 un altında ise ateşi 3 günden önce getirmeyin diyo ama alıyorsa ve susmuyorsa muhakak getirin diyo bence götür baştan ayağa muayene etsin emin ol bi sıkıntısı varsada ilerrse antibiyotiklik hale gelmesinGünaydın
3 gecedir doğru düzgün uyumamış,artık sinirleri bitmiş,dokunsanız ağlayacak bir anneden selam.
Kıymet allah sabır versin arkadaşım ama kocan odungillerden ne kadar yontarsın ve o yontma sırasında ömründen ne kadar gider bilmiyorum ve sana sabır diliyorum, gideceğin dr. hayatındaki hiçbirşeyi değiştirmeyecek sadece sana kabullenmeyi alışmayı öğretecek bunu bilesin.
İzin planları yapılmış bakıyorum, ben daha gireli 3 ay olduğu için ağzımı bile açmıyorum,şansımı eylül de deneyeceğim,vermezlerse de napalım bi sene sonrayı bekleriz.
Benim bir derdim var.
Kerem in 3 gece önce ateşi 37.5 a çıktı fitil attım o geceyi atlattık ama o geceden beri ateşi bi daha çıkmasa da huysuzluğu devam ediyor hatta dün gece 1 de bi uyandı,aman allahım nasıl bir ağlama çığlık çığlığa,ne yaptık ne ettiysek 10 dk susturamadık çocuğu,artık kapıp hastaneye gidecektik ki bişeylerle oyaladık ve sustu sonra da uyudu,ama bütün gece uykusunda ağlamaya devam etti, kulağını falan tutmuyor, diş desem 15-16 tane vardır herhalde ve hiçbirinde böyle olmadı, ne diyosunuz ne yapayım????
Kullandığınız bir kırışık önleyici anti aging kremi varsa markasını yazar mısınız? Kendimi çok yaşlanmış hissediyorum da..
Hasret ve Yazgı bu sorudan muaflar bu arada :)
cildim çok bozuldu benim de..doğumdan sonra feci oldum.araştırma içindeyim..novidrm alıcam sanırım dr a da danışıp..Kullandığınız bir kırışık önleyici anti aging kremi varsa markasını yazar mısınız? Kendimi çok yaşlanmış hissediyorum da..
Hasret ve Yazgı bu sorudan muaflar bu arada :)
günaydınlarrr bugün kendimi çok güzel hissediyorum uzun zamandan soa ilk kez elbise giydiğimden olabülürr
uykusuz ve perişanım orayı geçiyorum 12 de atyorum gece 1 kere süte kalkıyor ve sabah 5 te de hepten uyanıyor delirecem ben işe gelirken bi daha sızıyo tabi saçma sapan bi uyku düzeni oldu dağılmış durumdayım nedne oldu nasıl oldu anlamadım
bizim doktorumuz ateşi çok önemsemiyo hatta 39 un altında ise ateşi 3 günden önce getirmeyin diyo ama alıyorsa ve susmuyorsa muhakak getirin diyo bence götür baştan ayağa muayene etsin emin ol bi sıkıntısı varsada ilerrse antibiyotiklik hale gelmesin
ya ben henüz çok kırışıklığım oladığından clinique in göz altı kremini kullanıyorum sadece dudak çevresine de aynısını sürüyorum fakat eğer arttıysa görümcem estee lauder advanced night repair kullanıyo 1ayda 10 seneyi garanti ediyolar kigerçekten gözle görülür bi değişiklik var biraz tuzlu ama 10 taksitle al noolcak 6 ay gidyo bunlAR malum
cildim çok bozuldu benim de..doğumdan sonra feci oldum.araştırma içindeyim..novidrm alıcam sanırım dr a da danışıp..
çokkk şaşırdım
bizim dr da ateşi önemser..hasta olunca ateş varmı çıktı mı ne yaptın ateşi lursa getir hemen er..
kafam karıştı şimdi...
Estee Lauder Advanced Night Repair
Bu ürün mü Esin? Bi de göz çevresi için ayrı bir ürünü varmış yoksa o mu bahsettiğin? Güzellik uzmanı bana göz çevrende çok kırışıklık yok dedi, benim asıl sıkıntım dudak üstü, burun kenarları..
Fiyatı öyle çok da pahalı diilmiş.Ben 200-300fln sandım tuzlu deyince.
cildim çok bozuldu benim de..doğumdan sonra feci oldum.araştırma içindeyim..novidrm alıcam sanırım dr a da danışıp..
çokkk şaşırdım
bizim dr da ateşi önemser..hasta olunca ateş varmı çıktı mı ne yaptın ateşi lursa getir hemen er..
kafam karıştı şimdi...
çokkk şaşırdım
kafam karıştı şimdi...
evet bu yalnız mağazda 335 ti acaba ben adını mı karıştırım görümceme sorar emin olup sana özlden msj atarım
evet kıymetçim buymuş yalnız ykm de fiyatı 335 miş kendisi ordan almış
her çocuğa göre konuşuyor olabilirler esin..özgr 2 defa ağır krup gcirdi..atlattık ama tıkanmasına ramak kala..o yüzden 2 defa hapşısa dr da alıyoruz soluğu..ateş bizim için önemli olablir canım..bu ateş konusunu birkaç doktorla konuştum hepsi 39 un altını ateş kabul etmiyor hele ki ateş düşürücüyle düşüyorsa önemsiz diyorlar 37,5 tan önce ilaç verme dediler ki güvenilirlik açısından sööliyim içlerinden biri prof sizinde bildiğiniz gibi atş bağışıklık sisteminin bir çeşit sava mekanizması bırak gelişsin dediler önemli olan atş değil beraberindekiler yani diğer belirtiler
Benim cildimde de lekelenmeler başladı. Doğumla mı yoksa yaşla mı alakalı bilmiyorum..
her çocuğa göre konuşuyor olabilirler esin..özgr 2 defa ağır krup gcirdi..atlattık ama tıkanmasına ramak kala..o yüzden 2 defa hapşısa dr da alıyoruz soluğu..ateş bizim için önemli olablir canım..
Günaydın
Benim bir derdim var.
her çocuğa göre konuşuyor olabilirler esin..özgr 2 defa ağır krup gcirdi..atlattık ama tıkanmasına ramak kala..o yüzden 2 defa hapşısa dr da alıyoruz soluğu..ateş bizim için önemli olablir canım..
doğumdan sonra bakımsızlıkla alakalı benimki...çok fena saldım..makyajla uyuyakaldım, alerjilerim azdı.. v.s..