- 12 Haziran 2009
- 446
- 0
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.721
sinpac canım ayaklarının şişmesinin en büyük nedeni tuz'dur sonra ayakta çok kalmak yada çok oturmak gibi nedenlerden dolayı şişebilir tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de krem kullanmaya başlamadım ama bütün vücudum korkunç şekilde kaşınıyor, kuruluktan galiba...
birçok arkadaşım bebe yağı önerdi, bu akşam aklım başımda olursa alıp sürmeyi düşünüyorum.
kaşınmaktan, her yerim tırnak izi oldu...
sinpac canım ayaklarının şişmesinin en büyük nedeni tuz'dur sonra ayakta çok kalmak yada çok oturmak gibi nedenlerden dolayı şişebilir tatlım
Raporum bitti, pazartesi işe başladım ya, bütün gün bilgisayar başında oturuyorum.. Herhalde ondan... Ama dün şoka uğradım 1 aydır yattığım için, dizkapağımın altı ve bileklerim benim incecikti... Dün bir baktım dizkapağının altından bileğe kadar olan kısım öncekinin iki katı olmuş... Herhalde 9 aylıkken benim ayaklara ayakkabı bulamayacağız...
BOSNA ve SİMENAY kızlar takmayın inanın aynı dertten müzdarip olan kaç kişi var.bende geçen tartıştım eşimle.huzurum yok şun anda.annesine kardeşine laf söyledim diye.onlar herşeyi deme hakkına sahip oluyorlar bana,her türlü hava poz atılıyor ama ben diyemiyorum.sağlıklı bir hamilelik geçirmemiz lazımallah görüyor herşeyi.üzülmeyin.
Kızlar ben çatlaklar için şimdiden yağlanmaya başladım belki erken ama çok korkuyorum çatlamaktan
Güvenilir bir aktara gittim ve bana gliserin kakao kayısı ve keten tohumu yağını önerdi
ben susam ve badem yağını söyleyince onları tavsiye etmem çok tüylenme yapar dedi
düşününce hakikaten öyle ki saçlara falan bakım için kullanılıyor ikisi de
velhasıl sizede tavsiye ederim :)
aynen valla bosnacım.bizim ailemizdekiler değerli olmaz ama onlarınkiler maşallah çok değerli.bende doğumdan sonra hereşeye karışıcaklar bebeğimle ilgili o yüzden bende şimdiden sinirleniyorum.ama bu gerginlik bebişede zarar.Sağol Pembecim... Aynı işte, ben de kardeşine laf söyledim sabah, kızdı. Ben üzülmüyorum valla şu an, sinirleniyorum. Hele bu karmaşanın ilerde bebek doğunca nasıl dallanıp budaklanacağı aklıma gelince, içerde tutasım geliyor bıdığı :)
Sinpac, iki ayağın bir den mi şişti, yoksa sadece bir tanesi mi?
Bir arkadaşımın sağ ayağı, 3 aylık hamileyken şişti, şu an 40 haftalık, hala şiş. Bebek tek tarafa baskı yaptığı içinmiş. Tek taraflı şişlik varsa, aklında bulunsun...
Günaydın kızlar bugün nasılsınız bakalım.
Selkiecim kızıma hamile kalmadan önce bendede vardı yara hemen dondordum rahat ettim tavsiye ederim.Zaten doğumda sorun yaratıyomuş doktor söylemişti.
Bir arkadaşımız hangi çatlak kremini kullanıyosunuz demiş bana doktor ilk hamileliğimde MUSTELA yı önermişti ben kullanmadım ve sol tarafım acayip çatlak.Bunda kullanıcam MUSTELA yı bi dene bakalım iyi olmasa bana doktor önermezdi herhalde.
Yaa Bosna çok komik ama sol ayağım daha şiş... Ben de bu mümkün değil, algı yanılması diyordum... Ve benim bebişte ultrasonda rahmin sol tarafında görülmüştü...
Kardeş Mustela ne kadar?
Lierac diye birşeyi önermişler başka bir topicte ama 100 ml si 50 TL civarında... Almayı çok isterdim ama malesef o kadar zengin değilimkafamçokkarıştı. Eşime söylesem alır ama bence günah, zaten azıcık bişi, hemen bitecek...
Mustela ne kadardır? Bir de sağlık güvenceleri karşılar mı?
Günaydın...
Sağlıklı, huzurlu bir gün diliyorum herkese...
Selkiecim çok geçmiş olsun, inşallah ilaç tedavisi sonuç verir de bir an önce rahatlarsın.
Simenaycım, bugün biraz iyi mi moralin :)
Ben aynıyım yine. Çalışmak istemiyorum... Bulantım var, gece korkunç gazım vardı, hiç uyuyamadım. Şimdi de gözlerim kapanıyor. Bu sabah da biz biraz tartıştık eşimle, bazen ailesinin mantığını anlamam mümkün olmuyor.
ışte böyle...
günaydın kızlar umarım herkes iyidir
selkiecim canım geçmiş olsun oğluşun iyiymiş çok sevindim :lepi:
canancım bende saçını kestiremeyenlerdenim üstelik saçlarım belimde ve daha önümde çokk uzun bi zaman var bide kış geliyor kısacası yandım amannn napalım gezeriz böyle iki de örük yaparım hehehe kaydirigubbakcemile3
bana gelince akşam sahura kalkamadım aynı zamanda kocişimide kaldıramadım çok üzüldüm benim yüzümden orucunu tutamıcak ama o da bana güvenmeseydi dimi yanii :1closedeyes: hayret bişiiii :umursamaz:
Selkie geçmiş olsun... Allah acil şifalar versin...
canım hamilelikte olur şişlik benim ilkkinde son aylarda acayip şişmişti,bileklerim 2 katı kalınlığa gelmişti,bana dr bol su iç,fazla ayakta durma gün içinde ve gece yatarkende ayaklarının altına yastık koyarak uzan demişti,,,,kan dolaşımın değişmesinden dolayı oluyormuş,bebek baskı yapıyorya damarlara,birde tuzu az tuketmek gerekiyor vücüt su toplamasın....bol su az tuz canım....Dün ayaklarımın şiştiğini farkettim...
Önceden hiç şişmezdi... Sizde de böyle değişimler var mı? Ayak ve bacaklarınız şişiyor mu?
selkiecim bende anlamadım herkez erkenden yaptırıoo 15 eylülde tam 13+1 oluyorum genede geç gibi ben en iyisi 9 eylülde gideyim o zaman 12+2 olyorum
Herkese Günaydın;
Geçmişi okudum anca fırsat bulabildim.Eşleri askere gidecek olanlara şimdiden güçlü olmalarını tavsiye ederim.Ama hepsi umarım kısa dönem yapar...
Selkie geçmiş olsun dikkat et kendine bebeğin maşallah 93 gr cık....EEE erkek yaaa çok hareketli olur.
Çatlaklara karşı bir krem kullanmaya başladınız mı? Hangi kremleri kullanıyorsunuz?
canım çok geçmiş olsn kafana takma bu kanamayı.allahım başka dert vermesin.ilaç vericekmiş işte dr.hem ne güzel sende öğrendin cinsiyeti.yaa bizimki hala göstermedi.mart ayı yakışıklıların ayı olucak demekki.
Raporum bitti, pazartesi işe başladım ya, bütün gün bilgisayar başında oturuyorum.. Herhalde ondan... Ama dün şoka uğradım 1 aydır yattığım için, dizkapağımın altı ve bileklerim benim incecikti... Dün bir baktım dizkapağının altından bileğe kadar olan kısım öncekinin iki katı olmuş... Herhalde 9 aylıkken benim ayaklara ayakkabı bulamayacağız...
Yaa Bosna çok komik ama sol ayağım daha şiş... Ben de bu mümkün değil, algı yanılması diyordum... Ve benim bebişte ultrasonda rahmin sol tarafında görülmüştü...