Günaydın..
Dökülen bir anne daha geldi :))
Hasretcim geçmiş olsun, bende havluyu önerecektim ama arkadaşlar yazmış zaten, Cerry nin tırnak yemesinin psikolojik olduğunu düşünmüyorum bende, 2 aydır olduğuna göre kıskanma da olamaz, kendince oyun sanıyorda olabilir, üzerine düşme, tırnağını yerken engellemeye çalışma, görmemezlikten gelip ilgisini başka yöne çek, ellerini kullanarak yapabileceği yeni uğraşlar bul mesela, bütün bunlara rağmen unutmazsa doktora götür derim ben.. Alışkanlık haline getirirse ömür boyu yer tırnağını..
Burcucum, tatil moduna girememişsin daha anlaşılan, çalışırken alışveriş zor oluyor bence, iş çıkışı alışveriş yapamıyor insan, geçen hafta sonu halletseydin ya o işleri kuzum, çokta sıkıntı etme kendine, herşey olacağına varır, bu akşam eve gidince valizi koy ortaya, içine aklına geldikçe at eşyaları, birde bakmışsın valizin hazır bile :)) Güneş sütünü gittiğin yerden de alabilirsin, bikini için fazla gezme, ilk gördüğünü al, hepsinin işlevi aynı nasılolsa ve modellerde aynı hep, kafanda rengine karar ver yeter...
Ayfercim, yerim ben o uykucu Hilali, maşallah.. Ayağın nasıl oldu, biraz daha iyi misin?
Tanyacım, zor bir gece geçirmişsin, kolay gelsin, bugün akşama kadar ruh gibi gezersin artık, uykusuzluk çok zor hakkaten..