- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.121
ühühüHayır, panik olamk için bir neden yok...
Ama onların avatarlarını görmeyince günüm güzel geçmiyor...:1ninca:
Hmilelik ben de yarı bunaklık oluşturdu. Yakında sayemde 3. çocuğunu da doğuruyor olabilirsin. Çok özür dilerim :) Bu kadar yazış, sonra böyle hata yap.
Hayır, panik olamk için bir neden yok...
Ama onların avatarlarını görmeyince günüm güzel geçmiyor...:1ninca:
Malesef direk göbegimi cekilmis resmi yok...
Yanimda Kameramda yok...
Bular bi kac gün önce gezmelerde cekinmis oldugum Fotolar...
Biri Pazartesi digeride Cumartesi cekildi...
oo bebişim ne güzel sen hala çıtırsın yaaa olmaski böyle...hemen kilo al...
ehe ehe fit anne. Hem 13 hafta hem de göbüş yok. Genetik yapıdan da olabilir. Ben çok seviyorum bu halleri. Benim kendi ablamın da, görümcemin de 6. ayına kadar karınları yoktu. Hep kendi kıyafetlerini giydiler. Çok az kilo aldılar ama ablam çok yürüyordu yani hamilelik önce temposunu hiç değiştirmedi. Laboratuarda sürekli koşturuyordu. Sonra ablamın kilo alması güzel gitti. Ama görümcem 6. aydan sonra frenleri boşalmış araba gibiydi. hüppp çok kilo aldı ve hamilelik şekeri çıktı. Doktorlar birden kilo alımını hiç sevmiyor.
Ben 4 kilo verdim bebeem...ama kusmam felan hic olmadi...
Fazla yiyemiyorum o yüzden...
Doktoruma sordum merak etme normal dedi...en gec 4. aydan itibaren
kilo almaya baslarsin kesin dedi...
bende hepinize bulaşmazsam günüm güzel geçmiyo..ne güsel kaynaştık inşallah doğumdan sonra devam eder...bi doğursam bi gitsem burdan rahaaaat rahaat bebişimle olsam başka bişi istemiyorumda..
Teşekkürler tavsiyelerin için... Sanırım ben kesin reflü olmuşum, yasak dediklerinin hepsi beni rahatsız ediyor çünkü. Ama hamilelik reflüsü mü, yoksa ilelebet mi bilmem, göreceğiz bakalım...
valla doğru söylüyorsun dilacım ama maalesef ben işten ayrılmak zorunda kalıcam çünkü bebişime bakıcak kimsem yok :çok üzgünüm: ve ne zaman çıkarım yada çıkarır hiç bilmiyorum evde bilgisayarım da yok :sinifsinif: yine de arada bir internet cafeden bakarım inş. bakalım şimdilik buralardayım sonra ne olur bilinmez senağlama
Ben 4 kilo verdim bebeem...ama kusmam felan hic olmadi...
Fazla yiyemiyorum o yüzden...
Doktoruma sordum merak etme normal dedi...en gec 4. aydan itibaren
kilo almaya baslarsin kesin dedi...
Bana Reflü ,Gastrit,Ülser demeyin benim Miğdemde 4/3 Gastrit 12 parmak bağırsağında da ülser vardı bundan 7-8 yıl önce endoskopi oldum şuan maşallah gayet iyiyim 6 ay boyunca da ben ÇAVDAR EKMEĞİ ,TAVUK HAŞLAMASI(BEYAZ GÖĞÜS KISMI) MUZ,PATATES HAŞLAMASI yedim öğlen aksam
Çünkü bana verilen diyet listesinde yaramayanlar(miğdeye) yaradı
Domates en büyük düşmanım çıktı ve 2 seneden beri domates yiyebiliyorum domates suyunu bile içemiyordum.Bazılarına süt yaramazdı miğde hastalarına bana çok yaradı.Çavdar ekmeği kepek ekmeğinden daha iyi tavsiye ederim ben evde ekmek yapma makinesinde yapıyorum kendi ekmeğimi ve her çeşitte çok iyi oluyor .....
Ne antibiotikler kullandım iş yerinde bile bu ilaçlar beni uyutuyordu o yüzden haftasonları kullanıyordum
Çok zordur walla geçmiş olsun arkadasımkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
çıtırım benim hemen birşeyler yiyip kilo alıyosun.yoksa sadece göbiş çıkar birazda popo çıksın.Malesef direk göbegimi cekilmis resmi yok...
Yanimda Kameramda yok...
aa nasıl yani yapma yaaa...biz napıcez sensiz....
son 3 haftaya kadar çalışırsın inşallah bişi olmaz...
çatladapatla kusmuyosun madem niye yemiyosun yazık beslen güzelce işte...zorla kendini ceviz kayısı meyve at azına arada bir.
ben geldim janlarım.. söz vermiştim buda benim göbüşüm yeni yemek yedim normalde bukadar çıkarmı bilmiyorum walla...
Malesef direk göbegimi cekilmis resmi yok...
Yanimda Kameramda yok...
valla doğru söylüyorsun dilacım ama maalesef ben işten ayrılmak zorunda kalıcam çünkü bebişime bakıcak kimsem yok :çok üzgünüm: ve ne zaman çıkarım yada çıkarır hiç bilmiyorum evde bilgisayarım da yok :sinifsinif: yine de arada bir internet cafeden bakarım inş. bakalım şimdilik buralardayım sonra ne olur bilinmez senağlama
çıtırım benim hemen birşeyler yiyip kilo alıyosun.yoksa sadece göbiş çıkar birazda popo çıksın.
aım maşallah ben burdayıom artık diyo senin bebiş....
sende bişeyçik yok,,,çıtırsın hala ama olurmu böyle kıskandım ben şimdi,,,,iç karnın geniş demekki çıtıııııııır,çatladımda patladım işte....laelaelaelaelae:1hug::1hug::1hug:yerimseniben