2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk herlde bu benımkı normal bişey değil ya üşütüüm yada iltihap falan dr yolu gözüküyo bu arada tşkler canım cvp için

Doktorundan bir yanıt alırsan bizimle de paylaş çünkü ilk kez duyuyorum. Daha önce kimse de duymadım. Belki dün rüzgarda filan mi kaldın.

efecrin sağol bitanem çok teşekkür ederim...
mede canım daha çok minik aslında bana hissediyomuşum gibi geliyoda bir arkadaş burada 16 haftadan önce hissedilmez hissettiğimiz bağırsak hareketi dedi valla bilmiyorum ama beni anladığı kesin...kramp girdiği zaman eşim eğilip anneyi üzme falan diye konuşunca birden kesiliveriyo belkide psikolojiktir
mafoldumben

aa biz senle aynımışız sen 2li test yaptırdınmı?cinsiyeti belli oldumu ben dr gitmeyeli 3 hafta oldu

merhaba kızlar gene ne kaynatmışınız ya oku oku bitmedi.Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Siz benim göbeği bir görseniz dudağınız uçuklar.Evlendiğimde bir kilo aldım 48 ken oldum 58 şimdi 60 la hamile kaldım keşke hep böyle kalsam doğumdan sonra tabii.

Yaz34 daha 3 ay dolmadı. 12 hafta 3 ay etmiyor. 13 hafta 3 ay ediyor.

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bizim de bebeğimiz planlı değildi ama iyiki geldi yavru kuşum :ecrin_bebek:
senin işin benden daha zor arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun.hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun canım a.s

ama boyun kaç? Şimdi bende evlendiğime 50 idim hamile kaldığımda 60 ama beni boyum1,54 cm ühühü kısa bodur bir tavuğum ben...

Doktorundan bir yanıt alırsan bizimle de paylaş çünkü ilk kez duyuyorum. Daha önce kimse de duymadım. Belki dün rüzgarda filan mi kaldın.

tamam canım paylaşırım tabıkıde dün bebek için bişeyler alalım derken herlde üşüttüm anlamadım ne olduğunu sol göğsüm olsa kalp için korkcam ama sağ bakalım ne çıkacak inşş üşütmedir sadece felaket durumdayım eğer üşütmeyse çoookk dikkat edın derim kimsenin başına gelsin istemem..

canım evet çok evham yapıyosun.sana diyorum ama bende ikide bir göbeğemi bakıyorum bugün büyüdümü biraz daha diye.allah esirgesin canım ama iyi değil.stres yapıyoruz.bebişlerde etkileniyor.allahıma emanet rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimize.
benim daha dr gitmeme 3 hafta var.off.

herkese kucak dolusu selamlar arkadaslarrr
Hoşgeldin canım :) Keyfin nasıl?

Amin canım. Hayat güzel, hava güzel, bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisine bir çözüm bulunur elbet.

Yel girmesi derler ya inşallah öyle bir şeydir.

Kızlar şu anda 3 kanal gezdim üçünde de mevzu obezite, şimanlık, kilo...
ama biri çok komik kadın bayağı kilolu ve zayıflatma ürününü anlatıyor ürün çok iyiymiş. Feci bir çelişki madem ürün çok iyi neden sen kullanmadın diyesi geliyor adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…