- 14 Ocak 2009
- 151
- 1
- 45
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.281
Ben geldiimm...
canım bebeğin sağlıklı olduğuna çok sevindim
benim sata göre 13 hafta 1 gün usg göre 13 hafta 5 gün umarım böyle devam eder onden gitmesine alıştım tekrar 4 gün geriden saymak istemem acıkcası :)
kıslar biraz kaynaşalım yaa
herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım
ben 30 yaşında 10 yıllık evli bir ev hanımıyım eskişehirliyim ama 9 yıldır bilecikte oturuyoruz eşimin işi gereği eşim özel bir şirkette makine mühendisi 4 yaşında bir oğlum var.
ben epiduralle normal doğum yaptım bende bir problem olmadı ama bi tanıdıkta doğumdan 2 sene sonra bel ağrısı başlamış doktorunla bi konuş istersenkizlar
adet olmam gereken gunden bu yana cok fazla bel agrim var.sizdede varmi bel agrisi?
ilk dogumum epiduralle sezeryandi.acaba epidural aldigim icinmi oluyor bel agrisi?
kızlar ben iyi değilim buaralar,bir kaç gündür çok başım ağrıyor,miğrenim var,o tutuyor...ama asıl çanımı sıkan konu aşkam yine durup dururken kanamam geldi,,rahim ağzı yarası var bende o kanıyor buyuk ihtimal ama ben çok tedirgin oluyorum sonrasında ya bebekten geliyorsa diye,,,,artık bu kanamaların kesilmesini istiyorum,bıktım artık yaaa,dr mi arısammı ,gideyim bi muayene etsin iyiçe,,,,
geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede geçer
ahh anam ahh ben 3 sene neler çektim bi bilsen valla benimkinin de nasıl olduysa gözü açıldı sonunda galiba biraz fazla dır dır yaptımklava: ama o da annesinin neler yaptığını gördü ondan yoksa kurtulamazdım canım.en büyük şansımda taşınırken öğrendim hamile olduğumu...
allahıma hergün dua ettim kurtulayım burdan diye senin için de dua ederim canım benim...:1hug:
bebek aç kalırmıki sahura filan kalkıyoruz ve ne bileyim
ben tutuyorum yaaaaaaaaaaa
ama bugün rahatsızım sanki başım filan ağrıyor
bebek aç kalırmıki sahura filan kalkıyoruz ve ne bileyim
ben tutuyorum yaaaaaaaaaaa
ama bugün rahatsızım sanki başım filan ağrıyor
Sinpac canım insan kendini kaybedip alışveriş manyağı olası geliyor. Gerçekten de çok şirin şeyler var. Hayırlısıyla cinsiyetleri de öğrenelim de, bayramdan sonra başlarım herhalde alışverişe.
Canlarım yaaa,
Neden böyle yaparlar ki....sengözlerimebaksanab
Allah kolaylık versin...
Arkadaşım bu son günün olsun... Bebeğe zarar veriyorsun... O da seninle aç ve susuz kalıyor... Allah korusun, arkadaşım... Hamilelere özellikle 2. aydan sonrakilere farz değil arkadaşım, hasta ile aynı oluyorsun... Seneye sütten kesilince tutarsın borcunu...
Maşallah canım ne güzel tutuyomuşun orucunu.. Allah biliyo ya ben de çok istedim tutmayı ama etrafımdaki herkes bi sürü şey söyleyip aklımı karıştırdı. Doktora sorunca o da kesinlikle tutma dedi. Bir gün bile mi dedim. Hayır! dedi.. :sinifsinif: Orucun telafisini dinimiz bize tanımış ama bebeğine bişey olursa onun telafisi yok, ömrün boyunca bunun suçluluğunu çekersin dedi. Kendini değil bebeği düşüneceksin dedi.. :sinifsinif:
Bizlere de dua et... :gitme:
Hayırıdır Beknur kime kızdın sende
ALLAH RAZI OLSUN sağol canım benim kocayı seçebiliyorsun ama kayınvalideyi asla....:roflol:
Maşallah canım ne güzel tutuyomuşun orucunu.. Allah biliyo ya ben de çok istedim tutmayı ama etrafımdaki herkes bi sürü şey söyleyip aklımı karıştırdı. Doktora sorunca o da kesinlikle tutma dedi. Bir gün bile mi dedim. Hayır! dedi.. :sinifsinif: Orucun telafisini dinimiz bize tanımış ama bebeğine bişey olursa onun telafisi yok, ömrün boyunca bunun suçluluğunu çekersin dedi. Kendini değil bebeği düşüneceksin dedi.. :sinifsinif:
Bizlere de dua et... :gitme:
Öncelikle iyi dileklerin için çok teşekkürler canım. Babaannem de hamile olduğumu duyduğunda bana şunu sormuştu "canın ekşi mi istiyor, etli mi?" onun canı hamileyken et çekermiş altı tane de oğlu var.slm mart anneleri ben 2009 mart annesiyim bu aralar cinsiyetleriniz belli olur artık bence bi cinsiyet çizelgesi yapın geçen sene biz yapmıştık.bide size küçük bir tüyo biz şunu farkettik etten nefret edenler kız çok sevenler genelde erkek doğuruyor.ii mutlu huzurlu ve en önemlisi de sağlıklı hamilelikler diliyorum hepinize...
bebeğe kim bakıcak tartışması başlamış bile kızlar.ben annemede kayınvalidemede yakın oturuyorum.bebeğime annemin bakmasını isterdim ama ablamda yeni doğum yaptığı için kayınvalidem bakıcak mecburen.aslında iyi biridir ama anneme söyleyebilirim bebeğimle ilgili mesela yemek yedimi uyudumu diye sorarım yada serzenişte bulunurum ama kayınvalideme bunu yapamam çünkü hemen küser.
sanırım doktoruna gore degısıyor
benımkısıde tutabılırsın ama gunluk alman gereken kalorı 2000 kalorı bunu sahur ve ıftarda alacaksın ve akşam 3 lt su ıcersen olur dedı
ben gece 3 ogun sahuruda sayarsak 4 ogun yıyorum tutuyorum
banada cevrem dedı tutma dıye ama doktorum çok rahatlattı
bunları yıyemıyorsan tutma ama 1 yumurta sut yogurt peynır yıyebılıyorsan ve yedıklerın 2000 kalorı ıse kıloda vermıyorsan oruc tutabılırsın dıyor ben tutuyorum genelde 12 de kalkıyorum
vakıt gecıyor acıktımı susadıgımı bıle anlamıyorum
bebeğin haftasını nasıl hesaplıyoruz kızlar
tarihim 22 haziran
benmi yanlış hesaplıyorum bilmiyorumki
ohttp://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp buradan hesaplayabılırsın