- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.401
selam kızlar
şuan malatyadayız, izne erken çıktık, patron ben yokken istediğiniz kadar izin kullanabilirsiniz dedi, bizde hemen kaçtık merak etmeyin diye yazıyorum, beni özleyin olurmukıymet ve yasemin kayseri ve ankaraya geldiğimde sizleri arıycam şimdi kaçmam lazım herkes iyidir inşallah
özgr doğduğundan beri deliksiz 4 saat uumadım hiçgünaydın herkese;
Tanya canım bir dönem maalesef böyle uykusuz geceler yaşayacağız maalesef zor bir dönemde olsa şu diş dönemi en iyisini PINAR bilir o kaç geceler uykusuz kaldı EYMEN paşa yüzünden....
Hasret canım geçmiş olsun sana bence PAROL al ve duş en iyi çözüm masajla beraber....Evinin şenlenmesi de tabiii
Cerry Ulaş 'la ilgilenirken mi tırnaklarını yiyiyor 2 aydan beri demişsin kıskanma değildir elbette ama psikolojik bişey olduğunu da sanmam Hilal'de ayak parmaklarını tutup ısırıyordu geçen akşam bir baktım tırnağını koparmış onunla uğraşıyor karanlıkta bile sonra kestim bende...İstersen doktora götür bir ama bu yaşta psikolojik bişey olucağını da sanmam canım...İçini rahat tut.
Hilal dün akşam 10 da uyudu yatış o yatış ara ara sağa sola dönerken ağladı ama hiç kalkmadı zillim sabahta ablama götürürken uyanmadı ben çıkarken uyandı resmen uykum geldi demek istedi yastığa kafasını koyuyor
aynen dediğin gibi olacak yasemin...kahve içip duruyorum..Günaydın..
Dökülen bir anne daha geldi :))
Hasretcim geçmiş olsun, bende havluyu önerecektim ama arkadaşlar yazmış zaten, Cerry nin tırnak yemesinin psikolojik olduğunu düşünmüyorum bende, 2 aydır olduğuna göre kıskanma da olamaz, kendince oyun sanıyorda olabilir, üzerine düşme, tırnağını yerken engellemeye çalışma, görmemezlikten gelip ilgisini başka yöne çek, ellerini kullanarak yapabileceği yeni uğraşlar bul mesela, bütün bunlara rağmen unutmazsa doktora götür derim ben.. Alışkanlık haline getirirse ömür boyu yer tırnağını..
Burcucum, tatil moduna girememişsin daha anlaşılan, çalışırken alışveriş zor oluyor bence, iş çıkışı alışveriş yapamıyor insan, geçen hafta sonu halletseydin ya o işleri kuzum, çokta sıkıntı etme kendine, herşey olacağına varır, bu akşam eve gidince valizi koy ortaya, içine aklına geldikçe at eşyaları, birde bakmışsın valizin hazır bile :)) Güneş sütünü gittiğin yerden de alabilirsin, bikini için fazla gezme, ilk gördüğünü al, hepsinin işlevi aynı nasılolsa ve modellerde aynı hep, kafanda rengine karar ver yeter...
Ayfercim, yerim ben o uykucu Hilali, maşallah.. Ayağın nasıl oldu, biraz daha iyi misin?
Tanyacım, zor bir gece geçirmişsin, kolay gelsin, bugün akşama kadar ruh gibi gezersin artık, uykusuzluk çok zor hakkaten..
Hasretçim ben bunu çokça yaşamıştım..
Malesef ne yaparsan yap asgari 2 gün sürüyor ateş.. Havlu, duş ve sık emzirmeyi yine de ihmal etme.
Kızlarr ne güzel, pipeti kullanabiliyor sizinkiler.
Ya Ensara ne biberonu ne de başka birşeyi kabul ettiremiyorum.. Bir kabul etse gece çok rahat edicem. Çok sık kalkıyor süte, yetmediği için..
Bir de gündüzleri sık sık emmek istiyor, süt içmek için değil, sadece oynamak için, emerken öyle değişik pozisyonlara gidiyorki anlatamam
selam kızlar
şuan malatyadayız, izne erken çıktık, patron ben yokken istediğiniz kadar izin kullanabilirsiniz dedi, bizde hemen kaçtık merak etmeyin diye yazıyorum, beni özleyin olurmukıymet ve yasemin kayseri ve ankaraya geldiğimde sizleri arıycam şimdi kaçmam lazım herkes iyidir inşallah
Şeymacım, Allah kolaylık versin, inşallah herşey istediğin gibi gider... cici kv ile arası iyi heralde Deniz in, pencereden aldığı geldi aklıma, eşinde farketmemiş ya :)))
selam kızlar
Dört gözle bekliyorum gelmeni Gülşan.. Bikaç haftalığına Bursa'ya eşimin yanına gitmezsem ben bütün yaz Kayseri'deyim.selam kızlar
slmmmm... marmaristeyim Allaha çok şükğr hava çok güzel .oğlumla öğleye kadar havuzdaydık çok mutlu oldu.huggesin deniz bezlerinden aldım cok memnunum şiddetle tavsiye ederm.m bedeni tam oldu egeye .bunn dısında otel rezalet 5 yıldız güya yemeklerinden midem bulandı denize nerdeyse 1 km uzak intte 150 mt yazıyodu.tur şirketi değistirmiyo oteli bizde cocuk havuzunda idare ediyoruz.
Ben yine depresyona girdim galibaHiçbişey bana zevk vermiyo.. Nasıl versin ki, hep aynı hep aynı.. Beni heveslendirecek, heyecanlandıracak hiçbişey olmuyo..Hiçbir amacım, hedefim yok. Okul kapanınca da iyice boşluğa düşmüş gibi olcam.
Eşime de gıcık oluyorum, çok gerekli gibi çekti gitti Bursa'ya.. Çocuğun bütün yükünü benim üzerime yıktı. Evin hem kadını hem erkeği oldumPelin'e hem annelik hem babalık yapıyorum..Ne eve ne kendime yetişebiliyorum. Pelin hiç kucağımdan inmiyor..Hep vızırdanıyor. Bi wc için bile 40takla atıyorum Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, kendime dair hiçbrşey yapamıyorum Sinirlerim iyice gerilmiş durumda...
Bi de bunların üstüne kv ve görümcekle uğraşıyorum.. Kapıdan kovsam bacadan geliyorlar. Ne yüzsüz insanlar.. İstemiyorum işte sizi!!!!!
Ayrıca eşim Bursa'ya gitmeden bir gün önce annemi arayıp beni şikayet etmiş Benim kv ve görümcek ile hiç görüşmediğimi, görsem bile konuşmadığımı, suratlarına bakmadığımı, böyle giderse boşanacağımızı söylemiş. Zaten hassas olan annem bu konuşmanın üzerine hastalanmışGece sabaha kdr uyuyamamış. ki boşanma meselesi dışındakileri zaten biliyor ve beni haklı buluyordu.
Doktor randevum temmuz'daydı ama şu halime bakılırsa hemen gitmem Pelin'in ve benim sağlığımız açısından en iyisi olcak heralde.
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum...Bari bi tatile gidebilseydim...
selam kızlar
gözün aydın..bana tatil yokbenim iznimde belli oldu 4-25 temmuz aylarında izne çıkıyorum eşim alabilirse 15 gün izin alıcak ve geliboluya gidicez alamazsa 1 hafta İstanbul'da olucam 1 hafta geliboluda
gez eğlen tadını çıkar benim için de:) iyi tatiller canım:)slmmmm... marmaristeyim Allaha çok şükğr hava çok güzel .oğlumla öğleye kadar havuzdaydık çok mutlu oldu.huggesin deniz bezlerinden aldım cok memnunum şiddetle tavsiye ederm.m bedeni tam oldu egeye .bunn dısında otel rezalet 5 yıldız güya yemeklerinden midem bulandı denize nerdeyse 1 km uzak intte 150 mt yazıyodu.tur şirketi değistirmiyo oteli bizde cocuk havuzunda idare ediyoruz.
Ben yine depresyona girdim galibaHiçbişey bana zevk vermiyo.. Nasıl versin ki, hep aynı hep aynı.. Beni heveslendirecek, heyecanlandıracak hiçbişey olmuyo..Hiçbir amacım, hedefim yok. Okul kapanınca da iyice boşluğa düşmüş gibi olcam.
Eşime de gıcık oluyorum, çok gerekli gibi çekti gitti Bursa'ya.. Çocuğun bütün yükünü benim üzerime yıktı. Evin hem kadını hem erkeği oldumPelin'e hem annelik hem babalık yapıyorum..Ne eve ne kendime yetişebiliyorum. Pelin hiç kucağımdan inmiyor..Hep vızırdanıyor. Bi wc için bile 40takla atıyorum Yemek yiyemiyorum, uyuyamıyorum, kendime dair hiçbrşey yapamıyorum Sinirlerim iyice gerilmiş durumda...
Bi de bunların üstüne kv ve görümcekle uğraşıyorum.. Kapıdan kovsam bacadan geliyorlar. Ne yüzsüz insanlar.. İstemiyorum işte sizi!!!!!
Ayrıca eşim Bursa'ya gitmeden bir gün önce annemi arayıp beni şikayet etmiş Benim kv ve görümcek ile hiç görüşmediğimi, görsem bile konuşmadığımı, suratlarına bakmadığımı, böyle giderse boşanacağımızı söylemiş. Zaten hassas olan annem bu konuşmanın üzerine hastalanmışGece sabaha kdr uyuyamamış. ki boşanma meselesi dışındakileri zaten biliyor ve beni haklı buluyordu.
Doktor randevum temmuz'daydı ama şu halime bakılırsa hemen gitmem Pelin'in ve benim sağlığımız açısından en iyisi olcak heralde.
.....kızlar nabersiniz yaz geldi neden moraller bozuk ,
bu arada su çiçeği aşısını yaptıran varmı iki dozu geçmi kaldık
i
gözün aydın..bana tatil yokolursa da tatil değil..kv ye gidecezz çünkü
bizde eşimin anneannesinin yazlığına gitcez çekirdek aile olarak biryere gidemiyoruz maalesef(( k.v de olucak tabii
Yok Yasemincim ne kusuru..Ben herşeyimi bi tek sizinle paylaşabiliyorum.Fikirleriniz benim için çok önemli.Kıymetcim, çok bunalmışsın sen arkadaşım, eşinin Bursa ya gitmesi ile sorumluluğun arttı tabi, hiç kolay şeyler değil yaşadıkların ama ne olursa olsun sakın kendine olan saygını kaybetme, gerekli görüyorsan şimdi git doktora temmuzu bekleme elbette, bebeklerimizin hepsi aynı durumda şu sıralar, bununda geçilmesi gereken bir süreç olduğuna inanıyorum ben, arada annen ilgilense Pelin le ve sende kafanı dinlesen biraz, olmaz mı?
Ayrıca eşine de pes doğrusu diyecem ama yanlış anlaşılmak istemem, annene şikayet edene kadar önce seninle konuşsaymış keşke, yada seninle konuştu da çözüm alamadığı için annene mi şikayet ederek bişeyleri çözmeye çalışıyor, uffff, senin psikolojini bilmiyor mu eşinde böyle bişeye kalkışıyor, üstelik anneni de üzerek hasta etmiş, eşin neden kendi ailesiyle konuşmadığını biliyordur heralde, ve nedense eşlerimiz ailelerine bişey demezler hep bizim başımızın etini yerler, yok aileme güleryüz göster, yok ilgilen, yok bilmem ne... Bir kere de ailelerine ''bırakın biraz üstüne gitmeyin, mesafeli olun, herşey zamanla düzelir v.s.'' gibi bişey söyleseler bu kadar sorun olmayacak... Ayy sinirlendim yine, kendi yaşadıklarım aklıma geliyor, haddimi aştıysam kusura bakma, kötü niyetim yok..
Tanyacım eşim beni şikayet edince annem de 'onun yardımına ihtiyacı var, bebekle birlikte omuzlarına çok yük bindi, onu anlamaya çalış, onunla birlikte psikiyatristine git' demiş .Ama dr umun söyledikleri eşimin işine gelmediği için eşim 'Ben güvenmiyorum o dr a'demiş!!!iyi tatiller gülşancımmm..
mert kuzusunu öpeyrum:)
gözün aydın..bana tatil yokolursa da tatil değil..kv ye gidecezz çünkü
gez eğlen tadını çıkar benim için de:) iyi tatiller canım:)
okuyunca hiiçç şaşırmadım:) o kadar tanıdık ki anlattıkların..
ihtiyacın olduğunu hissediyorsan git dr a..ama sanki dr dan çok eşinle güzel vakit geçirmeye ve konuşmya ihtiyacın var senin..tabi onun bunu anlaması zor.
kv konusuna girmiyorum halletmesi çok zor bir mesele bu..sadece erkeklerin anlaması için politik olman gerektiğini söyleyebilirm..
naçizane önerim kendine zaman ayr..okullar tatile girince biraz gez dolaş pelin kuzusunu bırak birine de1 hafta hergün kendine azcık zaman ayır bak nasıl değişecek herşey:)..hayatının hala var olduğunu görünce insan epey rahatlıyor:)
Bende moraller hep bozuk Fulyacım.....kızlar nabersiniz yaz geldi neden moraller bozuk ,
bu arada su çiçeği aşısını yaptıran varmı iki dozu geçmi kaldık
tek cümleyle canım EŞİNİ ESEFLE KINIYORUM sen haketmiyorsun bu ne yaaa Pelin kuzumla sana yapılan haksızlık ...Kafanı dinle diyeceğim ama nerde nereye gitceksin üzüldüm şahsen