- 20 Mart 2009
- 2.084
- 79
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.741
kızlar ben tuzu çok sevmeme rağmen kestim.ilerde albüm olurmuşum.çok tuzdan ayakalr şişip albüm gibi oluyormuş.
dilacım ttalım hoşgeldin.ya benimde kendime acilen birşeyler almam lazım.sen nerden aldın kıyafet.
Bakın kızlar ben 6 yıllık evli olarak size bir tavsiye vereyim...Evlilikte herzaman bir üçüncü şahız yüzünden kavga edersiniz biz bunu hep yaşadık.Nezamanki üçüncü şahısları evliliğinize sokmadınız ozaman evliliğiniz düzene girer.Kimse ne olursa olsun ailesine laf söylensin istemez.Ne siz söyletirirsiniz nede eşiniz.Nekadar kötü olsada eşiniz ailesini atamaz bırakın ne halleri varsa görsünler.Duymamazlıktan gelin.Onların istediğini ellerini vermeyin.Senin annen şöyle senin annen böyle yok senin kardeşin böyle derseniz hergün kavga olur.Kendi ailenizide evliliğinize karışrırmayın ve iki kişi arasında olan iki kişi arasında kalır aileleri araya sokmadan sorunlarınızı beraber çözün.Yoksa ailelelerde araya girerse iş dahada büyür.Umarım yardımcı olabalmişimdir.
Sincap senin bebeğinin cinsiyti belli değil galiba ben bir tahminde bulunayım senin kızın olacak
iyide canım benim daha bebeğin 50 gr bile değil çok küçük o yüzden onun ağırlığıyla olmaz.Sen doktora gittiğinde idrar tahlili yaptır .Albumin testi orda da çıkar.Belki kilo almışsındır. O yüzden kendini yorma dikkay et ayaklarının yüksekte belinle aynı desteği sağla ben şimdiden masa altına yüksek bişey koydum ki kan dolaşımım ayaklarımla aynı seviye de olsun diye ...
canım sağol tavsiyelerin için, kulağımda kalacak.
biz de 5 yılı bitiriyoruz evliliğimizde, 10 yıllık beraberliğimiz var. bu süre içinde hiç bir zaman ailesinden kimseye, durduk yere tek sözüm olmamıştır, böyle bir üslubum da yoktur zaten. gel gör ki, üçüncü kişiler tarafından bizim ev huzurumuzu bozacak müdahaleler yapıldığında, buna izin vermem ve tepki gösteririm. bu kendi ailem için de böyledir hatta. elimde değil, yapım böyle...
amaaan, 10 yıldır birşey değişmedi, şimdi bana saygı duyulmasını ve birşeylerin değişmesini bekleyerek ben hata yapıyorum aslında... ne kadar çok şey beklersen o kadar mutsuz oluyorsun değil mi :))
neyse, bizim bu konudan kaynaklanan tatsızlıklarımız çok uzun sürmez normalde, akşama toparlarız inşallah...
Pancuben anlamadım ki....
Geçen ay boyunca ya hastanede ya da evde yattım, ondan hiç şişim yoktu...
Bu hafta birden işe gittim... Bütün gün oturuyorum...
Bir de önceden benim bacaklarım ve bileklerim öyle inceydi ki... Şimdi zaten azıcık şişse hemen farkediliyor... Bilek ve diz ince olduğu için anında dolma görüntüsü dikkat çekiyor...
Bir de önceden benim bacaklarım ve bileklerim öyle inceydi ki... Şimdi zaten azıcık şişse hemen farkediliyor... Bilek ve diz ince olduğu için anında dolma görüntüsü dikkat çekiyor...
Benim herşeyim oluyo daha.Zaten kızımdan kotum var.Valla biz hem yazı hem kışı hem baharı görücez ona göre alın hamilelikleri.Ben daha sonrada giyebileceğim şeyler almayı düşünüyorum en azından üstler öyle olucak.Bayramlık elbise düşünüyorum seneyede giyebilirim çünkü
birde ben oğlanıda marta dünyaya getirdim kalın kazak falan almıştım hiç kullanamadım,zaten hamilelikte ateş basıyor...hele son aylara yanıyordum resmen,seninde öyle olmuşmuydu,bence mevsimlik şeyler daha kullanışlı olur.....