2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,
İşyerimden şu altımdaki çizelgeyi göremiyorum da...
Orada kaç hafta kaç gün yazıyor? Bana bir okusanız...

ben de çalışmak zorundayım doğumdan sonra...
bebek 3 aylıkken işe başlamak gerekecek.
belki birkaç ay ücretsiz izin verirler diye umut ediyorum ama özel sektör çok insafsız olabiliyor bu konuda...
Benim annem bakacak Allah kısmet ederse, ama yine de büyümesini izlemeyi çok isterdim.
Keşke Çatladapatla'nın dediği gibi olsa bizim de yasalarımız...
Kısmet :)

slm arkadaşlar allah kısmet ederse bende mart annesi olcam takip ediyorum ama yazmıyodum ben bişey sormak istiyorum size dünden beri felaket derecede sağ ğöğsümde sancı var sırtıma vuruyo ağrısı oturmakta yatmakta güçlük çekiyorum bıçak gibi giriyo ağrısı sırtıma acaba üşüttümmü sizdede oluyomu böyle bişey :sinifsinif:

efercin canım biz genede görüşürüz tatlım.internet olmasa tel var.
kızlar benim midem çoştu gene acıktımya işyerinde yanımda hep kuru üzüm ve badem taşıyorum.tavsiye ederim.

Ben de doğumdan sonra çalışmak zorundayım fisfisfis

Aslında bebekten önce iyiydik ama, ev almak için borçlandık... Eşimde askere gidecek... O askere gidince, ev borcu, ev kirası ve bebek masraflarını ben tek başıma karşılamak zorunda kalacağım...mirmirmirmir

Gerçi gidene kadar bir miktar para biriktirmeyi planlıyoruz ama, eşimin benim iki katım kazandığı düşünülürse, acı günler beni bekliyor...:umursamaz:

aa nasıl yani yapma yaaa...biz napıcez sensiz....
son 3 haftaya kadar çalışırsın inşallah bişi olmaz...
çatladapatla kusmuyosun madem niye yemiyosun yazık beslen güzelce işte...zorla kendini ceviz kayısı meyve at azına arada bir.

canım çok sağol asıl ben sizsiz naparım bilmem akannehir
tatlım sanmam özel şirkette çalışıyorum adam beni o kadar çalıştırmaz şimdiden yerime eleman bakıyor bile hayırlısı canım napayım artık

slm arkadaşlar allah kısmet ederse bende mart annesi olcam takip ediyorum ama yazmıyodum ben bişey sormak istiyorum size dünden beri felaket derecede sağ ğöğsümde sancı var sırtıma vuruyo ağrısı oturmakta yatmakta güçlük çekiyorum bıçak gibi giriyo ağrısı sırtıma acaba üşüttümmü sizdede oluyomu böyle bişey :sinifsinif:

Slm hoşgeldin.

Göğsüne vuran ağrı bana yabancı benim hep göğülerim ağrıyor üzerine yatamıyorum ama böyle bıçak gibi bir ağrı ile ilgili bir şey bilmiyorum.

günaydın kızlar hepinize biz geldikopuyorumnanaktan

DıLACIM ve gülencim maşallah göbişlerinize:nazar:.
EFEECRıN inşaallah yarın güzel haberlerle gelirsin tatlım.ayrıca nereye gidiyorsun hemen kocana söle sana bir bilgisayar alsın:eek:lmaz:.
bizde bugün tam üç ayımızı doldurduk ve düşündümde şuandan itibaren onu ben besleyeceğim ama benim iştahım yokki.birde çok evham yapıyorum:sinifsinif:.acaba yarın bir doktoruma görünsemmi?yoksa artık rahat mı bıraksam bebeğimi.offf sağlıkla kucakladığımız günleri görsek:Saruboceq:

günaydın hanımlar mutlu,huzurlu birgün diliyorum opuyorumnanaktan
biz bugün 12+0 olduk yavrumla şafakta 1 yarın doktora gidiyoruz :sm_cool: hayırlısıyla ense kalınlığını ölçücez meleğimin dualarınızı eksik etmeyin nolur arkadaşlar :Saruboceq:
çokk heyecanlıyım bugün nasıl geçecek bilmiyorum delikafadulden

canım biz senle aynı gidiyoruz senindemi 18 mart doğum bende cumartesi gidicem heycandan uyuyamıyorum artık.eşine söyle doğum hediyesi sana şimdiden bilgisayar alsın buraya girmessen biz seni çok özleriz

dilacım göbişin çok güzel bebeği hissetmeye başladınmı

Son düzenleme:
Slm hoşgeldin.

Göğsüne vuran ağrı bana yabancı benim hep göğülerim ağrıyor üzerine yatamıyorum ama böyle bıçak gibi bir ağrı ile ilgili bir şey bilmiyorum.

hoşbulduk herlde bu benımkı normal bişey değil ya üşütüüm yada iltihap falan dr yolu gözüküyo bu arada tşkler canım cvp için

Kısslar Günaydın,

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz aramıza... bu arada Nilüfer yokmu? Listemiz güncellenmedi bayadır... Bende giremiyorum sık sık ... Yine uykummm var klasik...

benimde karnım çok büyüdü hiçbişeyim olmuyor. Hatta göbek deliğimin gerildiğini hissediyorum ufak ufak iğne batıyor gibi oluyor. Sizede oluyormu? Bebişi görmeye henüz 10 günümüz var bekliyoruz.
Birde ben ağızımı hiç bırakamıyorum ağzımda kötü bir tat oluyor. Günde 2-3 litre su içiyorum çünkü deli gibi susuyorum... şimdilik bukadar
yaa kısslar muhabbete dalmışınız ha..
Göbeğinde ağrı hisseden varmı özellikle göbek deliğinde??

X