2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırdır nedir bu öfke yardımcı olalım?

teşekkür ederim..........
bu benim ikinci evliliğim iki oğlum da ilk evliliğimden 16 ve 14 yaşlarındalar yani ergenlik şu anki eşim 58 yaşında yanı ontrapozun tavanında bende de gebelik anlıyacağın uyuksuzluk huzursuzluk diz boyu anlatılamayacak kadar uzun sıkıcı daralırsın çok teşekkürler gerçekten

Toplantıya girmiştim sizlerin muhabbetinize dahil olamadım neyse şimdilik iş önemli

BOSNA ;Bozma moralini sakın benimde genel müdürüm arada bir söyleniyor ama kıyamıyor sonra da kendisi de bayan ve anne olunca anlıyor:)))

öncelikle sağlıklı olsunlarda inanın cinsiyet hiç önemli değil.ben kızıma aşığım iyiki de kız olmuş.erkek olsada daha az sevmezdim ama herhalde.kanımızdan canımızdan bir parça sonuçta.Allah hayırlı evlat versin hepinize ve insanlığa da hayırlı olsunlar.

Beknurcum, %60 erkek dedi. Ama birşey söylemedim gibi düşün, daha çok erken dedi... Hayırlısı olsun, yeter ki sağlıklı olsunlar... Ben şimdilik çok merak etmiyorum nedense :))

Hayırlısı olsun..Allah hayırlısı hangisi ise onu nasip etsin..Benim eşim kızları çok seviyor..benim için hiç farketmez ama ne yalan söyliyim kız çocukları babaya düşkün oluyo ya bazen düşünüyorumda sonrasında sen karnında taşı, yedir içir büyüt, uykusuz kal cefayı çek sonrada gitsin babasıyla haşır neşir olsun seni sallamasın resmen namkörlük gibi yani..:roflol:

Çok zor bir durum Allah kolaylık versin ama sinirden de olsa çocuklarınıza ve eşinize kızarak üzmeyin daha da çok kendinizi ...Gerçekten de zor bir durum ve dönem geçiriyorsunuz psikiyatri yardımı almayı tavsiye etsem çünkü hamilesinizde kendinizi de düşünün.

Ne şanslısın. Benim doktorum hayır dedi kestirdi attı.. Gün içinde içtiğin bir damla suya bile ihtiyacı var o bebeğin dedi.
Ya ne bileyim, böyle en güzel günlerde oruç tutamamak o kadar oturuyo ki içime.. Kazası var ama sevabı aynı değil ki.. :gitme:
Allah kabul etsin..Bana da dua et..
[/QUOTE]

canım nıyet hayır akıbet hayır hersey olacagına varır
sen uzulme kazasını tutarsın benım doktorumda hamıle oda oruç tutuyor
yıllardır bu ıbadetı yapıp ta yapamam uzer ınsanı ama hayırlıs bakalım kısmet sende tutarsın orucunu kaza edrsın nıyetın bellı

BOSNA ; Ben demedin mi sana % 60 ta olsa bu pay doğruysa ikili test sonucuna göre erkek olacak diye hadi hayırlısı Allah sağlıklı sıhhatlisini versin kız erkek farketmez.Mart ayı desenize doğru olacak

Pancubencim, genel müdür konusunu hiç sorma zaten. ılk duyduğu andan beri hiç memnun değil kendisi. ıki hafta önceye kadar çok şaka yapar gibi, ama aslında ciddi olarak şikayet ediyor ve laf dokunduruyordu. Ben de bir gün dayanamayıp cevap verdim. Ben cevap verince ortalık kızıştı biraz. Tabi sonrası kimseye gösterilmeyen gözyaşları... Şimdi günaydın ve iyi akşamlar demek dışında konuşmuyoruz. Sadece iş gereği konuşuyoruz. Tek söz bile etmiyor hamileliğimle ilgili... Şirkette hamile kalan ilk bayanım ben, biraz paniklediler sanırım.

boşver canım paniklesinler ne halleri varsa görsünler...Allah büyük yaptığı yanına kalmaz elbet

arkadaşlar et yemeği sormuştum ama kimse değişik et yemeği bilmiyo demekki
neyse bende internetten bulurum :)

Beknur kardeş,
Sulu susuz yemek , tavuk-koyun-dana eti nasıl istersin kardeş.... Sen seçimi yap, biz bildiklerimizi yazalım....

EEE bende de öyle suan Kalite arge Lab.sorumlusuyum argeleri ben yapardım ben geçen kasım ayında söyledim bebek düşünüyoruz diye o yüzden laboratuvarda çalışma imkanım olamaz dedim ilk 3 ay benim için sakıncalı ve ayaktada fazla kalamam dedim.Bu arada denetimler filan benim tedavi filan bana laf dokunduruyordu sonra ben terfi ettim laboratuvarda arge yapmıyor testlere bakmıyorum tamamen rapor sizde de vardır SAP kalite modülünü oturturdum.Hamile olduğumu söyledim şimdi aşağıya labratuvara bile indirmiyor.Toplantıdan toplantıya görüşüyoruz....Bende 2 hamileyimbu sirkette

ınsanın o kadar ağırına gidiyor ki bazen...
5 yıldır burada çalışıyorum ben, hasta olup işe gelmediğim bile çok nadirdir.
Angarya demem, başkasının işi demem, her işi yaparım.
Şimdi hayatımın en önemli ve en güzel döneminde, yıllardır güvendiğin insanlardan aradığın desteği bulamamak, hatta bir de nerdeyse cezalandırılmak, benim burda ne işim var dedirtiyor.
Ama kalmak zorundayım, özel sağlık sigortam var :))

ben pek bilmem. ama şimdi hünkar beğendi geldi aklıma, pek güzel olur.
gel gör ki tarif et desen edemem, her seferinde yazılı tariften bakarak yapıyorum çünkü.
internette meşhur bir yemek tarifleri blogunda tarifi var, istersen özelden yazarım.

öyle yap tabi canım,bu arda bebek arabası çok güzel...

selkie zaten servet yatırmış bebek arabasınaaa abooovvv şakkıdı

ya ben yatırdım sorma başka bişeyde almam herhalde böyle pahalı,aman büyükte verdim zaten 3 tane arabaya o kadar parayı,aslında daha fazlasını,inşallah bu dayanırda verdiğim paraya değer...

canım bana daha dr vitamin vermedi ben iyi kilo alıyorum o nedenle 16 haftadan sonra verecekmiş,,,ama kullanmanda fayda var,ilaçını değiştirsin dr'n.
Valla daha belli değil ki..ama benim kendi fikrim, bayramdan sonra olması daha iyi olur herkes için..Şimdi Ramazan belki oruç tutan olur gidince yiyip içecğimiz için öylede ayıp olur yaaanii..kaydirigubbakcemile3

bencede bayramdan sonra olması daha iyi olur...ama pazar olursa ben gelemem...benim adam hayatta salmaz beni,....

bende ilk önce pahalıları alayım onlar ortadan çıksın dedim...

Mrb arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım öncelikle nasılsınız

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?

hoşgeldin sende canım...

canım bebeğin çok tatlı maşşalh,allah bağışlasın...bu arada ben etten nefret etmeye başladım,görmeye b,ile katlanamıyorum,büyüğünde dediğin gibi et delisi olmuştum...sürekli canım ızgara et istiyordu..oğlum oldu,ama şimdi 2 cide büyük ihtimal erkekmiş....

canım bilsem verirdim ama yemek yapmakla aram yok! bu arada karnım açıktı kızlr ben çıkıyorum...hadi görüşürüz öptüm kocaman hepinizi....

Saolasın canım benim Hünkar beyendi tarifi bendede var..bak bu olabilir..bunu tutayım kenarda..bunu geçen ramazanda sadece kayınvalidemlere yapmıştım..ama diğer akrabaları yememişti..olsun genede olabilir...

Saolasın canım benim Hünkar beyendi tarifi bendede var..bak bu olabilir..bunu tutayım kenarda..bunu geçen ramazanda sadece kayınvalidemlere yapmıştım..ama diğer akrabaları yememişti..olsun genede olabilir...

Et yemeği yapma ozaman dün ben fırında tavuk şiş yaptım.2 gün önceden
4 tavuk göğsünü
1 çay bardağı süt
1 çorba kaşığı yağ
kekik
tuz
salça ilave ederek marine ettim (karıştırdım)
Dünde bunları iri iri küp şeklinde doğradım.
Tahta şişe tavuk domates ve biber koyarak 5 adet şeklinde uçlarınıda alimunyum folya ile kapatarak 25 dk kızdırılmış fırın(200-220 derecede) pembeleşinceye kadar pişirdim. tadına baktım yumuşak ve olmuştu yanına da bulgur pilavı ve patates kızartım çok beğendiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…