Bana tavuk demeyin Aman Allahım adını duymaya dayanamıyorum halbuki çok severdim.
Bazı sebze yemekleri fasülye gibi görmek dahi istemiyorum.
Ben zaten reflüydüm ama hamilelik öncesi reflü olduğumu unutacak kadar iyidim.
Şimdi mide yanması , ağrı ve şişkinlik beni uykumdan edecek kadar kötü sürekli bir geğermek hali. mide ilaçlarımı doktorum ilk üç ay almamı istemedi. Laktozsuz süt bana biraz iyi geldi. Bir de yatağımın fotsunu çekip göstersem size öyle bir düzenek yaptım ki kocama yukardan bakıyorum. Resmen oturarak uyuyorum. Ayaklarımın altına da yastık yerleştiriyorum. Sırtımda 2-3 yastık. Yoksa yanma çok daha şiddetli oluyor.
Çikolata mııı hımmm mis gibi... ama yemiyorum çok da canım çekse tatlıdan uzak duruyorum. Biliyorum felaket tellalı gibiyim; önce hazır gıdalara savaş açtım, şimdi de yine can sıkacağım ama kızlar işlenmiş şeker çok ama çok tehlikeli. Bu nedenle şerbetli tatlılarda, keklerden, kurabiyelerden, reçellerden sakının.
Onu yeme, bunu yeme... bu ne ya! asabımı bozma diyorsanız, kızmayın bana ağlarım ühühühüh
Arada bir ufak kaçamaklardan bahsetmiyorum, can bu... Vücudunuz kendini bir noktaya kadar temizler, onarır, ama günlük tüketim Allah korusun kötü şeylere sebebiyet verebilir.