2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saolasın canım..tamam denerim..gerçekten değişikmiş bayağı..

Hiç önemli değil...
Sebzeli Çiftlik Kebabı:
Kolayı: 1 konserve al, eti haşla, 2 et 1 konserve ölçüsüne uyacak şekilde yemeği pişir ama unutma et 2 tane ise sebze 1 tane gelecek kaşığa...
Sonra küçük güveç kaplarına ya da büyük ağızlı bir testiye koy. Ağzına alüminyum folyo kapat.... Misafirlere büyük testiden ya da direk güveç kaplarıyla ikram et.... Bırak kudursunlar...

Zoru: Türlünü kendin yaparsın... Ama kendin yaparsan türlünü, tadı daha güzel olur... Bu arada mutlaka etin suyunu yemeğe koymalısın...

Kızlar iyi akşamlar hepinize, sorunsuz bir gece diliyorum, umarım herkes sabaha bomba gibi olur, bulantısı v.s. olmaz, öptüm hepinizi. sevgiyle kalın.

hah bunu ben yapıyorum canım..ben birazda kekik koyuyorum..gerçekten güzel oluo..ben bezelyeli yada mısırlı pilavı çok severim ama benim eşim hiç sevmez o yüzden bembeyaz pilav yapıyorum :)
saolasın kardeş hepsi için :)

bunu ben şöle yapıyorum..eti kavuruyorum..sonra türlüyü kendim hazırlıyorum ama patlıcanları kızartıp koyuyorum...etide buna katıp azıcık ocakta pişiriyorum bende kocaman bi güveç var..sonra ağzını kapatıp fırında pişiriyorum...

Süpersin Beknur...

Ben çok açım ama...

gule gule kullanin canim.iyi gunlerde insallah.fiyatlar hepmi oyle yuksek banami cok pahali geliyor kizlar yaa..

kizlar sizin gaziniza gelip sonuna ben de bugün bisiler aldim. alevalev; benim aldiklarim cok uygun.
evimize çok yakın bir Peros var, ordan 0-3aylık uzun kollu tulumlar aldim. 3,4,5,9,12tlydi fiyatlari. bir de kısa 3 tane body aldim, altlarına yine 3er tl'ye ayagi patili pijama altları. body'lerin ayni desende yeni doğan sapkaları da dahil. bir torba pijama-tulum-body 22tl tuttu.

sonunda bir kase acılı sos yedim rahatladım.bu arada aramızda ikinci hamileliği olurp farklı olan varmı?benim çok farklı yaa:1closedeyes:

herkese merhaba, yine ben aksam geldim, herkesler çekilmis. simdi gecmisi okudum sayfalarca, size bir sorum var,

biberon falan aliyorsunuz ya, daha cok erken değil mi yoksa görünce dayanamayıp mi aliyorsunuz? insallah o günleri gorursek ben emzirebildiğim kadar anne sütüyle beslemeyi istiyorum. ilk 6 ay su bile vermeyin diyor umanlar. calisan anneler belki pompa-biberon alırlar o ayri..
bebek mağazalarinda o kadar guzel seyler var ki, tuzak gibi, kendimizi engellemek cok zor. ayrıca bir suru hediye vs de gelecek, onu da düsünmek lazim. daha 6 ay var onumuzde alacak bisiler bırakın kissslar!v kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Deniz biberonla illa mama verilmezki anne sutude verilir diyelimki isin çıktı annene bıraktın sütunu annen biberona koyar icirir
emzikte ben dogdug gibi vericek emme refleksi kuvvetlensin diye hem yoksa eldivenli elini ağzına sokar

Eniz öteki topice rsimleri eklesene com uyguna almissin markalı almamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…