2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya.mercimekler için herşey.büyüyünce söylersin annesi serumla beslediler beni diye.ama herşey onlar için dimi.sağlıklı olsunlar yeter.şimdi nasılsın peki azaldımı biraz.

Allahıma şükrediyorum...

Çünkü o halimde öleceğimi düşünmüştüm...

Şu anda dramamine kullanıyorum. O zaman damardan ilaç bile kusmamı kesemiyordu... Sabah öğle akşam yarım tablet. Yemekten yarım saat önce... Kusmalarım gittikçe azalıyor. Önce gün içinde 1-2 ye indi. Sonra 2 günde 1 e düştü...
Şimdi 3 gündür kusmadım:hooray:
Bulantı tabii var. Baş dönmesi falan var... Ama düzeliyorum her geçen gün...
Allah bulantısı kusması olan herkese acil şifa versin...
Evet herşey mercimeklerimiz için!!!!

çok geçmiş olsun canım.benimki daha farklı 10.haftada kanamam başladı 2 kez hastanede yattım.hematom oluşmuş plesanta üstünde düşük tehditi vardı.17 eylüle kadar yatıcam.progesteron alıorum.allah hepimize yardımcı olsun, sağlıkla alırız bebeklerimizi inş.her kanamam olduğunda ödüm kopuo bebeimi kaybettim die.çok şükür tutunuo, bırakmıo annesini...

Allah kolaylık versin kardeş...
Şimdi evde misin hastanede mi?
Hangi hastanede yattın? Allah korusun kimse hastanede yatmayı istemez ama yattığın hastane nasıldı? Doğum için önerir misin?

Allahıma şükrediyorum...

Çünkü o halimde öleceğimi düşünmüştüm...

Şu anda dramamine kullanıyorum. O zaman damardan ilaç bile kusmamı kesemiyordu... Sabah öğle akşam yarım tablet. Yemekten yarım saat önce... Kusmalarım gittikçe azalıyor. Önce gün içinde 1-2 ye indi. Sonra 2 günde 1 e düştü...
Şimdi 3 gündür kusmadım:hooray:
Bulantı tabii var. Baş dönmesi falan var... Ama düzeliyorum her geçen gün...
Allah bulantısı kusması olan herkese acil şifa versin...
Evet herşey mercimeklerimiz için!!!!
canım benim dikkat et kendine.özellikle başdönmleri çok sık olurmuş.

canım sağol iyiyim allaha şükür ama benim mide yanmaları başladı şimdide.dr söyledim gaviskon içiyorum.yanma olursa sende kullan gebeler kullanabiliyor.mide bulantısı için hiçbirşey vermedi.vermem dedi.
benim karnımda dediğin gibi bir anda büyüdü şimdi yavaşladımı ne.bende hemen büyüsün istiyorum.acaba ilk hamilelikten dolayımı.daha önce doğum yapanlarda hızlımı büyüyor acaba.

canım evet daha önce doğum yapanların karınları daha çabuk çıkıyormuş,benim çabuk çıktıda o nedenle sormuştum dr ye,,,eee tabi dedi sen ilkk defa hamile kalmıyorsun dedi bana kaydirigubbakcemile3

Allah kolaylık versin kardeş...
Şimdi evde misin hastanede mi?
Hangi hastanede yattın? Allah korusun kimse hastanede yatmayı istemez ama yattığın hastane nasıldı? Doğum için önerir misin?

şu an evdeim canım çok şükür.cuma taburcu oldum.mesa hastanesine gidiorum.doktorum burcu hanım.gerçekten çok güzel bi hastanede, çok ilgilendiler saolsunlar.her an doktora ulaşabilmek rahatlatıo insanı.sen nereye gidiosun?

saol canım.daha iyiyim ama hala endişeliyim.korkuorum her an kanama olcak die.dua edelim birbirimize..

canım benim geçmiş olsun,inşallah düzelirsin...seni çok iyi anlıyorum düne kadar bende öyleydim ama benim kanamam yaradan kaynaklanıyormuş,şimdide kullandığım ilaçlar bebeğe zarar verecekmi diye endişeliyim,,,,yara geçecek mi diye endişeliyim,,,

X