- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.061
mrabalar mart 2010 anne adaylarını görünce katılmadan yapamadım allah izin verirse bizimkide mart 15 gelicek inş......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrabalar mart 2010 anne adaylarını görünce katılmadan yapamadım allah izin verirse bizimkide mart 15 gelicek inş......
herkese merhabalar bende mart annesiyim aranıza katılmak istedim.bbim CANımda Allah izin verirse 16 martta aramıza katılcak inş.
Taburcu,Kızlar TR'deki mc'lerde yediğiniz et pınar marka et. Helal kesim ile ilgili bir problem yok bildiğim kadarıyla. Ama yurt dışınddakiler elbette helal kesim mi diye sorarlar ve yanıt hayır helal kesim değil. TR'dekiler için tek endişe duyulacak kısım köftenin içindeet dışında kullanılan malzeme. Yarın ilk iş gideceği bir migros'a alacağım pınarın dondurulmuş hamburger köftesini ve içeriğine bakacağım. Marketteki dondurulmş hamburger köftesi ile mc'deki köfte sadece sos yada baharat farkına sahip olmalı kimyasal birinde varsa diğerin de de vardır. Ondan sonra ancak bir şey diyebilirim.
Kıslar hamburger yiyormusunuz siz? Fast food yasak ben dışarıdan et yemeyede korkuyorum iyi pişmemiştir felan diye döner istedi canım ama onun yerine yanık lahmacun yedim pazar günü
selkie , inşallah en kısa zamanda yaran iyileşir canım inşiallahh..
nilü evdesin ama hiç gelmiyosunn haa
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.
gebelikten önce ama adetimin ilk günü bu resim , kilolu gibi gözüksemde esasen gayet zayıftım
buarada dogumdan sonra sacları kahveye boyuyacağım kendime yakıştırmıyorum artık bu sacı
hoşgeldin çanım sende,hayırlı olsun bebişin...benim buyuk oğlanın doğum gününde bebeğin dünyaya geleek....ne güzel.. :))mrabalar mart 2010 anne adaylarını görünce katılmadan yapamadım allah izin verirse bizimkide mart 15 gelicek inş......
herkese merhabalar bende mart annesiyim aranıza katılmak istedim.bbim CANımda Allah izin verirse 16 martta aramıza katılcak inş.
canım hoşgeldin.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.
canım hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini.mrabalar mart 2010 anne adaylarını görünce katılmadan yapamadım allah izin verirse bizimkide mart 15 gelicek inş......
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.
hoşgeldin aramıza allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı naisp etsin bebişini.hepimizinkiyle inşallah.herkese merhabalar bende mart annesiyim aranıza katılmak istedim.bbim CANımda Allah izin verirse 16 martta aramıza katılcak inş.
Taburcu,
Mc Donalds köftesi Pınar olanın içinde %3 galiba yağ, tuz ve karabiber var.... sığırıın sırt bölgesinden yapılıyor... başka da bişi yok içinde... Marketle aynı değil çünkü frigoritik zincirle geliyor ve ızgaraya koyulana kadar çözülmüyor... Yani hep donuk... Ama marketteki arada çözülüyor olabilir...
canım şu tavuk şinitsel varya onlardan yemeye çalışsan.zararlımı bilmyorum ama ben yiyorum.tekrar kızartarak.Masaallah Gülencim...Göbegin ne güzel cikmis öyle...
Bende hala pek bisey yok...cok azicik yumruk kadar bile degil bi sislik var...
Kizlar bisey sorcam...
Siz iyice aseriyormusunuz? Yani caniniz biseyler cekiyormu? cokacimcoook
Bende hic öyle bisey yok...hic su olsada yesem demiyorum...
Ama Tavukdan felaket tiksindim...Aklima geldikce bisekil oluyorum...kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar ben de 10+4 haftalık hamileyim. bebek için henüz hiçbir şey almadım. daha doğrusu almaya korkuyorum ya birşey olursa diye. hiç mide bulantım ve kusmam olmadı ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.
bir de acaba GÜLENCİM kaç haftalık hamilesin. benim karnım hiç o kadar büyümedi. acaba bir gariplik mi var bende. pazartesi randevum var. inşallah hepimizin bebekleri gayet iyidir.