- 28 Şubat 2010
- 4.988
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.381
İçiremediğiniz bişey olursa pipeti kesinlikle deneyin, oyun sanıyorlar ve bir güzel içiyorlar..
Ama hava yutmamaları lazım tabi, yoksa alttan bırt bırt cırt cırt iyi gaz çıkıyor..
O meyveli sütlerden ben hiç vermedim ama arada içmesinin bir zararı olacağını sanmıyorum, sonuçta herşeyi dört dörtlük tam organik ve doğal veremiyoruz..
Bu arada inek sütünü yeniden verdim ben bu sefer ishal olayı olmadı çok şükür..
Birde benim kızım gece oldumu yatmadan önce süüüüttttt diye ağlıyor resmen ve sütü ılıtmamı bile bekleyecek sabrı olmuyor, ısınan süte bakıp bakıp ağlıyor, vermeyecem sanıyor heralde :)))
kız Allah müstehakını versin, ne yapacak kv:)) süte tuz ekleyip verecek hali yok yabi gün yedikleri bişeyi ertesi gün yememezlik edebiliyo bu sıpalar, sen arada bi dene yine başlar inş.
hem biberona hem de süte alışsın diye azcık süt koyup eline veriyordum ben oynaya oynaya içiyordu onu..sevgilikv boşa gidiyor diye biberonu elinden almaya hatta içmeye çalışıordu sütüözgr ün küsme huyu var meralcim elinden bişeyi zorla alırsan küsüyor ve asla geri versen de almıyor..atıyor..sütü de öyle yaptı biberonu da..o gelene kadar kuzum içiyordu..çookk enteresan kadındır kendisi..okuyan olur diye çok detaya giremiyorum burada:)
özrg ipetten içmeyi beceremiyor daha..ısırıp duruyor :)
ben delirdim boşwerin beni:)günaydın kızlarrr melike uyanıkken asla giremioyrum artık cunku rahat wermiyor ama aklım hep sizde sizi ölüyorum wala. nasılsınız umarım herkes iyidir mertin iyileşmesine sewindim. gülşancım melekten haber war mı nası gidio? ayfercim geçmiş olsun.
burcu doruk nasıl hafta sonu kudurdudunuz mu gene ana oğul:) bakıcı iyidir inş.
hasret napıo nası başedio canım yaa..
başka başkaaa umarım herkes iyidir. arada gene gelirim
bu arada bizde iyiyiz bi yaramazlığımız yok şükür melike kudurmaya bende arkasını toplamaya devam..
ewet canım iyi olduk sorma her an şenlik war ewde:) bebek sesi hiç eksik değil:86:
Hasret, anam ne güzel bir aile olmuşsunuz siz öyle, maşallah Ulaş paşaya akıllıymış seni üzmüyomuş, darısı cery'e de
Ayfercim çok geçmiş olsun cnm
Gülşancım Mert kuzumun tahlili tertemiz çıkar inş., hem o hem sen çok çektiniz
Yasemincim yarın öbürgün güneş açar keyfin yine yerine gelir inş.
Burcu sana da kolay gelsin anacım
Mervecim sana da melikenin arkasını toplama konusunda kolaylıklar diliyorum:))
başka bişi var mıydı ki bilmiyorum walla, unuttuğum varsa kusura bakmayın
Selam kızlar, Görünen o ki foruma giremeyen tek kişi ben değilim:)) ne kadar sessizleşmiş topik ve anlaşılan yaz bitene kadar da böyle kalmaya devam edecek..Biz tam anlamıyla sokakçı olduk çıktık, uyuduğu zaman hızla işleri ve yemeği hallediyorum sonra tüm gün neredeyse dışardayız, zaptetmek mümkün değil paşayı:)) kış gelince dört duvar arasında ne yapıcaz şimdiden endişeyle beklemedeyim.Uyudu cücük şimdi kakıp yemekleri hazır etmem lazım çok öpüyorum
bn sanırım mastit oldum ateş halsizlik kırılma sağ göğsüm felaket ağrıyo sağdım emzirdim ama nafile ateşim düşmüyo fenayımne yapmalı başka alternatif çözüm önerisi olan war mı??
duşta masajda yaptım<
cery 2aya yakın bi süredir tırnak yemeye başladı kızlar? ne yapmalı
psikolojik bi durum falan mı die tırsıyorum
Hasretçim ben bunu çokça yaşamıştım..bn sanırım mastit oldum ateş halsizlik kırılma sağ göğsüm felaket ağrıyo sağdım emzirdim ama nafile ateşim düşmüyo fenayımne yapmalı başka alternatif çözüm önerisi olan war mı??
duşta masajda yaptım<
Hasretçim ben bunu çokça yaşamıştım..
Malesef ne yaparsan yap asgari 2 gün sürüyor ateş.. Havlu, duş ve sık emzirmeyi yine de ihmal etme.
Kızlarr ne güzel, pipeti kullanabiliyor sizinkiler.
Ya Ensara ne biberonu ne de başka birşeyi kabul ettiremiyorum.. Bir kabul etse gece çok rahat edicem. Çok sık kalkıyor süte, yetmediği için..
Bir de gündüzleri sık sık emmek istiyor, süt içmek için değil, sadece oynamak için, emerken öyle değişik pozisyonlara gidiyorki anlatamam
Günaydın..
Dökülen bir anne daha geldi :))
Hasretcim geçmiş olsun, bende havluyu önerecektim ama arkadaşlar yazmış zaten, Cerry nin tırnak yemesinin psikolojik olduğunu düşünmüyorum bende, 2 aydır olduğuna göre kıskanma da olamaz, kendince oyun sanıyorda olabilir, üzerine düşme, tırnağını yerken engellemeye çalışma, görmemezlikten gelip ilgisini başka yöne çek, ellerini kullanarak yapabileceği yeni uğraşlar bul mesela, bütün bunlara rağmen unutmazsa doktora götür derim ben.. Alışkanlık haline getirirse ömür boyu yer tırnağını..
Burcucum, tatil moduna girememişsin daha anlaşılan, çalışırken alışveriş zor oluyor bence, iş çıkışı alışveriş yapamıyor insan, geçen hafta sonu halletseydin ya o işleri kuzum, çokta sıkıntı etme kendine, herşey olacağına varır, bu akşam eve gidince valizi koy ortaya, içine aklına geldikçe at eşyaları, birde bakmışsın valizin hazır bile :)) Güneş sütünü gittiğin yerden de alabilirsin, bikini için fazla gezme, ilk gördüğünü al, hepsinin işlevi aynı nasılolsa ve modellerde aynı hep, kafanda rengine karar ver yeter...
Ayfercim, yerim ben o uykucu Hilali, maşallah.. Ayağın nasıl oldu, biraz daha iyi misin?
Tanyacım, zor bir gece geçirmişsin, kolay gelsin, bugün akşama kadar ruh gibi gezersin artık, uykusuzluk çok zor hakkaten..