- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.881
ya yeni gelen arkadaşlar var,,,hoşgeldiniz diyorum hepinize,,hayırlı olsun bebişleriniz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yAAAAA ben de İngilizce öğretmeniyim. :lepi: İnşallah canım Allah senin de gönlüne göre verir.Erzurumun şartları zor olur hele de kışın tabi.Dikkat et kendine.
canım çok iyi anlıyorum seni haklısın insanın canı birşey istemiyor ama herhalde biz de hep böyle kamayacağız yakında biz de iştahlanırız inşallah.o zaman da deiz artık ay çok mu kilo aldım ne kaydirigubbakcemile3
ya siz nasıl pantolon giyiyosunuz şimdi.
amaaaannnn,sen kışın o uzun saçlar yüzünden hasta olursun yaa (Allah korusun) o zaman görürsün sen onları
ayyy akannehir allah korusun,napıyım selkie dedikleri olsunda benden çıksın başımı ütüleyip duruyorlar
Merhaba canım hoşgeldin nasılsın?
51 kilo ile hamile kaldım, cuma günü 48,5 çıktım doktorda. boyum 1,68...
aslında çok değil ama dışardan bakınca daha fazla kilo vermiş gibi görünüyorum.
kızlar beni listeden silebilirsiniz 15 gün önce bebek gelişemediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum içimde parça kalmış bugun tekrar kürtaj olucam bebeğimi kaybettiğim yetmiomuş gibi tekrar tekrar kontrol ve kürtaj acaip içim sıkılo bide özel klinikte yaptırdık ama ne fayda
eee hocam hazır birbirimiz bulmuşken bi zümre toplantısı yapalım sırnaşık şey
inşallah bu dönemi atlatıp kurtuluyorum yollardan... eş durumuyla geldim aslında ilk görev yerim zorunlu hizmete girmiyordu bi de büyükşehirde sadece eşin olduğu ilçenin seçilmesi şartı ben tayin istediğim dönem geldi ...ki biz evi çoktan merkezde tutmuştuk...öyle ev burda okul ilçede kaldı ama çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok a.s
Ayyy valla yapalım canım ne iyi olur kaydirigubbakcemile3 çok sevindim tanıştığımıza. Erzurumu bilmem mi ne zordur şartları 5 yıl Atatürk üniversitesinde okudum orda. Ama kampüsümüz güzeldi. Allah kolaylık versin canım inşallah herşey gönlüne göre olur.
tesekkur ederim canim cok sagol sende olmasan yani
ben hep girip okuyorum takip ediyorum sizi cevapda yazmaya calisorum ama kimse pek cvp vermior bana anlamiorum nedenini
ben hep girip okuyorum takip ediyorum sizi cevapda yazmaya calisorum ama kimse pek cvp vermior bana anlamiorum nedenini
Niye ki canım? valla ben eski pantolonlarımı daha rahat giyiyorum kilo verdiğim için.ben de tiksinti oldu yemek yiyemedim kilo verdim o yüzden.
yok düşmez benden:)maşallah valla 71 kiloyum .daha yeni kilo vermiştim hepsi geri gelioben hamile pantolonu giymeye başladım bu hafta...erken ama diğerlerinin düğmelerini kapatamıyorum basenler de geniş değil aşağı düşüyo pantolonlar
erken ama bende mecbur alcam kötü durmaz inş.bide burda hamile kıyafeti satan mağazada yok billdiğim kadarıyla napcam bilmiom.hamile pantolonu canım...küçük beden aldım şimdilik...