- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.761
canım hani simitçi var üstünde.hamile giyim yazıyor.ordanmı aldın.eğer orasıysa fiyatlarıda uygunmuş.bi gören halimi üstüme uyduruyorum ama altıma hep düğmeler açık geziyorum.Kardeş,
Ben hastanede serumla beslendiğim için çıktığımda vücudum şimdikinin iki katıydı. Karnımda... Ondan hemen kıyafet aldık. Ben kızılaydan aldım. Şu kızılayda gimanın olduğu cadde var ya, hani karşısında gelinlikçi, abiye ayakkabı satan bir çarşı var (soysal olabilir), kolej ve kurtuluşa giden cadde. O cadde de kızılaydan girişte ilk üst geçidin ayağının altındaki mağaza... Diğer ayağının altında da gümüşçü var... Ve diğer ayağı da galiba konur-2 ye çıkıyor... Mağazanın hemen arkasındaki sokakta sakaryanın çiçekçileri var...
Kumaş pantolon 40, kot 65 idi... Üstleri zaten bulunur...
biliyorum ben bu yazıyı çok güzel gerçekten.kızlar hamilelerden haber:soru ve sorunlarda SENİ DUYUYORUM ANNE diye bir yazı var bi koşu okuyup gelin çok güzel yaa.
sinpac canım sen mide bbılantısı yüzündenmı yattın hastanede.
ne kadar doğru söylemişsin.gerçekten öyle cadı gelin felan değilim.aksine her zaman yardımalrına koşarım.bir işleri olduğunda hep beni ararlar eşimin ailesi.ama dayanamıyorum dediğin gibi kayınvalidem oğlu yokken tavırlı bir bir garip ağzından bir defa kızım yada yavrum lafı çıkmaz.ama oğlu gelince akşam yemeğe bu sfer kızım canım sen otur ben yaparım.işte böyle ama bir yerde susuyorsun.Canım benim demek istediğimde bu.Onlar herzaman yapacaklarını yapar hiçbişey ve hiçbişey olmamış gibi geri çekilirler yada hiçbişey olmamış gibi davranırlar.Sonuçta olan kime olur size ve evliliğinize.
canım hani simitçi var üstünde.hamile giyim yazıyor.ordanmı aldın.eğer orasıysa fiyatlarıda uygunmuş.bi gören halimi üstüme uyduruyorum ama altıma hep düğmeler açık geziyorum.
ya bu arada benim karnım sanki büyümüyor ya büyüdü öyle kaldı sanki.ya çokmu takıyorum kafama.bu kadar yavşamı büyür karın.
bide benim göbeğim geriliyor.bebiş büyüyor ondan sanırım.
canım ya.mercimekler için herşey.büyüyünce söylersin annesi serumla beslediler beni diye.ama herşey onlar için dimi.sağlıklı olsunlar yeter.şimdi nasılsın peki azaldımı biraz.Evet kardeş, aralıksız kusma, beslenememe, mide hassasiyeti ve ishale çevirmişti...
Kısaca hiçbirşey içimde kalmıyordu!
Sinpac, hastanede ve evde nie yattın?ben de şu an yatıorum
2 gün kaldı meleğimle buluşmama ense kalınlığı ölçülcek belki cinsiyetini de öğreniriz delikafadulden
çok geçmiş olsun canım.benimki daha farklı 10.haftada kanamam başladı 2 kez hastanede yattım.hematom oluşmuş plesanta üstünde düşük tehditi vardı.17 eylüle kadar yatıcam.progesteron alıorum.allah hepimize yardımcı olsun, sağlıkla alırız bebeklerimizi inş.her kanamam olduğunda ödüm kopuo bebeimi kaybettim die.çok şükür tutunuo, bırakmıo annesini...Geçmiş olsun kardeş...
Benim 5. haftadan sonra bulantılarım başladı ve kusmaya başladım. Sonra o kadar olay abarttı ki, su bile içemiyordum. Kilo verdim. Bu arada tutup kusmadığım kıvrandığım, midemde kalan herşey ishal yaptı... Doktora kriz halinde gittim. O da hastaneye yatırdı. Sonra da evde sürekli bulantı ilacı içip uyuyordum...
Senin neyin var?
Ben aralık doğum yaptım ve aynen dediğin gibi ben mevsimlik aldım pacar gibi kızarırdım ateş basardı doğumdan sonra ilk üşüdüm sonra ateşim 40 çıktı göbekten iğne yaptılar allah son ayları yaza gelen annelere ecir sabır versin valla çok zor
selam kızlar nasılsınız>?
kussebfilal ,selkie selam
sinpac neden yatıyorsun
dila nerelerdeydin?dün
SELKİE canım kız bebekler göstermezmiş cinsiyetlerini.utanırmış hanımefendiler:ecrin_bebek:.29 eylüle kadar nasıl dayanıcam ben ya.
selkie aslında ben bu saç kestirme işine hiç inanmıyorum hatta kestirmek istiyorum ama kocam,annem,kayınvalide sağolsun bana izin vermiyorlar napalım gezicez böyle...sengözlerimebaksanab
bery bende badem yağı ve kakao yağını karıştırıp sürüyorum çok kaşınıyor şimdiden başladım sürmeye
canım sağol iyiyim allaha şükür ama benim mide yanmaları başladı şimdide.dr söyledim gaviskon içiyorum.yanma olursa sende kullan gebeler kullanabiliyor.mide bulantısı için hiçbirşey vermedi.vermem dedi.merhaba pembe nasılsın?
merak etme aynısı bende de var bi anda büyüdü şimdi aynı ölçüyorum arada mezurla kaydirigubbakcemile2 krem sürmeye başlamadım daha