2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya sormayın seçimler bitti bizde çok üzgünüz seçim otobüsleri geçeken hemen kıpırdanmaya sallanmaya başlıyodu bsıpam malum müzik benimde dilime pelesenk oldu böylelikle

Klibini görüp donuyor resmen bakıyor yaa ne müzikmiş.. GUUMYY BEAR'da yerinde durmaz bittiğinde de BİTTİ der Shakira'ın WAKA WAKA klibini de anlamadı bir türlü nasıl oynasam diye düşünüyor....RENGARENK şarkısında kucağa gelir oynarız beraber DAĞLARI DELDİM (özlem tekin) şarkısında da kafa sallar ÖP ÖP şarkısında da kanepeye tutunup ayaklarını ve poposunu sallar

Selam Canlar...

umarim herkes iyidir...yaramaz bir durum yoktur.
Kac gündür bakamiyorum, Mert Kuzum iyilesmistir insallah...

Ya benim oglumda hic bilmez öyle seyleri...ne sac yolar, ne tokat atar, ne issirir. Hic birini yapma.
Yasitlariyla degil ama kendinden büyük cocuklarla oynamayi cok seviyor, cok egleniyor kahkahalar atiyor.

Dün oyun parkina gittik. Orda bir cocuk vardi 7-8 yaslarinda vardi belki.
Esimle Tugra oynuyorlardi. Kiz durduk yere geldi ve Tugrayi öyle sert bir sekilde yittiki, resmen uctu oglum.
Esim son anda tuttu, tutmasaydi birde kafasini beton banka vuracakti. Annesi hic birsey demeden kizi alip gitmis.
Ben yukarda Cafede oturuyordum, gördüm ordan herseyi. Tamam cocuk ama ben orda olsaydim o kadina
diyecegimi bilirdim. Ben asagi inene kadar gitmisti ve birdahada göremedim.

Esimde diyorki bu böyle olmayacak, bu Cocuga vurmayi kirmayi karsilik vermeyi ögretmemiz lazim.
Seneye krese gidecek, (afedersiniz) Elin sipasi mi biter diyo. Heee oldu dedim.
Ne yapmak lazim bilmiyorum valla.

Merhaba anneler, nasılsınız?
Bizde durumlar aynı, halen günün bikaç saatini sokaklarda geçiriyoruz:)) sabah uyanır uyanmaz bugün yine dışarı çıkmak istedi, çıktık aşağıda yaptık kahvaltıyı, yağmur başlayana dek de oynadık aşağıda. Hatta yağmur henüz şiddetlenmeden biraz yağmurda da oynadık, kuzumun çok hoşuna gitti yağmur, havaya bakıp gözlerini kısıyor, avuçlarını açıyor ve kıkırdayıp gülüyordu:))
"Malum şarkı" eyonun da favorilerinden, ben bu durumdan şikayetçi değilim ama elbette

Doruk hiç bilmiyor öyle vurmayı itmeyi falan. Isırmayı biliyor ama onu da şiddet olsun diye değil, öperken gaza gelip yapıyor ve bir tek beni ısırıyor :)
Ben de istemiyorum böyle şeyler öğrenmesini, öğretmeye gerek olduğunu da düşünmüyorum. Kreşe başladıkları zaman, maalesef öğrenecekler zaten.
Cemy'nin emzik oyununa çok güldüm, çok şeker, özledim miniklerin hepsini yaa... Benim kuzu saklambaç ve yakalamaca oynamayı çok seviyor, akranı olsun olmasın, herkesle oynuyor bu ikisini :)

Tam sokak çocuğu oldu cüceler yaa, sokağa çıkamıyorsa balkonda oynamak istiyor. Bir kirleniyor ki sorma, her gün banyo yapıyoruz.
Malum ya da malum olmayan şarkı bilmiyor benim oğlum, tv açmıyoruz hala, bol bol cd dinliyoruz. Babası kılıklı cool çocuğum sevdiği şarkılar bile olsa dans falan etmiyor, sadece 1-2 defa ellerini çırpıyor :)

günaydın herkese,ne günaydını tünaydın

ruh halimden,kendimden hiç söz etmeyeceğim,şu sıra gerek yok.
Alp iyi çok şükür,kendi etrafında dönüyor,sonra pat düşüyorbir sorum olacak.Alpiş hiçbir şekilde devamsütü ve ineksütü içmiyor.bende geçen gün bir kereliğe mahsus,tepdisini denemek için şu hazır muzlu sütlerden aldım.ve benim bızbız bunu severek içti.arada bunlardan versem zararlı mıdır acaba?ama hiç süt içmemesindense arada böyle içmesi daha iyi olmaz mı?bilgisi olan var mı?

Onun yerine normal süte kendin muz eklesen...
Gerçi denemişsindir belki de... Bu aromalı şeyler çok rahatsız ediyor da beni, o bakımdan.

bir dönem Hilal de içedi sonra uyumak için hergece içti içmediği dönem bende muzlu süt vermiştim pipetle bayılarak içti ver canım bişey olmaz öğlen ver bence akşam yatarken filan verme çok gaz yapar Hilal alttan maşallah iyi gaz atıyordu...

Onun yerine normal süte kendin muz eklesen...
Gerçi denemişsindir belki de... Bu aromalı şeyler çok rahatsız ediyor da beni, o bakımdan.

evet denedim canım ama cins çoğcum içmedi,böyle olunca içti.benide rahatsız ediyor açıkcası,oyüzden size sorayım dedim.

haha cool erkek:)) eymen de kızlar gibi kıırtmıyor zaten cnm, şöyle bi elini kolunu,kafasını sallıyor:))
Aynen bizde dışarda değilsek ya balkonda ya camdayız, ne olacak bu işin sonu bilmem
seninkilerden naber? anlatmıyon hiç

Tünaydın cnm, eymen de bi ara mevlana gibi dönüp duruyodu sürekli ama şimdilerde vazgeçmiş durumda ondan:))
Bi ara biri kadir tuğcunun verebilirsiniz dediğin yazmıştı meyveli sütlerden

Yok kız, onu da yapmıyor :)
Fazla vukuat yok Meralcim, o yüzden bişi yazmıyorum. Bu sefer, Doruk'un kilosuna takmış, zayıflamışmış, az yiyormuşmuş falan. Özellikle bakıcıya çok sık söylüyor. Uymuyorum, ilgilenmiyorum, 3-5 gün kaldı diye dişimi sıkıyorum. Hayatım hep böyle saçmalıklara maruz kalarak mı geçecek, evet, ama şimdilik bunu düşünmemeye çalışıyorum :)

iyi iyi sevindim ciddi vukuatlar olmamasına cnm, siz tatile gidince evde kalmıyacaklar dimi?

ozaman arada bir vereyim,bir sorun olmaz.sağolun kızlar,Ayfer cim Alpiş e yapmadı bişey,ben gece veriyorum ki tok tutsun sabaha dek.

iyi iyi sevindim ciddi vukuatlar olmamasına cnm, siz tatile gidince evde kalmıyacaklar dimi?

Kalacaklar gibi görünüyor. Görümcek 25 hzr gibi dönecekmiş, o süreyi bizde geçirecekler büyük ihtimalle. Nasıl ama, hiç çaktırmıyorum di mi :) Bu aralar hiç bir şey umrumda değil modundayım, hayırlara gelsin :)

he walla hiç çaktırmıyosun sahiden de:)) güzel güzel sevdim bu modu diğer türlü anca kendin üzülüyosun nasılsa

devam sütü içmeyenden bir tane de ben de var..tüm markaları denedim hepsini öğürdü..
inek sütüne alışıyordu ne güzel ne yaptıysa kv geldi gitti oğluş onu da bıraktı..

İçiremediğiniz bişey olursa pipeti kesinlikle deneyin, oyun sanıyorlar ve bir güzel içiyorlar..
Ama hava yutmamaları lazım tabi, yoksa alttan bırt bırt cırt cırt iyi gaz çıkıyor..
O meyveli sütlerden ben hiç vermedim ama arada içmesinin bir zararı olacağını sanmıyorum, sonuçta herşeyi dört dörtlük tam organik ve doğal veremiyoruz..
Bu arada inek sütünü yeniden verdim ben bu sefer ishal olayı olmadı çok şükür..
Birde benim kızım gece oldumu yatmadan önce süüüüttttt diye ağlıyor resmen ve sütü ılıtmamı bile bekleyecek sabrı olmuyor, ısınan süte bakıp bakıp ağlıyor, vermeyecem sanıyor heralde :)))

devam sütü içmeyenden bir tane de ben de var..tüm markaları denedim hepsini öğürdü..
inek sütüne alışıyordu ne güzel ne yaptıysa kv geldi gitti oğluş onu da bıraktı..

kız Allah müstehakını versin, ne yapacak kv:)) süte tuz ekleyip verecek hali yok ya bi gün yedikleri bişeyi ertesi gün yememezlik edebiliyo bu sıpalar, sen arada bi dene yine başlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…