2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ağzından bal damlıyo,,,yerim seni ben...inşallah,çok mutlu olurum valla....kızmasın kimse bana...oğlum eşime benziyorya,,ilk gün hastanede doğum yaptım odaya çıkardılar kayınvaliden geldi, bebeğe bakıyor....küçük erol diye seviyordu..eşimin adı erol...sonra görümemleri aradı onlara telefonda hiç o tarafa benzememiş aynı erol ,çok iyi bize beziyor dedi,çok zoruma gitmişti,bu arada o bunları söyşlerken annem babamda yanında..

Ne densizmiş bunlar böyle ya. Ayıp denen bir şey var. Allah kimseyi böyle patavatsız insanlarla test etmesin. Ben çirkin insanlarının karşısında çirkinleşen biriyim. Edebimi hiç muhafaza edemem. Yeni doğum yapmışım demem açarım ağzımı kaparım gözümü. Ne demek istiyorsun, bizim tarafın neyini gördün ki sizin tarafa benzemesi iyi oluyor deyip paldır küldür dalarım.

Ufff ben hakkatten kötüyüm yaf.

Taburcu, başın sağolsun canım, kızkardeşin çok genç yaşta vefat etmiş.
Allah sana ve bebeğine uzun ömür versin.
Ben de doğru bulmuyorum ölenin ismini gelene vermeyi, gerek de görmüyorum.
İsim koymakla olmuyor ki yaşatmak...

Kızlar hepiniz sağolun. Hayat bu bizim ailemiz ölümle çok sınanmış maasef. İsyan etmek olmaz. Sabırla ahireti bekliyoruz. İnsan orada sevdikleri ile olacakmış.

Ne densizmiş bunlar böyle ya. Ayıp denen bir şey var. Allah kimseyi böyle patavatsız insanlarla test etmesin. Ben çirkin insanlarının karşısında çirkinleşen biriyim. Edebimi hiç muhafaza edemem. Yeni doğum yapmışım demem açarım ağzımı kaparım gözümü. Ne demek istiyorsun, bizim tarafın neyini gördün ki sizin tarafa benzemesi iyi oluyor deyip paldır küldür dalarım.

Ufff ben hakkatten kötüyüm yaf.

ya ben lohusalığımı nasıl geçirdim bilmiyorum,ağrım sançım bir yandan bir yandanda eşim ve ailesi,,,,çoçuğu bile emziremedim ben onların yüzünden..sütüm kesildi sinirden 20 günde....ama Allah kimsenin yanına bırakmıyor,kaynanada zor durumda şu anda..,,Anlatsam çok şey varda...Allah'tan bulsun...

inşallah sana benzer canım onlara inat geçekten çok sinir bozucu
çanım sağol,herşeyden öne sağlıklı ve hayırlı olsunda bana benzersede çok mutlu olurum...gerçi onlara benzedi de ne oldu oğlum,,,ben çerkezim diyor sordukalrı zaman benim aileme çok düşkün,onları hiç sevmiyor...çünkü çok ilgisizler....

taburcu canım yazdıklarını okudum ve gerçekten içim acıdı allah tekrardan sabır versin ve başka acı yaşatmasın inşallah ve bebeğini de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

ya ben lohusalığımı nasıl geçirdim bilmiyorum,ağrım sançım bir yandan bir yandanda eşim ve ailesi,,,,çoçuğu bile emziremedim ben onların yüzünden..sütüm kesildi sinirden 20 günde....ama Allah kimsenin yanına bırakmıyor,kaynanada zor durumda şu anda..,,Anlatsam çok şey varda...Allah'tan bulsun...

Eden buluyor arkadaşım, inşallah ilk bebeğindeki üzüntüleri ikincide yaşamazsın...
Benim de çok gözüm korkuyor valla.
Damarıma basıldı mı zaten gözüm döner benim, bir de lohusalık haliyle bakalım neler göreceğiz...

küstüm size kızlar.dünden beri sol yanımda ağrı var diyorum böbrekmi değilmi.cevap vermedi kimsemafoldumben

pardon çanım yaaa.kasıklarındaysa ağrı rahim büyüyor olabilir.ama beldeyse üşütmüşsün...ama sakın sıçak bişey sarma beline,bebek için çok zararlı çok sıçak tutmak vüçüdü...,,,,sıak bişeyler iç,bebek yağıyla masaj yap o bölgeye,kan dolaşımı hızlansın biraz....

küstüm size kızlar.dünden beri sol yanımda ağrı var diyorum böbrekmi değilmi.cevap vermedi kimsemafoldumben

küsme küsmeeee haklısın ama ben bu mesajı atlamışım herhalde ben tuvalete çıkmayı geciktirince sol yanıma bir ağrı giriyor ama kolay kolay geçmiyor. Bir de kötü oluyor o ağrı. Ondan sonra bol bol suiçmm be habire tuvalete gitmem gerekiyor. Ama ayaklarını üşüttüysen de aynısı oluyor.

Önce ayakrına çorap giy. Ilık bir şeyler iç. Bol bol su iç, sık sık tuvalet git. Birkaç saatce geçmezse hemen doktora git.

X