2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülencim şimdi herkes iftar hazırlığında. Ben bugün ilkkez mercimekli çorba yaptım. Annem tuzsuz diyor ben çok tuzlu diyorum. Benim ağzımın tadı çok değişti ya.
Anlaşılan sen yemek işini savuşturdun :)
Ben bütün bu üstün becerikliliğime bir de salata ekleyerek günün yıldızı mı olsam acep.

am5uft.jpg
:nazar:

Serifemre, canım, doktoruna söylesene, iştahsızlık olduğunu, vitamin falan al mutlaka, böyle nasıl dayanacaksın, kaç haftalıksın cevap yazmadın bu arada...?

canım haftaya 2li test yaptırmaya gidecem ozaman söylerim 11+2 gebeyim bu arada alt komşumdan geldim şimdi oda 14 haftalık oda benden kötü halaa kusuyor

Göbeklerinizin resmini çekip beni hasete sürüklemeyin yaf :)
Gülencim çok güzel görünüyorsun. Benimde annem sağolsun. Birlikte yaşıyoruz, çok nazlım, çok hastadır benim annem ama yemek yapması ona meşgale diye özellikle doktorunun isteği, yoksa hiçbir aktivitesi kalmayacak. Yemekleri yapıyor ama binbir lafla, canı hiç istemiyor. Bugün beni rahat bırakmadı eli kolu hiç kalkmıyor diye... Bende ne çok şey yaptım, ama bir çorba. :) Valla eninde sonunda bir gün yapmak zorunda kalacağım. O nedenle şimdiden kendimi zorlamama hiç gerek yok ama yöresel bazı yemekleri annem henüz kendindeyken bir tarif defteri yapıp yazsam iyi olacak. Yoksa annem giderse onlarda kaybolup gidecek. Bizim ailenin büyükleri pek kalmadı. Annem son neferlerden.

Halbuki hiç karnım yoktu benim daha önce hatta bi kaç hafta önce galiba sabah yok akşam var diyodum ama artık bebek yukarı çıkmış usg jelini doktor göbek deliğimin bi kaç parmak aşaya sıkıp baktı bu sefer :) erkek oldu belli değilmi popo yok farkındaysanız

Gecmiş olsun taburcu , Öyle kötü şeyler söyleme allah korusun
benim annemde bi ön sokakta oturuyor bi kaç gün öcnesine kadar annem sabah 8 akşam 8 yanımda duruyordu ama artık temizlik yapamya ve yemek getirmeye gelecek çünkü abimin oğluna bakıyor ve evimde kırmadığı şey kalmadı en son koltuğumu bıcakla kesmiş kendim halletmeye çalışıcam bulaşık yıkadım bugün ilk kez 3 ay sonra inan geberdimm.. yeşil mercimekmi yaptın bakalım??

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.

2rdhyqq.jpg
gebelikten önce ama adetimin ilk günü bu resim , kilolu gibi gözüksemde esasen gayet zayıftım
35jzaxs.jpg

buarada dogumdan sonra sacları kahveye boyuyacağım kendime yakıştırmıyorum artık bu sacı

Gecmiş olsun taburcu , Öyle kötü şeyler söyleme allah korusun
benim annemde bi ön sokakta oturuyor bi kaç gün öcnesine kadar annem sabah 8 akşam 8 yanımda duruyordu ama artık temizlik yapamya ve yemek getirmeye gelecek çünkü abimin oğluna bakıyor ve evimde kırmadığı şey kalmadı en son koltuğumu bıcakla kesmiş kendim halletmeye çalışıcam bulaşık yıkadım bugün ilk kez 3 ay sonra inan geberdimm.. yeşil mercimekmi yaptın bakalım??

Kırmızı mercimek :) Sen geberdim deyince; ben Mecidiyeköy'de otoruyorum. İşyerim Nişantaşı'nda. İşe hep yürüyerek gidip geliyordum. Doktorumda çok iyi dedi. öyle devam et dedi ama şimdi iki haftalık tatilde hep evde yattım durdum. Dün annemle Şişli camisine kadar yürüyüp geldik bugün bacalarım tutulmuş olacak iş mi ya :KK43:

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.. bende 2,5 aylık hamileyim ve ilk bebeğim.inşallah,nasip olursa bende mart sonunda kuzumu kucağıma alacağım.umarım hepinizin hamileliği çok iyi geçer:a.s.
Hoşgeldin :) Ben de mart sonundayım eşimin sözünü dinler içimde tutarsam belki Nisan'ı da bulur :p

birakn hazir corbalari yaaa bol eksili bi tel sehriye corbasi misssss yani
yaaa kizlar benimde canim hamburger istedi mc donalds dan amaaaa ben burda oldugum icin yiyemiorum amaa etinin ne et oldugunu bilmiorum bilsemde helal kesim olup olmadigi supheli bizim burda isiiz zor kizlar herseyin arkasini okuyup oyle aliyoruz yaa

yaaa kizlar benimde canim hamburger istedi mc donalds dan amaaaa ben burda oldugum icin yiyemiorum amaa etinin ne et oldugunu bilmiorum bilsemde helal kesim olup olmadigi supheli bizim burda isiiz zor kizlar herseyin arkasini okuyup oyle aliyoruz yaa

aynen arkadasim benimde ayni burda okuyorum sonrada canim istiyo ya bulamiyosun yada yiyemiyoruz avucumu yalamaktan baska birsey gelmiyor elimden :KK43:(

aynen arkadasim benimde ayni burda okuyorum sonrada canim istiyo ya bulamiyosun yada yiyemiyoruz avucumu yalamaktan baska birsey gelmiyor elimden :KK43:(

ayy canim ay bende avcumu yaliyorum hemen napiym yiyymiycem bisiy cunku trde olsak benim kocis nerdeyse blup alir getirir amaaaa napalim saglik olsun canim

Kızlar TR'deki mc'lerde yediğiniz et pınar marka et. Helal kesim ile ilgili bir problem yok bildiğim kadarıyla. Ama yurt dışınddakiler elbette helal kesim mi diye sorarlar ve yanıt hayır helal kesim değil. TR'dekiler için tek endişe duyulacak kısım köftenin içindeet dışında kullanılan malzeme. Yarın ilk iş gideceği bir migros'a alacağım pınarın dondurulmuş hamburger köftesini ve içeriğine bakacağım. Marketteki dondurulmş hamburger köftesi ile mc'deki köfte sadece sos yada baharat farkına sahip olmalı kimyasal birinde varsa diğerin de de vardır. Ondan sonra ancak bir şey diyebilirim.

yurtdisinda hicbiryerde(musluman ulkeleri haric)helal kesim diye birsey yok canim.ama icinde domuz katkisi varmi diye merak etmistim bende bir donem.sonra burada domuz etinin sigir etinden cok daha kiymetli oldugunu,insanlari kandirip para kazanmak ugruna boyle birsey yapilmayacagina kanaat getirince gonul rahatligiyla yiyorum mcdonalds,burger king.ama yanindan yakinindan domuz bulasiyomudur,onlarin hepsi ayni yerdemi pisiyodur diye dusunmeden edemiyorum bazen.allah affetsin canim cok istediginde aklimada bu dusunceler geldiginde gozumu kapatip yiyorum.
mcdonalds burger king den daha titiz diye biliyorum.

X