2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah mutlucum hepımız huzur ve saglıkla gecırırız bu donemı....
Ben hamıle oldugumu ogrenmeden bır kac kere cok guzel erkek bebekler gordum ruyamda
3 4 hafta once ıse bır turlu besleyemedıgım bır kız bebek gordum cok uzuldum ben besleyemıyorum dıye...
Saglıklı olması dılegım ama kız olmazsa sanıırm ıkıncıyıde ısteyecegım. :) hayırlısı
Cok olmus mutlucum sen Dr a gıdelı valla ben duramıyorum 2 haftada bır gıdıyorum gıbı bır perıyot olustu tabı bu esımın hastanede calısmasından oturude olabılır.

Beslenmen nasıl mutlu ? Ben sadece gunde bır yumurta oda gun asırı ... Cevız ve 2 lt suya uyabılıyorum onun dısında bıraz dapeynır

senın nasıl?

bende rüyamda tombul çok güzel bir kız gördüm
beslenmem iyi önceden daha iyiydi hergün sütümü pekmezimi yumurtamı yerdim şimdi sadece yumurtaya devam ediyorum tavuk balık yemiyorum kuruyemişimi yemeğe çalışıyorum ve meyvemi .bulantım yok sebze yemeklerimi yiyebiliyorum.

canım bence gayet iyi ölçülerin.allahım sağlıkla versin bebişlerimizi.bende zaman geçtikçe merak ediyorum cinsiyeti.sağlıklı olsunlarda.
benim göbişte çıktı ama büyümüyor sanki korkuyorum bende.tek şikayetçi olan ben değilm demekki.

aynı korkular bendede var bi hareketleini hissetsek gidecek galiba

ya benden gizli şeyler cevirdiysenizz :) ne yedin şimdik söyle bakalım

bende rüyamda tombul çok güzel bir kız gördüm
beslenmem iyi önceden daha iyiydi hergün sütümü pekmezimi yumurtamı yerdim şimdi sadece yumurtaya devam ediyorum tavuk balık yemiyorum kuruyemişimi yemeğe çalışıyorum ve meyvemi .bulantım yok sebze yemeklerimi yiyebiliyorum.

Benımde bulantım yok sadece sındırım sorunum kaldı sureklı bır sıslık ve hazımsızlık yasıyorum.

Ben sebze yemekelrıde yıyemıyorum... Yalnız bu bır kac gunde cozecegım ınsallah beslenme sorunlarımı.Saglıklı bır raya oturtmaya calısacagım ınsan kacındıkca kacınmayıda kendıne hak gordukce olayın cozumu usuyor sanırım.

Ben sımdı cıkıyorum sızlerle tanıstıgıma ve paylasımlarıma cok memnun oldum . Umarım zaman ıcerısınde daha guzel paylasımlarımızda olur.

Guzel bır gun dılerım hepınıze Sevgıler.

bende bi kere ishal olmuştum artık ekndimi iyi temizliyeymişim herhalde camaşırım da baya leke vardı dr aradım dediki iç çamaşırın ag kısmı varya iki dikiş arası
normal ayakta düz dur bacaklarını aralayıp vajen girişinin orasını camaşırında bul(çamaşır üstünden) orayı çek bak o leke oradamı dedi baktım nerdeyse şöyle bi ara vardı( )
sagdan soldan bulaşmış ama bariz arkaymıi biaz dikkat etmek lazm canım

bende bi kere ishal olmuştum artık ekndimi iyi temizliyeymişim herhalde camaşırım da baya leke vardı dr aradım dediki iç çamaşırın ag kısmı varya iki dikiş arası
normal ayakta düz dur bacaklarını aralayıp vajen girişinin orasını camaşırında bul(çamaşır üstünden) orayı çek bak o leke oradamı dedi baktım nerdeyse şöyle bi ara vardı( )
evet canım arkaydı.bende çok korktum.ama minicik iki damlaydı.dr aradım sabah.korkma devam ederse takip et pazartesi gel dedi.dün akşamdan beri yok şimdi.burdaki arkadaşlarda sağolsunlar bayağ rahatlattılar beni.kabızlık çeken gebelerde olyormuş.

canım akşam eve gidince bende bi deniyim dediğin gibi bakıyım.

Bosna kan sekekrı dusuklugu valla ınan moralım bozuldu hıc dayanamıyorum hamıle kaldıgımı ogrendıgınmden berı obu konudakı kotu haberlere ...KK nın forumundakı ben hamıleyım topıgının hemen altındakı Bebegımı kaybettım topıgı bıle canımı sıkıyor her gordugumde daha da takılırsam zaten yonetıme soylıcem ayırsınlar onları alt alta etkılenıyorum:KK43:

Ben sımdı sneın canını cektıreyım soyle bır guzel mercımek kofte yanına harıka bır ıspanaklı borek yanında bır tursu elınde lımonata ...olmadı mı?

Ya da harıka bir kızamıs ekmek tereyag ustune nefıs bır bal ve ılık bır sut.....

Sut dedıgıme bakma ben hıc sut ıcemem gecen gun nestle nın muslısını aldım bır bardak ona dökup oyle kasıklıyorumda bır bardak sut ıcmıs oluyorum.....

Canını cektırmeyı basarabılıyorsam devam edecegım arar ara allah hepımıze kolaylık versın
şimdi ben bir ayı yavrucu olarak bunları aşerdimm yaaa olmaaz dün eşimede yaptıramadım gec geldi manyak adam

Evet dün hiç giremedim foruma, moralim çok bozuktu eşimden dolayı, neyse ki biraz yoluna girmeye başladı bazı şeyler.. Bundan sonra sadece bebeğimi düşünecem artık..
Birazdan çıkıyorum yine, doktora ikili testin kan sonucunu göstermeye gidecem, bana dua edin, iyi haberlerle geleyim, bu arada benim göbiş çıkmaya başladı hafiften, belki resmini koyarım, çekebilirsem :))
simenay hayırlı sonuclarla gel inş

parantez çok dar olmuş ben neredeyse şöyle bi ara kıymuştum
buradan buraya kadar :)

bir sürü alıntı yapmıştım makine kapandı hepsi gitti
halk bankta çalışan kimdi benim şirket halk bankla ortak yönetim kurulu yane

X