Günaydın...
Sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum herkese...
Selkiecim çok geçmiş olsun, inşallah ilaç tedavisi sonuç verir de bir an önce rahatlarsın.
Simenaycım, bugün biraz iyi mi moralin :)
Ben aynıyım yine. Çalışmak istemiyorum... Bulantım var, gece korkunç gazım vardı, hiç uyuyamadım. Şimdi de gözlerim kapanıyor. Bu sabah da biz biraz tartıştık eşimle, bazen ailesinin mantığını anlamam mümkün olmuyor.
ışte böyle...
canım sağol,inşallah işe yarar,dualarınızı eksik etmeyin,,,dondurma işlemi yaptırmak istemiyorum,daha öncede yaptırmıştım çok acı vermişti,,,bebek için bir zararı olmaz dedi dr ama ben endişeliyim yinede....
kocanın ailesinide takma hiç,bende benimkilerinin mantığını anlamıyorum...boşver,canını sıkanları at gitsin bir kenara
günaydın kızlar umarım herkes iyidir
selkiecim canım geçmiş olsun oğluşun iyiymiş çok sevindim :lepi:
canancım bende saçını kestiremeyenlerdenim üstelik saçlarım belimde ve daha önümde çokk uzun bi zaman var bide kış geliyor kısacası yandım amannn napalım gezeriz böyle iki de örük yaparım hehehe kaydirigubbakcemile3
bana gelince akşam sahura kalkamadım aynı zamanda kocişimide kaldıramadım çok üzüldüm benim yüzümden orucunu tutamıcak ama o da bana güvenmeseydi dimi yanii :1closedeyes: hayret bişiiii :umursamaz:
canım sağol,niye kestiremiyorsun saçlarını,ben inanmıyorum şu saç kestirme olayına,mantığınıda anlamıyorum.tamamen batıl inanç..saç boyamaya bile izin veriyor drler ama organik doğal boyayla.
bu arada bende uyanamadım sahura,bende koçişi yediemedim gece ,adam aç aç oruç tutacak benim yüzümden ama ben ona demiştim sende kur telefonunu bak ben ilaç içiyorum ağır uyku yapıyor kalkamayabilirm diye...ama kurmadı...
Selkie geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
canım sağol,Allah razı olsun....şu iyi dilekleriniz ve dualarınız varya insana çok moral veriyor.....
Dün ayaklarımın şiştiğini farkettim...
Önceden hiç şişmezdi... Sizde de böyle değişimler var mı? Ayak ve bacaklarınız şişiyor mu?
canım hamilelikte olur şişlik benim ilkkinde son aylarda acayip şişmişti,bileklerim 2 katı kalınlığa gelmişti,bana dr bol su iç,fazla ayakta durma gün içinde ve gece yatarkende ayaklarının altına yastık koyarak uzan demişti,,,,kan dolaşımın değişmesinden dolayı oluyormuş,bebek baskı yapıyorya damarlara,birde tuzu az tuketmek gerekiyor vücüt su toplamasın....bol su az tuz canım....
selkiecim bende anlamadım herkez erkenden yaptırıoo 15 eylülde tam 13+1 oluyorum genede geç gibi ben en iyisi 9 eylülde gideyim o zaman 12+2 olyorum
bence sen yaptır ...git 9 aylülde yapsın....geçikme o kadar...
Herkese Günaydın;
Geçmişi okudum anca fırsat bulabildim.Eşleri askere gidecek olanlara şimdiden güçlü olmalarını tavsiye ederim.Ama hepsi umarım kısa dönem yapar...
Selkie geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğin maşallah 93 gr cık....EEE erkek yaaa çok hareketli olur.
canım sağol Allah razı olsun sendende,ya erkek,kaldımmı 3 erkeğin arasında ben..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada eşi askere gidecek arkadaşlar varmış,Allah güç ve sabır versin,Allah kavuştursun şimdiden....
Çatlaklara karşı bir krem kullanmaya başladınız mı? Hangi kremleri kullanıyorsunuz?
canım ben şimdilik krem kullanmıyorum bir karışım yaptım onu kullanıyorum ama 5 aydan sonra alırım herhalde krem....benim fazla yırtığım olmuyor...ilk gebeliğin senin başla sen....dr ne sor sana iyi bir ilaç verecektir,bu arada bepantheni tavsiye ettiler bana,şu yara için olanını...ama bence pek o işe yaramaz gibi geliyor bana dr ne sor versin bişey sana....
canım çok geçmiş olsn kafana takma bu kanamayı.allahım başka dert vermesin.ilaç vericekmiş işte dr.hem ne güzel sende öğrendin cinsiyeti.yaa bizimki hala göstermedi.mart ayı yakışıklıların ayı olucak demekki.
canım Allah razı olsun...Allah başka dertt vermesin dediğin gibi,hayırlı güzel bir hamilelik geçirelim hepimiz...ya şu kendini göstermeyen bebişler kız olmasın sakın..kızlar nazlı olurya ?
Raporum bitti, pazartesi işe başladım ya, bütün gün bilgisayar başında oturuyorum.. Herhalde ondan... Ama dün şoka uğradım 1 aydır yattığım için, dizkapağımın altı ve bileklerim benim incecikti... Dün bir baktım dizkapağının altından bileğe kadar olan kısım öncekinin iki katı olmuş... Herhalde 9 aylıkken benim ayaklara ayakkabı bulamayacağız...
canım geçmiş olsun....fazla hereketsiz kalmamaya çalış canım ,çokta ayakta kalma ama,yarım saatte bir kalk dolaş,böyle ayağını üzerine üzatabileceğin bir tabure falan kullanabilirsen iyi olur. otururken...bebeğin damarlarına baskı yapıyordur...ama şimdiden başlaması senin için iyiy değil,çok zor olur...