2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kardeş,
Ben hastanede serumla beslendiğim için çıktığımda vücudum şimdikinin iki katıydı. Karnımda... Ondan hemen kıyafet aldık. Ben kızılaydan aldım. Şu kızılayda gimanın olduğu cadde var ya, hani karşısında gelinlikçi, abiye ayakkabı satan bir çarşı var (soysal olabilir), kolej ve kurtuluşa giden cadde. O cadde de kızılaydan girişte ilk üst geçidin ayağının altındaki mağaza... Diğer ayağının altında da gümüşçü var... Ve diğer ayağı da galiba konur-2 ye çıkıyor... Mağazanın hemen arkasındaki sokakta sakaryanın çiçekçileri var...
Kumaş pantolon 40, kot 65 idi... Üstleri zaten bulunur...

canım sağol tavsiyelerin için, kulağımda kalacak.
biz de 5 yılı bitiriyoruz evliliğimizde, 10 yıllık beraberliğimiz var. bu süre içinde hiç bir zaman ailesinden kimseye, durduk yere tek sözüm olmamıştır, böyle bir üslubum da yoktur zaten. gel gör ki, üçüncü kişiler tarafından bizim ev huzurumuzu bozacak müdahaleler yapıldığında, buna izin vermem ve tepki gösteririm. bu kendi ailem için de böyledir hatta. elimde değil, yapım böyle...
amaaan, 10 yıldır birşey değişmedi, şimdi bana saygı duyulmasını ve birşeylerin değişmesini bekleyerek ben hata yapıyorum aslında... ne kadar çok şey beklersen o kadar mutsuz oluyorsun değil mi :))
neyse, bizim bu konudan kaynaklanan tatsızlıklarımız çok uzun sürmez normalde, akşama toparlarız inşallah...

Benim herşeyim oluyo daha.Zaten kızımdan kotum var.Valla biz hem yazı hem kışı hem baharı görücez ona göre alın hamilelikleri.Ben daha sonrada giyebileceğim şeyler almayı düşünüyorum en azından üstler öyle olucak.Bayramlık elbise düşünüyorum seneyede giyebilirim çünkü

Pancuben anlamadım ki....
Geçen ay boyunca ya hastanede ya da evde yattım, ondan hiç şişim yoktu...
Bu hafta birden işe gittim... Bütün gün oturuyorum...
Bir de önceden benim bacaklarım ve bileklerim öyle inceydi ki... Şimdi zaten azıcık şişse hemen farkediliyor... Bilek ve diz ince olduğu için anında dolma görüntüsü dikkat çekiyor...

Canım benim demek istediğimde bu.Onlar herzaman yapacaklarını yapar hiçbişey ve hiçbişey olmamış gibi geri çekilirler yada hiçbişey olmamış gibi davranırlar.Sonuçta olan kime olur size ve evliliğinize.

Canım işte bütüngün oturduğun içinde ayakların şişer.Çünkü kan dolaşımı devamlı aşağıya gidiyo eve gidince ayaklarını altına yastık koy dinlen biraz.Biz bile evdeken bikaç saat bilgisayar başında kalalım bizimde şişiyo

O şişlik hastalığı albümin son aylarda olur sende şimdiden öyle bişey olucanı sanmıyorum.Geçen yazmıştım çalışan arkadaşların durumu zor diye devamlı oturur vaziyettesiniz arada kalk biraz dolaş bari

netten buldum canım bak ....O yüzden şişliklerini bebeğine yorumlama canım...Ödemde oluşmuş olabilir.

Hamilelikte Bacak Ayak Şişmesi - Gebelikte Ayak Şişmeleri

Bacaklarda ağırlık hissi: Hamilelik döneminde olağanüstü düzeyde hormon salınır. Bu hormonlar toplardamarlarda genleşmeye neden olarak kan akışını engeller. Kan akışı geçişinin zor olduğu yerlerde ağrılar meydana gelir.

Bacak ağrısı ve bileklerde ödem oluştuğunda acıları dindirmek için mümkün olan sıklıkla dinlenilmeli, yatakta ayaklar yükseltilmeli, bacaklar soğuk suyla yıkanmalı ve baharatlı yiyeceklerden uzak durulmalıdır.

kızlar hamilelerden haber:soru ve sorunlarda SENı DUYUYORUM ANNE diye bir yazı var bi koşu okuyup gelin çok güzel yaa.

bende çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız doğuruyorum ben size dedim ya ortaya karışık bişii çıkmasa bari...

birde ben oğlanıda marta dünyaya getirdim kalın kazak falan almıştım hiç kullanamadım,zaten hamilelikte ateş basıyor...hele son aylara yanıyordum resmen,seninde öyle olmuşmuydu,bence mevsimlik şeyler daha kullanışlı olur.....

Ben aralık doğum yaptım ve aynen dediğin gibi ben mevsimlik aldım pacar gibi kızarırdım ateş basardı doğumdan sonra ilk üşüdüm sonra ateşim 40 çıktı göbekten iğne yaptılar allah son ayları yaza gelen annelere ecir sabır versin valla çok zor

Sinpac, hastanede ve evde nie yattın?ben de şu an yatıorum

aynen selkiecim.Ben kızımı aralıkta doğurdum ilk üşüdüm sonra 40 derece yandım göbekten iğne yaptılar ben kalın bişey giyemedim hep mevsimlik yüzüm hep kırmızı gezerdim.Allah son ayları yaza gelen hamilelere ecir sabır versin çok zor

aynen selkiecim.Ben kızımı aralıkta doğurdum ilk üşüdüm sonra 40 derece yandım göbekten iğne yaptılar ben kalın bişey giyemedim hep mevsimlik yüzüm hep kırmızı gezerdim.Allah son ayları yaza gelen hamilelere ecir sabır versin çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…