2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Beknur,
Benim eşim de askerliğini yapmadı... Üniversitede değil ama yapmama nedeni aynı, doktora öğrencisi ve benim doğumumdan birkaç ay sonra askere gidecek... Biz de bebek istedik çünkü ben 31 eşim 33 olduklaelaelaelaelae

ayyy canım yaaa biz senle kader arkadaşıymışızda haberim yokmuş :sinifsinif:
bizimkinin nezaman gideceği belli değil ama benimkide bebek bikaç aylıkken gidecek heralde
Allah yardım eder inşallah..Bi yandan çok kötü ama bi yandan iyi..Enazından gittiklerinde oyalanıcak bişi bırakmış olucaklar bize :)

Beknur, eşim 3 ay önce askerden geldi ve bir yıl G.Antep'teydi, ben Bursa'da. Asker öğretmen olarak yaptı. Tatillerde geldi, arada rapor aldı kaçtı. Şimdi sanki hiç gitmemiş gibi geliyor. Eşinin muhtemelen kısa dönem çıkar. (ınşallah) Nasıl geçtiğini anlamazsınız bile. Bebeğin oyalar zaten seni. Ben koca evde tek başımaydım beklerken. :KK43:

ben kızımdan sonra spiral koydurmıuştum ikinci olsun istedik. çıkarttıralı 7 ay olmuştu bi türlü hamiş kalamıodum çok moralim bozuktu çünkü kızımda hemen kalmıştım, hatta hamile kaldığım ay rahim flimi çekilecekti çok korkuyordum flimden çok şükür allahım nasip etmedi ve hep stresten reglim 2,3 gün geçiyordu gene 2 günüm geçti gebe olduğum aklımın ucundan geçmiodu sonra saat 22:30 du eşime söledim geçtiğini bir heycan bir heycan anlatamam hemen hzırlanalım dedi nöbetci eczane aramaya gidiyoruz dedi olmaz yarını bekle dedim yok dinleyen kim adamın içine doğmuş demekki hiç böle yapmamıştı nese gittik aldık eve döncez nerdeyse arabada yaptıracaktı testi:)))eve geldik bi baktıkki hamişim eşim çıldırmış gibiydi...Allahım isteyen herkeze tattırsın

öncelikle meraba kızlar
benim bi sorunum var ya karnım çok ağrıyor
ve günler sonra tekrar mide bulantım başladı
bugün sarı acı bir su çıkardım
sizce normal mi ya
bebeğim için endişeleniyorum

beknur ve yaz inşallah eşleriniz kısa zamanda vatani görevlerini yapar hemen dönerler.Ayrılık zor ama eğer ucunda mutluluk varsa çabuk geçer.
Gülencim yazdığına çok güldüm demek yine gösterdi senin oğluşun.bu arada benim randevum 30 eylülde ben ne yapayım zaman hiç geçmez artık.

ayyy canım yaaa biz senle kader arkadaşıymışızda haberim yokmuş :sinifsinif:
bizimkinin nezaman gideceği belli değil ama benimkide bebek bikaç aylıkken gidecek heralde
Allah yardım eder inşallah..Bi yandan çok kötü ama bi yandan iyi..Enazından gittiklerinde oyalanıcak bişi bırakmış olucaklar bize :)

Haklısın kardeş, hiç olmazsa bir bebişimiz olacak...

öncelikle meraba kızlar
benim bi sorunum var ya karnım çok ağrıyor
ve günler sonra tekrar mide bulantım başladı
bugün sarı acı bir su çıkardım
sizce normal mi ya
bebeğim için endişeleniyorum

Geçmiş olsun canım.
Karın ağrısını bilmiyorum ama ben de iki gündür çok çıkarıyorum
Aynen söylediğin gibi acı su çıkıyo.
Doktorun vitamin, folik asit gibi ilaçlar verdiyse onlar çıkarken sarı ve acı oluyo...
İnşallah ciddi bişey yoktur..
Allah'a emanet ol.. :Saruboceq:

Eşi askere gidecek olan arkadaşlar, Allah kavuştursun. ınşallah sağ salim gider gelirler.. Dualarım sizinle..

Geçmiş olsun canım.
Karın ağrısını bilmiyorum ama ben de iki gündür çok çıkarıyorum
Aynen söylediğin gibi acı su çıkıyo.
Doktorun vitamin, folik asit gibi ilaçlar verdiyse onlar çıkarken sarı ve acı oluyo...
İnşallah ciddi bişey yoktur..
Allah'a emanet ol.. :Saruboceq:

çok saol canım ya bazı yerlerdede düşükten filan bahsediliyor doktor iç kanama var yorulmayacaksın filan demişti onun sözlerinden sonra korkmaya başladım açıkcası eşim hastaneye gidelim dedi salak gibi gitmek istemedin yaaaaaaaaaaaaa

çok saol canım ya bazı yerlerdede düşükten filan bahsediliyor doktor iç kanama var yorulmayacaksın filan demişti onun sözlerinden sonra korkmaya başladım açıkcası eşim hastaneye gidelim dedi salak gibi gitmek istemedin yaaaaaaaaaaaaa

Gidip bi görünmende fayda var. İhmal etme canım ya..

valla ben çin takvimine kendi yaşıma göre birde eşimin yaşına göre baktım ikisindede kız çıktı..
Ya valla çok merak ettim şimdi gerçekten doğru çıkacak mı diyeee :)

benımde cın takvımıne gore erkek dıyor bakalım dogru cıkacakmı saglıklı olsun o onemlı olan ama merak edıyorum ıste

dr sabah gititk arkadaşlar ay nası kötüydüm hem korku hemde mide bulantısı deli gibiydim ac karnına gittim 2 saat beklledik dr baktı usg bebeği gördük 2 sn falan ben kalp atışını göremiyorum doktoru bey dedim olurmu öyle şey bak burada dedi canım yavrum.. Kafa cağını ölçtü , beynine baktı karnına baktı omur dengesine cartına curtuna baktı :) ve hala erkek :)ikili test daha hassas bi test dedi üclüye göre ikili temizse yapmaya gerek yok dedi hassaslığı yüksek olan teste inanmayıp hassaslığı az olan teste inanamayız dedi.. Yengeme üclü yaptırdınız dedim onun bi tane oğlu var ama yani bu riski bana göre daha azdır ve zamanı gecmişti dedi öyle işte..
Tsh ve tam idrar tahlili yaptırdık sonucları yaırn akşam alıcaz..
Birde gene alışveriş yaptık..
Fanatik alt değiştirme seti aldım
böyle futbolcu gibi altı ayakları kolları felan var yastığıda adam kafası şeklinde ve desenlerinde çok hoş
bir iç badi uzun kollu
4 tande çorap aldım :) kimseye demedim

herseyın yolunda olması cok guzel canım ıcıde rahatlıyor ınsanın dra gıdınce

kızlar şimdi taaa en baş sayfalara dönüp tekrar baktım biz nilüferle aynı gün öğrenmişiz hamile olduğumuzu hadi eskiyi yad edelim sırnaşık şey kimler hangi tarih hangi saatte öğrenmiş hamiş olduğunu :cüvcüv: Ben 04.07.09 cumartesi günü sabah 09,00 sıralarında öğrenmiştim ahh ahh süper bi andı :sm_cool:

benım sat 19 mayıstı 22 hazıran pazartesı gunu saat 13:00 cıvarlarında ıdrar testıyle ogrendım harıka bı andı

ehh benimki çok korku doluydu
tüp bebek yapmışız , ilki tutmamış
ikincinin transferi yapılalı 10.gün
adetime 7 gün var..
Kuran okuduktan sonra wc gittim çamaşırımda iki tane gri leke yanlış yazmadım gri kahve kırmızı pembe hiç alakası yok gri iki leke bu başka bişeydi direk anneme gösterdim önemli değil demiş ama balkona çıkıp ağlamış bende hemen kliniği aradım böyle böyle dedim gebelik testi yaptır dedi.. Bunu duymamla aglamam bir oldu eşim işten geldi kayınvalidem ve amcamın hanımı annem evde kaldı hastane gittik kan verdim hemşireye hamile kanı gibi değilmi gibi bişi sordum aglıyarak bilemem dedi ..hastanede kayınvalidem ve yengem bekledi biz eşimel eve dönüyoduk bi dilenci gördüm kucağındabebek dedim ey allahım ya benim olsun o cocuk keşke ne yapacağım artık falan diye düşünüyorum böyle çok garip duygulardayım evin önüne geldik annemle abimin eşi(buarada abimin eşi 5 haftalık hamileymiş ama bana ve aileme söylememiş üzülürüm diye)yüzüme baktıla sonuc 1 saat sonra çııkıcak dedim.. Eve geldik agladım agladım dedim git memet bi idrar testi al olan oldu dedim.. Neyse wc girdim yaptım testi eşimin eline verdim kitleyi ne oldu dedi ne bilim bakamıcam ben al sen bak dedim.. Ilk başta bi sesssizlikten sonra negatif dedi gerçektenmi dedi iyice aglamaya başladım(ki şimdide aglıyorum) gittim baktım nasıl yani baksanıza bi çizgi çıkıyor dedim inanamadık spotları actık tekrar baktık bi çizgi daha vardı incecik.. Hamileyim işte bak oldu olu diye aglıyorum eşimde belki yoktur çok ince çizgi dedi hayır var var dedim diğer idrar testinide annem yaptı onda tek çizgi çıktı 15 dk sonra kan sonucum geldi..ve o zamandan sonra uzun bi zaman hiç aglamadım

bende 4kez tup bebek yaptırmıs bırı olarak senı coooooooook ıı anlıorum bıtanem o beklemeler ınsanı olduruyor degıl sattler sanıyeler gecmıo cok butun tuylerım dıken dıken oldu okurken aglayarak yazıyorumsuan ama ben hıc beklemedıgım bı anda kendılıgımden kedım bu kez hamıle beklemedıgım an dıyorum cunku martta 4kez tup bebk yaptırdım hamıleydım ama araan bıkacc gun gecınce kanamam oldu ve gıtmıstı bebegım martta oldugu ıcın hemen dusunmuyordum tekrar denemyı ama rabbım mucızemızı yolladı yumuzu guldurdu beklemedıgımız bır anda allah ısteyen gonlunde olan herkese nasıp tsın ınsallahhh amınnnnn

hadi bakalım Selkie'cim hayırlı haberlerini bekliyoruz..
Ama sen geçen haftada gitmiştin sanırım..Neden tekrar çağırdı ki seni?

selkie canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben geldim dr den....kanamam olduğu için tekrar gittim bugün...rahim ağzı yarası vardı ya bende gebelikte artan kan nedeniyle daha fazla kanamaya başlamış,,bayabi kanama var.bir sürü ilaç verdi,fitil pomad antibiyotik ve kan ilaçı,,,bunları kullanacağım 15 gün içinde geçmezse yine gideceğim drr ye dondurma işlemi yapacak mecburen.geçirmemiz lazım dedi,erken doğum yapmana sebebiyet verebilir bu kanama dedi!..yara fazla büyük değil ama çok kanıyor...en az bir ay daha çekecem bunu yani,,,
bebeğime gelince gayet iyi,14 hafta 4 günlük olmuş,artık bütün olarak göremiyorum bebişimi kızlar,kol bacak gövde ayrı ayrı görüyorum çok hareketliydi fıkır fıkır....o nedenle boyunu ölçemiyoruz ama kilosunu öğrendim 93 gr olmuş ...birde erkek olduğu kesinleşti....bir aslan parçası daha geliyor.....kaydirigubbakcemile3

X