- 25 Eylül 2007
- 1.228
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.081
canım şu tavuk şinitsel varya onlardan yemeye çalışsan.zararlımı bilmyorum ama ben yiyorum.tekrar kızartarak.
bende sarımsaklı yğurttan cacıktan yani sarımsaklı yoğurt koyulan herşeyden tiksindim hemde çok kötü.mantıya bile normal yoğurt koyuyorum.:kedi:
Ama Tavukdan felaket tiksindim...Aklima geldikce bisekil oluyorum...kafamçokkarıştı
kızlar benim mide yanöaları çok kötü hele yemekten sonra.bulantılarım allaha şükür geçti denicek kadar az.ama yanma olunca hemen bulantıda başlıyor.
yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz...ben de çikolatalı tatlılardan tiksindim çatladapatla.asla yiyemiorum,görmek bile midemi bulandırıo:)
günaydın hanımlar mutlu,huzurlu birgün diliyorum opuyorumnanaktan
biz bugün 12+0 olduk yavrumla şafakta 1 yarın doktora gidiyoruz :sm_cool: hayırlısıyla ense kalınlığını ölçücez meleğimin dualarınızı eksik etmeyin nolur arkadaşlar :Saruboceq:
çokk heyecanlıyım bugün nasıl geçecek bilmiyorum delikafadulden
merhaba arkadaşlar ben de 10+4 haftalık hamileyim. bebek için henüz hiçbir şey almadım. daha doğrusu almaya korkuyorum ya birşey olursa diye. hiç mide bulantım ve kusmam olmadı ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.
bir de acaba GÜLENCİM kaç haftalık hamilesin. benim karnım hiç o kadar büyümedi. acaba bir gariplik mi var bende. pazartesi randevum var. inşallah hepimizin bebekleri gayet iyidir.
Hadi gözün aydın bana daha 9 gün var
Siz gidini iyi haberler alın gelin inşallah. Bende sabırla günlerin geçmesini bekleyeyim hımff
Pancuben nerede?
Niye hala girmedi?
Elitu nerede?
O da girmedi...
Panik oldum...
Evet canim o sekil azda olsa yiyebiliyorum...
Ama Tavuk Kanadi, Budu, Mangali....iiiyyyy....düsüncesi bile beni
rahatsiz etmeye yetiyo...kafamçokkarıştı
Bide bu aralar geceleri hic rahat degilim...uyuyamiyorum...
o tarafa dön bu tarafa dön...olmuyo...:çok üzgünüm:
günaydın hanımlar mutlu,huzurlu birgün diliyorum opuyorumnanaktan
biz bugün 12+0 olduk yavrumla şafakta 1 yarın doktora gidiyoruz :sm_cool: hayırlısıyla ense kalınlığını ölçücez meleğimin dualarınızı eksik etmeyin nolur arkadaşlar :Saruboceq:
çokk heyecanlıyım bugün nasıl geçecek bilmiyorum delikafadulden
Bana tavuk demeyin Aman Allahım adını duymaya dayanamıyorum halbuki çok severdim.
Bazı sebze yemekleri fasülye gibi görmek dahi istemiyorum.
Ben zaten reflüydüm ama hamilelik öncesi reflü olduğumu unutacak kadar iyidim.
Şimdi mide yanması , ağrı ve şişkinlik beni uykumdan edecek kadar kötü sürekli bir geğermek hali. mide ilaçlarımı doktorum ilk üç ay almamı istemedi. Laktozsuz süt bana biraz iyi geldi. Bir de yatağımın fotsunu çekip göstersem size öyle bir düzenek yaptım ki kocama yukardan bakıyorum. Resmen oturarak uyuyorum. Ayaklarımın altına da yastık yerleştiriyorum. Sırtımda 2-3 yastık. Yoksa yanma çok daha şiddetli oluyor.
Çikolata mııı hımmm mis gibi... ama yemiyorum çok da canım çekse tatlıdan uzak duruyorum. Biliyorum felaket tellalı gibiyim; önce hazır gıdalara savaş açtım, şimdi de yine can sıkacağım ama kızlar işlenmiş şeker çok ama çok tehlikeli. Bu nedenle şerbetli tatlılarda, keklerden, kurabiyelerden, reçellerden sakının.
Onu yeme, bunu yeme... bu ne ya! asabımı bozma diyorsanız, kızmayın bana ağlarım ühühühüh
Arada bir ufak kaçamaklardan bahsetmiyorum, can bu... Vücudunuz kendini bir noktaya kadar temizler, onarır, ama günlük tüketim Allah korusun kötü şeylere sebebiyet verebilir.
ben geldim janlarım.. söz vermiştim buda benim göbüşüm yeni yemek yedim normalde bukadar çıkarmı bilmiyorum walla...
bosnacım günaydın hayırlısıyla inş. canım ödüm patlıyor valla