- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #112.361
ya sormayın seçimler bitti bizde çok üzgünüz seçim otobüsleri geçeken hemen kıpırdanmaya sallanmaya başlıyodu bsıpam malum müzik benimde dilime pelesenk oldu böylelikle
Demek Mardin Havaalanı kapandı, yenisini yapacaklar işte, inşallah bir iş seyahati çıkarda gelirim oralara, sizleri görürüm Şeymacım..
Merhaba anneler, nasılsınız?
Bizde durumlar aynı, halen günün bikaç saatini sokaklarda geçiriyoruz:)) sabah uyanır uyanmaz bugün yine dışarı çıkmak istedi, çıktık aşağıda yaptık kahvaltıyı, yağmur başlayana dek de oynadık aşağıda. Hatta yağmur henüz şiddetlenmeden biraz yağmurda da oynadık, kuzumun çok hoşuna gitti yağmur, havaya bakıp gözlerini kısıyor, avuçlarını açıyor ve kıkırdayıp gülüyordu:))
"Malum şarkı" eyonun da favorilerinden, ben bu durumdan şikayetçi değilim ama elbette
günaydın herkese,ne günaydını tünaydın
ruh halimden,kendimden hiç söz etmeyeceğim,şu sıra gerek yok.
Alp iyi çok şükür,kendi etrafında dönüyor,sonra pat düşüyorbir sorum olacak.Alpiş hiçbir şekilde devamsütü ve ineksütü içmiyor.bende geçen gün bir kereliğe mahsus,tepdisini denemek için şu hazır muzlu sütlerden aldım.ve benim bızbız bunu severek içti.arada bunlardan versem zararlı mıdır acaba?ama hiç süt içmemesindense arada böyle içmesi daha iyi olmaz mı?bilgisi olan var mı?
Alp iyi çok şükür,kendi etrafında dönüyor,sonra pat düşüyorbir sorum olacak.Alpiş hiçbir şekilde devamsütü ve ineksütü içmiyor.bende geçen gün bir kereliğe mahsus,tepdisini denemek için şu hazır muzlu sütlerden aldım.ve benim bızbız bunu severek içti.arada bunlardan versem zararlı mıdır acaba?ama hiç süt içmemesindense arada böyle içmesi daha iyi olmaz mı?bilgisi olan var mı?
Onun yerine normal süte kendin muz eklesen...
Gerçi denemişsindir belki de... Bu aromalı şeyler çok rahatsız ediyor da beni, o bakımdan.
Tam sokak çocuğu oldu cüceler yaa, sokağa çıkamıyorsa balkonda oynamak istiyor. Bir kirleniyor ki sorma, her gün banyo yapıyoruz.
Malum ya da malum olmayan şarkı bilmiyor benim oğlum, tv açmıyoruz hala, bol bol cd dinliyoruz. Babası kılıklı cool çocuğum sevdiği şarkılar bile olsa dans falan etmiyor, sadece 1-2 defa ellerini çırpıyor :)
haha cool erkek:)) eymen de kızlar gibi kıırtmıyor zaten cnm, şöyle bi elini kolunu,kafasını sallıyor:))
Aynen bizde dışarda değilsek ya balkonda ya camdayız, ne olacak bu işin sonu bilmem
seninkilerden naber? anlatmıyon hiç
Tünaydın cnm, eymen de bi ara mevlana gibi dönüp duruyodu sürekli ama şimdilerde vazgeçmiş durumda ondan:))
Bi ara biri kadir tuğcunun verebilirsiniz dediğin yazmıştı meyveli sütlerden
Yok kız, onu da yapmıyor :)
Fazla vukuat yok Meralcim, o yüzden bişi yazmıyorum. Bu sefer, Doruk'un kilosuna takmış, zayıflamışmış, az yiyormuşmuş falan. Özellikle bakıcıya çok sık söylüyor. Uymuyorum, ilgilenmiyorum, 3-5 gün kaldı diye dişimi sıkıyorum. Hayatım hep böyle saçmalıklara maruz kalarak mı geçecek, evet, ama şimdilik bunu düşünmemeye çalışıyorum :)
iyi iyi sevindim ciddi vukuatlar olmamasına cnm, siz tatile gidince evde kalmıyacaklar dimi?
Kalacaklar gibi görünüyor. Görümcek 25 hzr gibi dönecekmiş, o süreyi bizde geçirecekler büyük ihtimalle. Nasıl ama, hiç çaktırmıyorum di mi :) Bu aralar hiç bir şey umrumda değil modundayım, hayırlara gelsin :)
ozaman arada bir vereyim,bir sorun olmaz.sağolun kızlar,Ayfer cim Alpiş e yapmadı bişey,ben gece veriyorum ki tok tutsun sabaha dek.
devam sütü içmeyenden bir tane de ben de var..tüm markaları denedim hepsini öğürdü..
inek sütüne alışıyordu ne güzel ne yaptıysa kv geldi gitti oğluş onu da bıraktı..