2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy ben hamile kaldığımdan beri et-balık yiyemiyorum.Halbuki en sevdiğim şeylerdi daha önce. Bir kaç kez döner yedim onu da saymazsak. Kız mı hehehe. Akşam eşime söyleyim bakalım bu tesbiti. Erkek çok istiyo hissediyorum net bişey demese de. Ben ona hazırlıklı ol, cinsiyeti öğrenince, yeter ki sağlıklı olsun, hayırlı olsun diyorum sürekli ama. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

3 litre sumu ben 3 4 bardak anca içiyorum yumurta peynir nadir yiyorum
ya bizim doktorlarımız neden böyle açoklayıcı değil ki

canım benım doktorum kendısı hamıle o da orucunu tutuyor belkı bu konuyu arastrdıgı ıçındır bılemıyorum
canım ılk ogununu 1 kade çorba ıç 15 dk sonra su ıç
30 dk sonra bır daha ye 4-5 ogun yap aralardada su ıç yatarken sut ıç sahurdada sut ıç
sahurda mutlaka 1 su bardagı yogurt yemeye calıs akşam yemeyınde sebze baklıyat olsun mercımek corbası baklıyat ıhtıyacını gıderıır sebzede mesela fasulye
bana pilav makarna hamur ısı pek yeme onun yerıne 1 dılım kepek ekmegı ve yemek ye dedı akşam sahurda 1 bardak ayran ıç hem su hemde yogurt ıhtıyacı için

peki canın ne istiyor :)
ilk üç ay boyunca ekşi şeyler istedi hep, bi yandan da mide bulantım vardı.Bulantılarım bir haftadır kesildi. Ekşiyle aram daha iyi ama etten de nefret etmiyorum canım. Cinsiyeti ile ilgili hiç tahmin yapamıyorum ama perşembe öğreneceğim inşallah.

canım benım doktorum kendısı hamıle o da orucunu tutuyor belkı bu konuyu arastrdıgı ıçındır bılemıyorum
canım ılk ogununu 1 kade çorba ıç 15 dk sonra su ıç
30 dk sonra bır daha ye 4-5 ogun yap aralardada su ıç yatarken sut ıç sahurdada sut ıç
sahurda mutlaka 1 su bardagı yogurt yemeye calıs akşam yemeyınde sebze baklıyat olsun mercımek corbası baklıyat ıhtıyacını gıderıır sebzede mesela fasulye
bana pilav makarna hamur ısı pek yeme onun yerıne 1 dılım kepek ekmegı ve yemek ye dedı akşam sahurda 1 bardak ayran ıç hem su hemde yogurt ıhtıyacı için

canım bunlara dikkat etmeye çalışıcam

ilk üç ay boyunca ekşi şeyler istedi hep, bi yandan da mide bulantım vardı.Bulantılarım bir haftadır kesildi. Ekşiyle aram daha iyi ama etten de nefret etmiyorum canım. Cinsiyeti ile ilgili hiç tahmin yapamıyorum ama perşembe öğreneceğim inşallah.

nomal ultrasyonamı giriyosun canım renkliyemi

arkadaşlar tutmak istiyorum ama bende biraz teredütteyim
sadece tek tesellim acıkmıyorum
hem zaten normaldede çok yiyebilen biri değilim
yani oruç tutmasamda bişey değişmeyecek

Ben de öyleyim canım. Ben acıkmayınca bebeğin de bişeye ihtiyacı yok sanıyodum ben ..O da iyi sanıyodum. Ama doktor bebeğe bişey olsa kendini hiç affetmezsin deyince gözüm çok korktu.. Yoksa her akşam niyetleniyorum yarın oruç tutsam diye.. Sonra doktorun söyledikleri geliyo aklıma.. Vazgeçiyorum.
Bi de yakın bi arkadaşım düşük yaptı. Sebebini de doktor beslenme bozukluğu demiş. Bunu duyunca da tümden korkar oldum. :gitme:

sanırım doktoruna gore degısıyor
benımkısıde tutabılırsın ama gunluk alman gereken kalorı 2000 kalorı bunu sahur ve ıftarda alacaksın ve akşam 3 lt su ıcersen olur dedı
ben gece 3 ogun sahuruda sayarsak 4 ogun yıyorum tutuyorum
banada cevrem dedı tutma dıye ama doktorum çok rahatlattı
bunları yıyemıyorsan tutma ama 1 yumurta sut yogurt peynır yıyebılıyorsan ve yedıklerın 2000 kalorı ıse kıloda vermıyorsan oruc tutabılırsın dıyor ben tutuyorum genelde 12 de kalkıyorum
vakıt gecıyor acıktımı susadıgımı bıle anlamıyorum

Ne şanslısın. Benim doktorum hayır dedi kestirdi attı.. Gün içinde içtiğin bir damla suya bile ihtiyacı var o bebeğin dedi.
Ya ne bileyim, böyle en güzel günlerde oruç tutamamak o kadar oturuyo ki içime.. Kazası var ama sevabı aynı değil ki.. :gitme:
Allah kabul etsin..Bana da dua et..

forumdan bir kere çıkınca bir daha yakalayamıyorum valla :))

yeni arkadaşlar hoşgelmişsiniz, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

yönetici konusunda haklısınız, takmamak lazım. hele bir erkeğin, bir kadının bu konudaki duyarlılığını anlaması mümkün değil. ama herkes mutlaka konuşmak zorunda mı yaaa... ben kimsenin özeli ile ilgili yorum yapmam mesela, burda bile birbirimize destek olma amacımız olduğu halde, hepimiz ne kadar dikkatliyiz, millet aklına geldiği gibi konuşuyor. seri cinayetler işlicem yaw :))

ben de ekşi seviyorum, hatta az önce bayıla bayıla ekşi bişeyler yedim yine. hamile kaldığımdan beri tatlı hiç yemedim diyebilirim, bakalım doktorun tahmini doğru çıkacak mı?

Kızlar değişik et yemeği bilen varmı? Bu haftasonu eşimin sülalesini iftara almayı düşünüyorum..Yengeleri böyle değişik elbecerileri sunmayı marifetlerini göstermeyi çok severler..Bende değişik bişi ne olabilir diye düşünüyorum ama aklıma bişi gelmedi..

Ben de öyleyim canım. Ben acıkmayınca bebeğin de bişeye ihtiyacı yok sanıyodum ben ..O da iyi sanıyodum. Ama doktor bebeğe bişey olsa kendini hiç affetmezsin deyince gözüm çok korktu.. Yoksa her akşam niyetleniyorum yarın oruç tutsam diye.. Sonra doktorun söyledikleri geliyo aklıma.. Vazgeçiyorum.
Bi de yakın bi arkadaşım düşük yaptı. Sebebini de doktor beslenme bozukluğu demiş. Bunu duyunca da tümden korkar oldum. :gitme:

benimde düşük tehlikem var ama benimki iç kanamadan dolayı
bebek sağlıklı şuanda
bunun için yorulmamam gerekiyor

forumdan bir kere çıkınca bir daha yakalayamıyorum valla :))

yeni arkadaşlar hoşgelmişsiniz, Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

yönetici konusunda haklısınız, takmamak lazım. hele bir erkeğin, bir kadının bu konudaki duyarlılığını anlaması mümkün değil. ama herkes mutlaka konuşmak zorunda mı yaaa... ben kimsenin özeli ile ilgili yorum yapmam mesela, burda bile birbirimize destek olma amacımız olduğu halde, hepimiz ne kadar dikkatliyiz, millet aklına geldiği gibi konuşuyor. seri cinayetler işlicem yaw :))

ben de ekşi seviyorum, hatta az önce bayıla bayıla ekşi bişeyler yedim yine. hamile kaldığımdan beri tatlı hiç yemedim diyebilirim, bakalım doktorun tahmini doğru çıkacak mı?
canım doktorun tahmini neydi benimkide seninkinden olabilirmi? bende aynen senin gibi hep ekşi ve tuzlu istio canım...bende tatlı bir yada iki kez yedim oda canımın çektiğinden değil misafirlikte mecburiyetten:)

Beknurcum, %60 erkek dedi. Ama birşey söylemedim gibi düşün, daha çok erken dedi... Hayırlısı olsun, yeter ki sağlıklı olsunlar... Ben şimdilik çok merak etmiyorum nedense :))

X