-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.861
kızlar beni listeden silebilirsiniz 15 gün önce bebek gelişemediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum içimde parça kalmış bugun tekrar kürtaj olucam bebeğimi kaybettiğim yetmiomuş gibi tekrar tekrar kontrol ve kürtaj acaip içim sıkılo bide özel klinikte yaptırdık ama ne fayda
Merhaba arkadaşlar....
ne zamandır giremedim nete aklım burdaydı....geçmişe biraz baktım herkes iyi gibi....sıkıntısı olan arkadaşlara Allah yardım etsin...herkesin hamileliği sağlıkla geçsin inşallah :CüvCüv:
sonunda evime geldim...tüm yaz memleketimdeydim...yolculuk konusunda endişelerim vardı ama çok şükür sağ salim geldik :dance:
iki gündür de okula başladım...dersler başalyınca zorlanacağa benziyorum arkadaşlardan birinin tayini çıkmış dersler bana ve eşime kaldı.az ders alırım diyordum ama imkansız görünüyor...sağlık olsun kuzucumla gidip gelicez artık yerimseniben
kızlar beni listeden silebilirsiniz 15 gün önce bebek gelişemediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum içimde parça kalmış bugun tekrar kürtaj olucam bebeğimi kaybettiğim yetmiomuş gibi tekrar tekrar kontrol ve kürtaj acaip içim sıkılo bide özel klinikte yaptırdık ama ne fayda
kaç kg'dun kaça düştün şimdi canım sen?
canım benim çok üzüldüm allahım sabrını versin.herşeyin hayırlısını versin rabbim.inşallah tez zamanda sanada tüm isteyenlerede allahım hayırlı sağlıklı bir evlat verir.kızlar beni listeden silebilirsiniz 15 gün önce bebek gelişemediği ve kalbi atmadığı için kürtaj oldum içimde parça kalmış bugun tekrar kürtaj olucam bebeğimi kaybettiğim yetmiomuş gibi tekrar tekrar kontrol ve kürtaj acaip içim sıkılo bide özel klinikte yaptırdık ama ne fayda
Selam canım hoşgeldin evine kavuşmuşsun gözün aydın.insanın evi gibi olmuyor. Meslektaşız demek benim de bu yıl yeni bir okula çıktı tayinim evimin yanında.bebişimin şansı sanırım.ben branş öğretmeniyim ek dersim olmayacak maaş karşılığı gireceğim sanırım haftada 3 gün giderim o yönden rahat olacak.Zaten Allah bir mani vermezse yarım dönem çalışıp izne ayrılacağız çok yormaz herhalde.
51 kilo ile hamile kaldım, cuma günü 48,5 çıktım doktorda. boyum 1,68...
aslında çok değil ama dışardan bakınca daha fazla kilo vermiş gibi görünüyorum.
kaç haftalık seninki efecrin?ben de geçen hafta yaptırdım testi
JOKERdekileri ben de gordum, cok esprili ve tatliliardi fakat cok pahali geldi bana. yanlisim yoksa 75tl falanlardi akannehir
evet güzeller ama banada çok pahalı geldi jokerdekiler....
sağol canım cidden insanın evi gibisi yok...ama annem de çok iyi bakıyodu bana
tayinin hayırlı olsun...darısı başıma inşallah...ben İngilizce öğretmeniyim ama 30 saat dersim olacak sanırım ve okulum da uzak hergün 40 km yol gidip gelicem ve Erzurumda yaşıyorum kışı nasıl atlatcağımı düşünüyorum kara kara :uhm:
Allahtan bir dönem gideceğiz....ikinci dönemin sonunda il içi isteyeceğim inşallah benim yavrum da kısmetlidir de yakın bir okula gelebilirim..:Saruboceq:
Bosnacım sen benden daha zayıfsın ben şimdi 51 kiloyum.Acilen yemek yiyip 50lere çıkıyorsun hemenlmaz:
selkie yaa.aklıma girme bak.zaten sinir oldum dr.ama benim şu tiroid sonuçlarımı göstermeye gittiğimde sorarım alır belki ultr.
kaydirigubbakcemile3 Doktorum da öyle dediiii...
Bol kalorili şeyler ye, bebeğe bişey olmaz ama sen iğne ipliğe dönmüşsün dedi.
Ama benim canım hala birşey istemiyor Ezgicim yaa.
İşe sırt çantası ile geliyorum, meyveler, kuruyemiş, hafif yemekler falan. Çoğu hiç el sürülmeden geri gidiyor eve...