2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım şu tavuk şinitsel varya onlardan yemeye çalışsan.zararlımı bilmyorum ama ben yiyorum.tekrar kızartarak.
bende sarımsaklı yğurttan cacıktan yani sarımsaklı yoğurt koyulan herşeyden tiksindim hemde çok kötü.mantıya bile normal yoğurt koyuyorum.:kedi:

Evet canim o sekil azda olsa yiyebiliyorum...
Ama Tavuk Kanadi, Budu, Mangali....iiiyyyy....düsüncesi bile beni
rahatsiz etmeye yetiyo...kafamçokkarıştı

Bide bu aralar geceleri hic rahat degilim...uyuyamiyorum...
o tarafa dön bu tarafa dön...olmuyo...:çok üzgünüm:

günaydın hanımlar mutlu,huzurlu birgün diliyorum opuyorumnanaktan
biz bugün 12+0 olduk yavrumla şafakta 1 yarın doktora gidiyoruz :sm_cool: hayırlısıyla ense kalınlığını ölçücez meleğimin dualarınızı eksik etmeyin nolur arkadaşlar :Saruboceq:
çokk heyecanlıyım bugün nasıl geçecek bilmiyorum delikafadulden

Ama Tavukdan felaket tiksindim...Aklima geldikce bisekil oluyorum...kafamçokkarıştı

Bana tavuk demeyin Aman Allahım adını duymaya dayanamıyorum halbuki çok severdim.
Bazı sebze yemekleri fasülye gibi görmek dahi istemiyorum.

kızlar benim mide yanöaları çok kötü hele yemekten sonra.bulantılarım allaha şükür geçti denicek kadar az.ama yanma olunca hemen bulantıda başlıyor.

Ben zaten reflüydüm ama hamilelik öncesi reflü olduğumu unutacak kadar iyidim.
Şimdi mide yanması , ağrı ve şişkinlik beni uykumdan edecek kadar kötü sürekli bir geğermek hali. mide ilaçlarımı doktorum ilk üç ay almamı istemedi. Laktozsuz süt bana biraz iyi geldi. Bir de yatağımın fotsunu çekip göstersem size öyle bir düzenek yaptım ki kocama yukardan bakıyorum. Resmen oturarak uyuyorum. Ayaklarımın altına da yastık yerleştiriyorum. Sırtımda 2-3 yastık. Yoksa yanma çok daha şiddetli oluyor.

yeni gelen arkadaşlar, hoşgeldiniz...ben de çikolatalı tatlılardan tiksindim çatladapatla.asla yiyemiorum,görmek bile midemi bulandırıo:)

Çikolata mııı hımmm mis gibi... ama yemiyorum çok da canım çekse tatlıdan uzak duruyorum. Biliyorum felaket tellalı gibiyim; önce hazır gıdalara savaş açtım, şimdi de yine can sıkacağım ama kızlar işlenmiş şeker çok ama çok tehlikeli. Bu nedenle şerbetli tatlılarda, keklerden, kurabiyelerden, reçellerden sakının.

Onu yeme, bunu yeme... bu ne ya! asabımı bozma diyorsanız, kızmayın bana ağlarım ühühühüh

Arada bir ufak kaçamaklardan bahsetmiyorum, can bu... Vücudunuz kendini bir noktaya kadar temizler, onarır, ama günlük tüketim Allah korusun kötü şeylere sebebiyet verebilir.

bu arada yeni arkadaşlarımız katılmış aramıza hoşgeldiniz sorunsuz mutlu bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle...opuyorumnanaktan

biz bugün 12+0 olduk yavrumla şafakta 1 yarın doktora gidiyoruz :sm_cool: hayırlısıyla ense kalınlığını ölçücez meleğimin dualarınızı eksik etmeyin nolur arkadaşlar :Saruboceq:

Hadi gözün aydın bana daha 9 gün var :KK43:
Siz gidini iyi haberler alın gelin inşallah. Bende sabırla günlerin geçmesini bekleyeyim hımff

pınar54 hoşgeldin canım kocaeli de oturuyorsun galiba bende topikte tek kocaelili kalmıştım artık tek başıma değilim yaşasııın kaydirigubbakcemile5 buarada hemşeriyiz galiba 54 adapazarı opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar ben de 10+4 haftalık hamileyim. bebek için henüz hiçbir şey almadım. daha doğrusu almaya korkuyorum ya birşey olursa diye. hiç mide bulantım ve kusmam olmadı ama canım hiç bir şey yemek istemiyor.
bir de acaba GÜLENCİM kaç haftalık hamilesin. benim karnım hiç o kadar büyümedi. acaba bir gariplik mi var bende. pazartesi randevum var. inşallah hepimizin bebekleri gayet iyidir.

Ben de senin gibiyim ben de hem kendime hem ona hiçbir şey almıyorum :)
Yemek konusunda da aynıyız yoksa sen ben misin :)
Gülencim 15. haftanın içinde olmas lazım.

Gülencim,
Mc Donalds'ın hamburgeri yenir. Ayranı içilir. Onun haricinde yağda kızartılmış şeylerinden uzak dur (Örnek: nuggets, tavuk burger, dondurmalı tatlı)...

Hadi gözün aydın bana daha 9 gün var :KK43:
Siz gidini iyi haberler alın gelin inşallah. Bende sabırla günlerin geçmesini bekleyeyim hımff

sağol canım inş.güzel haberlerle döneceğim :Saruboceq:KK43:allahın izniyle) sende üzme kendini bişey kalmamış azcık sabret annesi kuzucuğun büyüyüp gösterecekmiş kendini :emir_bebek:

dsc01332u.jpg

ben geldim janlarım.. söz vermiştim buda benim göbüşüm yeni yemek yedim normalde bukadar çıkarmı bilmiyorum walla...

Evet canim o sekil azda olsa yiyebiliyorum...
Ama Tavuk Kanadi, Budu, Mangali....iiiyyyy....düsüncesi bile beni
rahatsiz etmeye yetiyo...kafamçokkarıştı

Bide bu aralar geceleri hic rahat degilim...uyuyamiyorum...
o tarafa dön bu tarafa dön...olmuyo...:çok üzgünüm:

ben de uyuyamıyorum. yaklaşık 20-25 gündür, geceleri en fazla 3 saat uyuyabiliyorum. bazı geceler midem rahatsız ediyor ama bazı geceler hiç bir sebebi olmuyor. çok yoruluyorum bu halde bütün gün bilgisayar başında...

efecrin dualarımız seninle canım, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bana tavuk demeyin Aman Allahım adını duymaya dayanamıyorum halbuki çok severdim.
Bazı sebze yemekleri fasülye gibi görmek dahi istemiyorum.

Ben zaten reflüydüm ama hamilelik öncesi reflü olduğumu unutacak kadar iyidim.
Şimdi mide yanması , ağrı ve şişkinlik beni uykumdan edecek kadar kötü sürekli bir geğermek hali. mide ilaçlarımı doktorum ilk üç ay almamı istemedi. Laktozsuz süt bana biraz iyi geldi. Bir de yatağımın fotsunu çekip göstersem size öyle bir düzenek yaptım ki kocama yukardan bakıyorum. Resmen oturarak uyuyorum. Ayaklarımın altına da yastık yerleştiriyorum. Sırtımda 2-3 yastık. Yoksa yanma çok daha şiddetli oluyor.

Çikolata mııı hımmm mis gibi... ama yemiyorum çok da canım çekse tatlıdan uzak duruyorum. Biliyorum felaket tellalı gibiyim; önce hazır gıdalara savaş açtım, şimdi de yine can sıkacağım ama kızlar işlenmiş şeker çok ama çok tehlikeli. Bu nedenle şerbetli tatlılarda, keklerden, kurabiyelerden, reçellerden sakının.

Onu yeme, bunu yeme... bu ne ya! asabımı bozma diyorsanız, kızmayın bana ağlarım ühühühüh

Arada bir ufak kaçamaklardan bahsetmiyorum, can bu... Vücudunuz kendini bir noktaya kadar temizler, onarır, ama günlük tüketim Allah korusun kötü şeylere sebebiyet verebilir.

Taburcu senin anlattıklarına bakınca, ben de mi reflü oldum acaba ya... Aynen tarif ettiğin gibiyim ben de. Nasıl anlaşılır acaba bu zamanda ve ne yapmak lazım?

Gıdalar konusunda ben de senin gibi düşünüyorum. Daha önce söyledim mi bilmiyorum, hipoglisemim var benim, 1 senedir kontrol altındayım. Doktorun ısrarla söylediği en önemli şey, işlenmiş şekerden uzak durmak gerektiği... Arada küçük kaçamaklar tamam, ama hayatımızın bir parçası haline getirmek hem kendimize, hem de şu dönemde bebeklerimize zarar bence de. Hatta doğduktan sonra da, koruyabildiğim kadar korumak istiyorum işlenmiş şekerden. Ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi...

Sen devam et bence bildiklerini paylaşmaya, hiç de kızmayız, ağlama sakın :1hug:

dsc01332u.jpg

ben geldim janlarım.. söz vermiştim buda benim göbüşüm yeni yemek yedim normalde bukadar çıkarmı bilmiyorum walla...

Dila süpersin hepiniz beni çatlatın emi.
Sen benden hamilelikte 3 gün öndesin hamilelikte ama benim karnımla senin güzel göbişin arasında sanki 1 haftadan fazla fark var gibi :KK43:

kızlar inşallah hepimiz Mart ayını hayırlısıyla göreceğiz.Göbüşler büyüyecek. bu arada madensuyunun içinde bol miktarda kalsiyum var. ayrıca omega 3 bebeğin zihinsel gelişimi için çok önemli. ceviz, semizotu, balıkta var. haftada 1 gün mutlaka balık yemeliyiz. somon bunun için ideal.

Dila´cim masaallah canim...:nazar:
Seninde göbek iyice cikmis...Kiz göbegine benziyor sanki...
Hani biraz daha daginik duruyor...:ecrin_bebek:

Ben sizleri gördükce hayret ediyorum valla...
Bulursam bendi resim eklerim...

X