- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.141
Kızlar,
İşyerimden şu altımdaki çizelgeyi göremiyorum da...
Orada kaç hafta kaç gün yazıyor? Bana bir okusanız...
Kızlar,
Kızlar,
selam kızlar
şu sayfaya tıklayın
bebiş 5sn büyüyor delikafadulden
Küçükİnsan - Vücudunuz anneliğe nasıl hazırlanıyor?
aa nasıl yani yapma yaaa...biz napıcez sensiz....
son 3 haftaya kadar çalışırsın inşallah bişi olmaz...
çatladapatla kusmuyosun madem niye yemiyosun yazık beslen güzelce işte...zorla kendini ceviz kayısı meyve at azına arada bir.
slm arkadaşlar allah kısmet ederse bende mart annesi olcam takip ediyorum ama yazmıyodum ben bişey sormak istiyorum size dünden beri felaket derecede sağ ğöğsümde sancı var sırtıma vuruyo ağrısı oturmakta yatmakta güçlük çekiyorum bıçak gibi giriyo ağrısı sırtıma acaba üşüttümmü sizdede oluyomu böyle bişey :sinifsinif:
günaydın hanımlar mutlu,huzurlu birgün diliyorum opuyorumnanaktan
biz bugün 12+0 olduk yavrumla şafakta 1 yarın doktora gidiyoruz :sm_cool: hayırlısıyla ense kalınlığını ölçücez meleğimin dualarınızı eksik etmeyin nolur arkadaşlar :Saruboceq:
çokk heyecanlıyım bugün nasıl geçecek bilmiyorum delikafadulden
Slm hoşgeldin.
Göğsüne vuran ağrı bana yabancı benim hep göğülerim ağrıyor üzerine yatamıyorum ama böyle bıçak gibi bir ağrı ile ilgili bir şey bilmiyorum.
yaa kısslar muhabbete dalmışınız ha..Kısslar Günaydın,
Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz aramıza... bu arada Nilüfer yokmu? Listemiz güncellenmedi bayadır... Bende giremiyorum sık sık ... Yine uykummm var klasik...
benimde karnım çok büyüdü hiçbişeyim olmuyor. Hatta göbek deliğimin gerildiğini hissediyorum ufak ufak iğne batıyor gibi oluyor. Sizede oluyormu? Bebişi görmeye henüz 10 günümüz var bekliyoruz.
Birde ben ağızımı hiç bırakamıyorum ağzımda kötü bir tat oluyor. Günde 2-3 litre su içiyorum çünkü deli gibi susuyorum... şimdilik bukadar