2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonunda bir kase acılı sos yedim rahatladım.bu arada aramızda ikinci hamileliği olurp farklı olan varmı?benim çok farklı yaa:1closedeyes:
evet canım bende 2.gebeliğimi yaşıyorum 2 side erkek olmasına rağmen çok farklı.....büyüğünde et hastası olmuştum sürekli et yiyordum bunda nefret ettim...

selkiecim kızımda tatlıya düşkündün ve çok rahattım gebe olduğumu anlamıyodum bile bu gebeliğimde ise acıya uykuya vede 10.haftama kadar mide bulantısı vardı bakalım hayırlısı

amma kaynatmışınız gene ha gece mutlaka giri okuyorm yoksa yetişemiyorum valla eşim uyudu kızım uyudu bi ben kaldım ayakta neolcak bu uyku sorunu bilmem.Kızımda paso uyuyodum"hatta annem okadar çok uyudunki bak çocuk oldu uyumuyo diyodu"ama bu bebeğimde uyuyamıyorum yaa.Benim canım hep tatlı istiyo turşuymuş ekşiymiş gözümle göresim yok.Kızımda et ekşi tatlı herşeyi bi güzel yedim valla.Bu hamileliğide yiyemiyorum.Acıkıyorum yiyorum midem bulanıyo kendi yaptığım yemekler zorla yiyorum valla.Gecenin bu saati ağzım hala acı.İyi geceler kızlar.

biberon ilk 1 aydan sonra gerekli, hatta 3 haftadan sonra. katildigim seminerde 3-4 hafta anne memesinden baska birsey vermeyin dedi ayse oner. alismasinlar diye. ama 4 haftadan sonra biberon ile tanistirmazsak sonra biberon almiyorlarmis. surekli bebeklerimizin yaninda olamayiz. arada kendimize vakit ayirdigimizda yada disari ciktigimizda sagdigimiz sutleri vermek icin biberon gerekli diye dusunuyorum. ben onun icin aldim en azindan. 4 haftadan sonra alissin:) tabi yenidogan almak lazim kucuk delikli olanlardan..

kizlar simdiden herkese hayirli sabahlar valla dokturuyosunuz bikac saat girmesem yetisemiorum bu arada tarifler supermis bebisler ve kendinize ii bakin a.s.

selkiecim kızımda tatlıya düşkündün ve çok rahattım gebe olduğumu anlamıyodum bile bu gebeliğimde ise acıya uykuya vede 10.haftama kadar mide bulantısı vardı bakalım hayırlısı
günaydın canım bendede işte büyükte hiç uyuyamazdım bunda başımı kaldırmak zor geliyor yastıktan,büyükte hiç 4 ay hamile olduğumu bile anlamadım,ne bir bulantı nr başka bişey hiç yaşamadım,bunda başladığından beri sorunluyuz,mide bulantıları,kanamalar,tiksinmeler falan...öyle gidiyor...

10.30da randevu var drda gece hep kabus gördüm korkuyorum

canım günaydın,ya kabuslar bençe hamileliktendir,korkma...inşallah güzel haberlerle dönersin....bende 5 te gidiçem bugün dr ye...

kıslar ya ben kilo alamıyorummmm sabah aç akrna tartıldım 1,75 boyundayım 58 kilodayım ve 12 haftalık hamileyim kilom hiç değişmedi VİTAMİN KULLANIYORUM VE HER GECE YATMADAN MUTLAKA KOCA BİR BARDAK DOKTORUM NORMAİLDİR BUNDAN SONRA ALMAYA BAŞLAYACAKSIN DİYOR AMA SİZLERDE DURUM NEDİR MERAK EDİYORUM

günaydın janlarımmm...herkes iyi galiba danalar güveçler patlıcanlar maşallah...pişirip pişirip yemişsiniz...accukta bize gönderseydiniz...
neysepembedüşler dün doktora gitcekti ses çıktımı?
zeliş ne yapmış merak ettim diğerlerinden ses varmı bi söyleyin ben çok yoğunum bu gün dönüp okuyamayabilirim herşeyi.

canım günaydın hiç üzülme ilk 4 ay kilo almaman çok normal,ben büyüğünde ilk 4 ay 100 gram bile almadım,,bu dönemde kilo verenler bile var,keşke bende almasaydım ben aldım 3-4 kilo...
dahada gebelik bitene kadar kimbilir kaç kilo alıçam...

çanım günaydın zelişi başka bir topikte buldum,,yazdıklarına göre 2 test de riskli çıkmış,amniyosentes yapıcaklarmış bayramdan sonra,inşallah güzel çıkar sonuçlar....

çanım günaydın zelişi başka bir topikte buldum,,yazdıklarına göre 2 test de riskli çıkmış,amniyosentes yapıcaklarmış bayramdan sonra,inşallah güzel çıkar sonuçlar....

ayy canım allah yardım etsin şu mübarek günlerde dualarını duysun inş.:Saruboceq güzel haberlerle yanımıza döner inş. :1hug: :

ayyyy ıyıkı çalışmıyorum evde kendım bakacagım ınsallah canım senınde ısın zor
belkı 6 ay ızın alırsın ucretsız ızınlerle bır seneyı bulabılırsın belkı
canım sorma valla zor işim.sen şanslısın ama bebeşi kendin büyütüceksin.bende zaten bi 8 ay gelmeyi düşünmüyorum işe.gerkeirse ücretsiz izin alıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…