- 13 Ağustos 2009
- 758
- 0
- 46
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #9.041
Serifemre, canım, doktoruna söylesene, iştahsızlık olduğunu, vitamin falan al mutlaka, böyle nasıl dayanacaksın, kaç haftalıksın cevap yazmadın bu arada...?
Gecmiş olsun taburcu , Öyle kötü şeyler söyleme allah korusun
benim annemde bi ön sokakta oturuyor bi kaç gün öcnesine kadar annem sabah 8 akşam 8 yanımda duruyordu ama artık temizlik yapamya ve yemek getirmeye gelecek çünkü abimin oğluna bakıyor ve evimde kırmadığı şey kalmadı en son koltuğumu bıcakla kesmiş kendim halletmeye çalışıcam bulaşık yıkadım bugün ilk kez 3 ay sonra inan geberdimm.. yeşil mercimekmi yaptın bakalım??
Hoşgeldin :) Ben de mart sonundayım eşimin sözünü dinler içimde tutarsam belki Nisan'ı da bulurmerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.
gebelikten önce ama adetimin ilk günü bu resim , kilolu gibi gözüksemde esasen gayet zayıftım
buarada dogumdan sonra sacları kahveye boyuyacağım kendime yakıştırmıyorum artık bu sacı
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.
birakn hazir corbalari yaaa bol eksili bi tel sehriye corbasi misssss yani
yaaa kizlar benimde canim hamburger istedi mc donalds dan amaaaa ben burda oldugum icin yiyemiorum amaa etinin ne et oldugunu bilmiorum bilsemde helal kesim olup olmadigi supheli bizim burda isiiz zor kizlar herseyin arkasini okuyup oyle aliyoruz yaa
aynen arkadasim benimde ayni burda okuyorum sonrada canim istiyo ya bulamiyosun yada yiyemiyoruz avucumu yalamaktan baska birsey gelmiyor elimden(
birakn hazir corbalari yaaa bol eksili bi tel sehriye corbasi misssss yani
yaaa kizlar benimde canim hamburger istedi mc donalds dan amaaaa ben burda oldugum icin yiyemiorum amaa etinin ne et oldugunu bilmiorum bilsemde helal kesim olup olmadigi supheli bizim burda isiiz zor kizlar herseyin arkasini okuyup oyle aliyoruz yaa