2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnnn,

Benim iştahım dünden beri çok arttı... Durmadan yemek istiyorum...cokacimcoook Heran kaydirigubbakcemile3

Siz de ne var ne yok?

Kızlar ben çok kötü bir gece geçirdim, uyuyamadım hiç, eşimle tartıştık, moralim de bozuk, bulantılar son hızda devam ediyor, üstelik iştahımda kapandı, umarım sizler iyisinizdir..

kızlar günaydınnn.
dilacım gittim dr dün evet canım.
ikili testlerimiz allaha şükür temiz çıktı.darısı henüz yaptırmayanların başına.inşallah herkezin iyi çıkar.benim dr öyle çok ultr.almıyor o yüzden rica ettik eşimle geçen sefer gittiğimde gelmemişti benimle aldı ultr.büyümüş kuzum.ama gene sormayı unuttum. kilosunu.bu dr ben sormadan hayatta söylemiyor.bizim kuzu maşallah çok hareketliydi eşim inanamadı.
dr demir hapı verdi.5.ayımda sağlık ocağında aşı yaptırmam gerkiyormuş.bide mide yanmaları başladı bende gaviskon şurup kullanıyorum.dr sakıncası olmadığını söyledi.
sadece tiroid değerlerim yüksek çıktı.bende panik oldum.bebeğe zararı varmı dedim allah korusun.yok ama genede bi dr git baksınlar ilaç verirler dedi.bir arada bana getir sonuçları dedi.acil olsa hemen isterim dedi.ama ben genede endişeliyim.bu hafta gidicem.
bu arada üçlü test için 29 eylüle verdi randevuyu.hamileliğinde varmı tiroid sorunu yaşayanlar.

Günaydın arkadaşlar,

Pembedüşler, ikili test sonuçların iyi çıkmış, gözün aydın arkadaşım.

Simenay, üzülme canım,dün konuştuğumuz konular da sinirini bozdu sanırım biraz. Ahh biraz daha anlayışlı olsalar şu hassas günlerde yaa... Umarım bir an önce düzelir aranız...

Geceyi ben de çok kötü geçirdim, 2 saat falan uyuyabildim. Hem uykuda, hem de yarı uyur yarı uyanıkken kabuslar gördüm... Şimdi de yine midem çok bulanıyor.

kızlar günaydınnn.
ikili testlerimiz allaha şükür temiz çıktı.darısı henüz yaptırmayanların başına.inşallah herkezin iyi çıkar.benim dr öyle çok ultr.almıyor o yüzden rica ettik eşimle geçen sefer gittiğimde gelmemişti benimle aldı ultr.büyümüş kuzum.ama gene sormayı unuttum. kilosunu.bu dr ben sormadan hayatta söylemiyor.bizim kuzu maşallah çok hareketliydi eşim inanamadı.
dr demir hapı verdi.5.ayımda sağlık ocağında aşı yaptırmam gerkiyormuş.bide mide yanmaları başladı bende gaviskon şurup kullanıyorum.dr sakıncası olmadığını söyledi.
sadece tiroid değerlerim yüksek çıktı.bende panik oldum.bebeğe zararı varmı dedim allah korusun.yok ama genede bi dr git baksınlar ilaç verirler dedi.bir arada bana getir sonuçları dedi.acil olsa hemen isterim dedi.ama ben genede endişeliyim.bu hafta gidicem.
bu arada üçlü test için 29 eylüle verdi randevuyu.hamileliğinde varmı tiroid sorunu yaşayanlar.
Kızlar herkese günaydın..
Canım bi sorun çıkmadığı için çok sevindim..Ben kronik tiroid hastasıyım..benim değerlerim normal şuan ilaç sayesinde..senin TSH kaç? benimki 2,40...Doktor ekimde gel dedi..Yani bebek 4 aylıkken anne vücudundan iyot çekmeye başlıomuş..O yüzden sanada ilaç verebilirler...
Bu arada biz bgn 10 haftalık olduk hayırlısı ile haftaya cumartesi bizde gidecez ense kalınlığı için..
Bu arada dün Mutlu arkadaşımda demişti aynı sorun bende de var..ben hamileliğimin başından beri mide bulantısı bilmem son 3-5 gündür gece mide bulantısı ile uyanıyorum..Bizde ters tepti heralde belirtilerCADIARZU

kızlar günaydınnn.

Gözün aydın kardeş,
Pazartesi de ben gideceğim... Darısı benim başıma...

Günaydın arkadaşlar,

Pembedüşler, ikili test sonuçların iyi çıkmış, gözün aydın arkadaşım.

Simenay, üzülme canım,dün konuştuğumuz konular da sinirini bozdu sanırım biraz. Ahh biraz daha anlayışlı olsalar şu hassas günlerde yaa... Umarım bir an önce düzelir aranız...

Geceyi ben de çok kötü geçirdim, 2 saat falan uyuyabildim. Hem uykuda, hem de yarı uyur yarı uyanıkken kabuslar gördüm... Şimdi de yine midem çok bulanıyor.
canım çok sağol.darısı başına.

ya arkadaşlar aşağıda çizelge cetvel yapıyosunuz ya onu sayfaya nasıl ve nerden ekliyosunuz??
ben çizelgeyi yaptım ama sayfaya ekleyemiyorum...

Kızlar herkese günaydın..
Canım bi sorun çıkmadığı için çok sevindim..Ben kronik tiroid hastasıyım..benim değerlerim normal şuan ilaç sayesinde..senin TSH kaç? benimki 2,40...Doktor ekimde gel dedi..Yani bebek 4 aylıkken anne vücudundan iyot çekmeye başlıomuş..O yüzden sanada ilaç verebilirler...
Bu arada biz bgn 10 haftalık olduk hayırlısı ile haftaya cumartesi bizde gidecez ense kalınlığı için..
Bu arada dün Mutlu arkadaşımda demişti aynı sorun bende de var..ben hamileliğimin başından beri mide bulantısı bilmem son 3-5 gündür gece mide bulantısı ile uyanıyorum..Bizde ters tepti heralde belirtilerCADIARZU
canım çok sağol.valla rahatlattın içimi.ben bilmiyordum bebeğin anneden iyot çektiğini.benim tahlil sonuçları evde.yarın sana söylesem bakabilirmisin.
inşallah senin ikili test sonuçlarıda iyi çıkıcak canım.allahım hepimizin yardımıcısı olsun.

canım çok sağol.valla rahatlattın içimi.ben bilmiyordum bebeğin anneden iyot çektiğini.benim tahlil sonuçları evde.yarın sana söylesem bakabilirmisin.
inşallah senin ikili test sonuçlarıda iyi çıkıcak canım.allahım hepimizin yardımıcısı olsun.
Trioid hastalarına iyotsuz tuzlar tavsiye edilir ve bol su içmeyi sizlerde öyle yapın

Rica ederim canım nedemek...Ben artık tiroid konusunda uzmanım :) çünkü 13-14 yıldır bununla ilgili ilaç alıyorum..Tamam yrn bana T3, T4,TSH'hını bi söylersen benimkiyle karşılaştırırız..ama sakın tiroid ile ilgili doktorun dediklerini ihmal etme canım..ÇÜnkü bebek için inanılmaz önemli bu hormon..
Saol canım inşallah benim de 2 hafta sonra iyi çıkar..

kızlar günaydınnn.

canım çok sevindim alkisalkisalkis darısı başıma inş. cuma günü gidicem çok korkuyorum vallahiiii benim için dua edin ne olur bir iki kişi kaldık zaten ikili yaptırmayan hamişlerin duası kabul olur allah hepimize sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

canım nabersin marttamı olucak doğum kesinleşimi senin 2li felan yaptırdınmı
ben yaptırdım temz çıktı gene şubat gibi görünüyor doğumum önde çnkü hayırlısı artık

canım ben iyiyim sen nasılsın?benim doğum büyük ihtimal şubat sonu olacak...ama ben tarihimi değiştirmedim...2 limde temiz çıktı çok şükür,darısı daha yaptırmamış olan arkadaşlara.......

arkadaşlar günaydın...hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum evet ikili testimde riskli çıktı ve bayramdan sonra amniyosentez yaptıracaz sonucuna göre bir değerlendirme yapıcaz eşim kesinlikle eğer sakatsa aldırmayacağız diyor ama inanın çok kötü günler geçiriyoruz ağlamaktan helak olmuş haldeyim dualarınızı benden eksik etmeyin inşallah bir mucize olurda herşey güzel sonuçlanır amniyosentezi yapacak olan doktor ben büyük olasılıkla ben normal gebelik görüyorum ama kesin son ucu amniyosentez karar vericek dedi ....

X