ehh benimki çok korku doluydu
tüp bebek yapmışız , ilki tutmamış
ikincinin transferi yapılalı 10.gün
adetime 7 gün var..
Kuran okuduktan sonra wc gittim çamaşırımda iki tane gri leke yanlış yazmadım gri kahve kırmızı pembe hiç alakası yok gri iki leke bu başka bişeydi direk anneme gösterdim önemli değil demiş ama balkona çıkıp ağlamış bende hemen kliniği aradım böyle böyle dedim gebelik testi yaptır dedi.. Bunu duymamla aglamam bir oldu eşim işten geldi kayınvalidem ve amcamın hanımı annem evde kaldı hastane gittik kan verdim hemşireye hamile kanı gibi değilmi gibi bişi sordum aglıyarak bilemem dedi ..hastanede kayınvalidem ve yengem bekledi biz eşimel eve dönüyoduk bi dilenci gördüm kucağındabebek dedim ey allahım ya benim olsun o cocuk keşke ne yapacağım artık falan diye düşünüyorum böyle çok garip duygulardayım evin önüne geldik annemle abimin eşi(buarada abimin eşi 5 haftalık hamileymiş ama bana ve aileme söylememiş üzülürüm diye)yüzüme baktıla sonuc 1 saat sonra çııkıcak dedim.. Eve geldik agladım agladım dedim git memet bi idrar testi al olan oldu dedim.. Neyse wc girdim yaptım testi eşimin eline verdim kitleyi ne oldu dedi ne bilim bakamıcam ben al sen bak dedim.. Ilk başta bi sesssizlikten sonra negatif dedi gerçektenmi dedi iyice aglamaya başladım(ki şimdide aglıyorum) gittim baktım nasıl yani baksanıza bi çizgi çıkıyor dedim inanamadık spotları actık tekrar baktık bi çizgi daha vardı incecik.. Hamileyim işte bak oldu olu diye aglıyorum eşimde belki yoktur çok ince çizgi dedi hayır var var dedim diğer idrar testinide annem yaptı onda tek çizgi çıktı 15 dk sonra kan sonucum geldi..ve o zamandan sonra uzun bi zaman hiç aglamadım