2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrabalar mart 2010 anne adaylarını görünce katılmadan yapamadım allah izin verirse bizimkide mart 15 gelicek inş......

herkese merhabalar bende mart annesiyim aranıza katılmak istedim.bbim CANımda Allah izin verirse 16 martta aramıza katılcak inş.

Günaydııınnn,

Yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hoşgelmişler...

Herkese sağlıklı, sorunsuz, bulantısız, iştahlı bir gün diliyorum...

Günaydın kıslarrrr...
ben bugün yeni pantolonumu giydim...
çok rahatladım ohhhh...
herkes iyidir umarım kimsenin midesi bulanmıyodur...evet kızlar şafak 4 doktora 4 kaldı çok heyecanlıyım....

Taburcu,
Mc Donalds köftesi Pınar olanın içinde %3 galiba yağ, tuz ve karabiber var.... sığırıın sırt bölgesinden yapılıyor... başka da bişi yok içinde... Marketle aynı değil çünkü frigoritik zincirle geliyor ve ızgaraya koyulana kadar çözülmüyor... Yani hep donuk... Ama marketteki arada çözülüyor olabilir...

günaydın kızlar nasılsınız?

bitanem çok teşekkürederim....

ayyy bu göbek çok güzel olmuş,erkek lduğu belli göbekten başka bişey yok... :)))

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.

çanım hoşgeldin,hayırlı olsun bebeğin...
gebelikten önce ama adetimin ilk günü bu resim , kilolu gibi gözüksemde esasen gayet zayıftım

buarada dogumdan sonra sacları kahveye boyuyacağım kendime yakıştırmıyorum artık bu sacı

çanım gayet güzel saçlarının rengi, ama kahvede çok yakışır sana ...teninin rengi çok musait!ayrıa çok güzelmişiz ,,kirkbir kere maşallah!

mrabalar mart 2010 anne adaylarını görünce katılmadan yapamadım allah izin verirse bizimkide mart 15 gelicek inş......
hoşgeldin çanım sende,hayırlı olsun bebişin...benim buyuk oğlanın doğum gününde bebeğin dünyaya geleek....ne güzel.. :))

herkese merhabalar bende mart annesiyim aranıza katılmak istedim.bbim CANımda Allah izin verirse 16 martta aramıza katılcak inş.

hayatım sende hoşgeldin..bebeğin hayırlı olsun...

buarada kızlar benim dr hamburgeri yasakladı bana...hiçbir şeklde yemiçeksin dedi,,yoksa bende severim hamburgeri...

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.
canım hoşgeldin.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.

Ben bugün 11+4 oldum...
Ama karınımın büyüdüğünü hissediyorum...
Özellikle bu akşam karnımın içinden gerildiğini hissettim...
Krem aldım. Bir bebe yağı bir de neutregena nın vücut kremi... Gece bebe yağını sürüyorum, ki bence iğrenç bişi... Ayçiçek yağı gibi çok sıvı... Sabah da neutregena nın vücut kremini. Sabah sürdüğüm hemen emiliyor, hiçbirşeye izi çıkmıyor ama akşamki resmen pijamalarıma dağıldı...

Masaallah Gülencim...Göbegin ne güzel cikmis öyle...
Bende hala pek bisey yok...cok azicik yumruk kadar bile degil bi sislik var...

Kizlar bisey sorcam...
Siz iyice aseriyormusunuz? Yani caniniz biseyler cekiyormu? cokacimcoook

Bende hic öyle bisey yok...hic su olsada yesem demiyorum...
Ama Tavukdan felaket tiksindim...Aklima geldikce bisekil oluyorum...kafamçokkarıştı

günaydın kızlar.
gülencim göbeğin çok tatlı.maşallah.
ezgim adaşmıyız biz senindemi adın tuğba.
kızlar benim mide yanöaları çok kötü hele yemekten sonra.bulantılarım allaha şükür geçti denicek kadar az.ama yanma olunca hemen bulantıda başlıyor.

yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz...ben de çikolatalı tatlılardan tiksindim çatladapatla.asla yiyemiorum,görmek bile midemi bulandırıo:)

Hoşheldiniz. Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Elbette hepimizinkini :)

Sinpac hakketten araştırmadım. Biliyorum desem yalan olur. Sen araştırmıştın sanırım. O zaman en doğrusunu sen bilirsin. mc'in hamburger'i yenir mi yenmez mi bilir kişi olarak gülencim'e de sen yanıt versen çok yerinde olur :)

merhaba arkadaşlar ben de 10+4 haftalık hamileyim. bebek için henüz hiçbir şey almadım. daha doğrusu almaya korkuyorum ya birşey olursa diye. hiç mide bulantım ve kusmam olmadı ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.
bir de acaba GÜLENCıM kaç haftalık hamilesin. benim karnım hiç o kadar büyümedi. acaba bir gariplik mi var bende. pazartesi randevum var. inşallah hepimizin bebekleri gayet iyidir.

canım şu tavuk şinitsel varya onlardan yemeye çalışsan.zararlımı bilmyorum ama ben yiyorum.tekrar kızartarak.
bende sarımsaklı yğurttan cacıktan yani sarımsaklı yoğurt koyulan herşeyden tiksindim hemde çok kötü.mantıya bile normal yoğurt koyuyorum.:kedi:

canım hoşgeldin aramıza.korkam sakın mide bulantısı her hamilede olucak diye birşey yokki.dur bakalım başlar belki şimdiden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…