hayır zaten ilk haftalarda vucuda göre kafası büyük oluyormuş bebeğin ama ben bilmiyodum ,
HAKLISIN selkie bundan sonra oan ne göstercem ne fikir alıcam
Kraft Deluxe Jogger Travel Sistem Bebek Arabası chicco, kraft, bebek, bilgisayar, hp laptop, acer laptop, lenovo, asus, toshiba, izmir, buca
bu bebek arabasını begendim
öyle yap tabi canım,bu arda bebek arabası çok güzel...
selkie zaten servet yatırmış bebek arabasınaaa abooovvv şakkıdı
ya ben yatırdım sorma başka bişeyde almam herhalde böyle pahalı,aman büyükte verdim zaten 3 tane arabaya o kadar parayı,aslında daha fazlasını,inşallah bu dayanırda verdiğim paraya değer...
kızlar bugün yarın doktora gidecekler doktorunuza sorun ya ya vitamin içmesek bişe olurmu ben yutamıyorumm bu vitaminleri sadece demir ilacını içiyorum benim doktor yurt dışında ulaşamıyorum 10 gün yok napıcam
canım bana daha dr vitamin vermedi ben iyi kilo alıyorum o nedenle 16 haftadan sonra verecekmiş,,,ama kullanmanda fayda var,ilaçını değiştirsin dr'n.
Valla daha belli değil ki..ama benim kendi fikrim, bayramdan sonra olması daha iyi olur herkes için..Şimdi Ramazan belki oruç tutan olur gidince yiyip içecğimiz için öylede ayıp olur yaaanii..kaydirigubbakcemile3
bencede bayramdan sonra olması daha iyi olur...ama pazar olursa ben gelemem...benim adam hayatta salmaz beni,....
Ben dün baktım... Mothercare e falan gittim... Bebek arabası, ana kucağı falan baktım...
Hiçbirşey almadım daha, cinsiyet belli olsun bakalım, pahalı parçalara öncelik verdim, her ay bir parca alırım artık....
Ama esas isteğim: bebek olmak istiyorum... Öyle güzel şeyler var ki...
bende ilk önce pahalıları alayım onlar ortadan çıksın dedim...
Mrb arkadaşlar bende aranıza daha yeni katıldım öncelikle nasılsınız
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?
Merhaba bende 2010 Mart annesi olarak aranıza katılmak istiyorum, bu gün öyle bir moddayım ki ağlaya bilirim, kavga edebilirim her şeyi yapabilecek kadar kötüyüm.Çalışıyorum şu anda etrafımdaki tüm iş aradaşlarımı bir kaşık suda boğmak gibi bir arzum var ve eve gidince önce eşimi sonra iki oğlumu haklıycam allah bu gün herkezi ve beni korusun
hoşgeldin sende canım...
öncelikle sağlıklı olsunlarda inanın cinsiyet hiç önemli değil.ben kızıma aşığım iyiki de kız olmuş.erkek olsada daha az sevmezdim ama herhalde.kanımızdan canımızdan bir parça sonuçta.Allah hayırlı evlat versin hepinize ve insanlığa da hayırlı olsunlar.
canım bebeğin çok tatlı maşşalh,allah bağışlasın...bu arada ben etten nefret etmeye başladım,görmeye b,ile katlanamıyorum,büyüğünde dediğin gibi et delisi olmuştum...sürekli canım ızgara et istiyordu..oğlum oldu,ama şimdi 2 cide büyük ihtimal erkekmiş....
arkadaşlar et yemeği sormuştum ama kimse değişik et yemeği bilmiyo demekki
neyse bende internetten bulurum :)
canım bilsem verirdim ama yemek yapmakla aram yok! bu arada karnım açıktı kızlr ben çıkıyorum...hadi görüşürüz öptüm kocaman hepinizi....