2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bebişe sallanan karyola almayı düşünüyordum ama yaz34 arkadaşım bana park yataklardan bahsetmişti,dünde eşimle gezmeye gittim chicco nun mağazına girdik,orda bir tane park yatak vardı,lullybaby xl mı öyle bişeydi markası,herneyse ben park yataklara soğuk bakıyordum,yapıları genelde laylonsu diye,ama bu çok güzeldi,kumaşı pamuklu gibiydi,,,fikir değiştirdim sallanan karyola yerine ondan alabilirim...çok kullanışlıymış ayrıca....sağol yaz34 arkadaşım...içlerine koymaya çok güzel örtü takımları faland varmış bunların,,hem oğlan benim oğlanın beşiği karyolaydı döndükce oaraya buraya kafasını çarpıyordu açıtıyordu,bu açıtmazda heryerini yumuşak kaplamışlar kumaşla...valla ilk defa bir park yatağı çok beğendim...-4 yaşına kadarda yatıyormuş..ben bir sene ancak kullanılır diye düşünüyordum onları..........bu arada kızlar çok g,ysi almayın,,yeni doğana eskimeden kalıyorlar sonra,hem mevlüttede geliyor çok!

canım selam.üçgündür yoktum.özlemişim valla sizleri.benim mide bulantıları tekrar döndü.bitti demiştim.aynı hızla sabahları başladı.

bebek mağzalarının isimlerini pek bilmem ama çok boyalı olanlara dikkat et albenisi olanlar yaaa bu çok şirin diyip alma canım zaten altlarında yazar nerede üretildikleri o yüzden dedim...
Maşallah bütün aile ne güzel seferberler .....Mutluluğunuz daim olsun

beknurr oyyy daha çok yolun varrr :)
selkie teşekkür ederim canım uyguna aldım evet canım baya iyi oldu battaniyesi çok hoş

battaniye çok güzel gerçekten ama ben battaniye almıcam oğlandan 3 tane battaniye var evde,ama insan da gördükce almak istiyor...,büyükte mart doğumluya benim,,,opuyorumnanaktan tam zamanına uyacak herşey...

12 eylüle kadar kullan dedi bana folic asiti sonra vitamine başlarız dedi.Ultrason tarihine göre de 4 gün geride olduğumuzdan söyledi . bana da dr'um.Tansiyon benim hep düşüktür 10 -5 yada 9-5 ama maşallah iyi direniyorum.Şimdi yanımda hep tuzlu kraker ve ayran taşıyorum haftalık olarak hep yanımda dır ne olur ne olmaz diye

kızlar buarada isilerden bahsetmişiz ya,üzerinde işleme şeklinde desenli olanları veya yamalı şekilli alın..baskılı olanları almayaın..baskılar kansorejen madde içeriyor....

selkie bana çok arada olacak gibi geliyor yani atıyorum aralıkta dogum yapsaydık daha relax plurduk ama şimdi dikkatli olmak lazım 3 aydan sonra yaz gelecek hazirandada uzun kollu giydiremeyiz kii

sen nası ayarların selkie ilkinde yani kaç aya kadar aldın bişiler ?

pembiş düşler hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz

benim de 8-5, 9-6 arası gidip geliyor tansiyonum. gün boyu bişeyler atıştırıyorum aslında ama son günlerde hiç yükselmedi. çok ciddi halsizlik yapıyor bu bende.

alışverişler başladu yavaş yavaş, ben daha almayı bırak, hiç bir yere bakmadım bile. halim yok, hele alışveriş merkezi gibi yerlerde iyice bayılacak gibi oluyorum. çocuğum nerde yatacak, ne giyecek, ne örtecek bilmem :)) şaka bir yana, hiç düşünmedim ne alacağımı, zaten neyin kullanışlı olduğunu da bilmiyorum. zamanla burda sizlerden, bir de benden önce bebeği olmuş arkadaşlarımdan tavsiye birşeyler öğrenirim herhalde :)

beknurr oyyy daha çok yolun varrr :)
selkie teşekkür ederim canım uyguna aldım evet canım baya iyi oldu battaniyesi çok hoş

efet canım yaaa...herkes cinsiyetleri söylerken ben daha ikili testi yaptıracam heralde
ama olsun assolist gibi en son biz çıkacaz sahneye noktayı koyacaz

kızlar mıltı vitamin dediğiniz hapın adıne bana elivit verdi ve ben ubu yutamıyorum zaten kolay hap yutamam onun kokusu midemi kaldırdı kaç gündür kendime gelemedim suda eriyen cinsi yokmu bunun ya fazlada zorlamıyorum kendişmi zaten midemde reflü ve gasrirt var onları azduırıcam iyice off ya napıcam bennn

selkie bana çok arada olacak gibi geliyor yani atıyorum aralıkta dogum yapsaydık daha relax plurduk ama şimdi dikkatli olmak lazım 3 aydan sonra yaz gelecek hazirandada uzun kollu giydiremeyiz kii

mart nisan mayıs giyerler uzun koluuları,ondan sonra kısa kollu almak gerekecek...birde o yeni doğan için alınan kıyafetler zaten 3 aydan sonra olmayabiir ,çünkü çok çabuk büyüyorlar...

birde arkadaşlar yumuşak pamuklu kumaşlar varya onlarda 2 tane pattaniye yaptırın derim...o tüylü battaniyelere direk sarmayın bebişleri hem terletiyor hem kasındırıyor,evdede çok iş görüyor o battaniyeler ben kalınlardan çok onları kullandım...evin içinde kalınlar pek kullanılmıyor zaten evin içi sıcak olduğu için... kalın battaniyerin içine kullanırsınız eğer port bebe kullanmayacaksanız ben kullanmadımpor bebe hiç gerek yok...

Son düzenleme:
Kızlar selam nasılsınız
bende rüyamda bebişime cicişler aldığımızı gördüm ama dedim ben almayacaktım daha neden aldım diye düşündüm, sonra uyandım ertesi gün arkadaşım bebişimin battaniyesini almış onu verdi bende rüyam sana çıktı bende almıştım bir tane bir tanede annannesi almış bebiş üşümeyecek anlayacağınız :)

Canım bende biseyler almadım sadece kıyafet aldım eşim bebeğimiz için geçen sene FB zıbınlığı almış bir tek o var be BJK lıyım erkekte olsa kızda olsa bunu giymesini istiyorum dedi bende BJK zıbınlığı alırım demiştim.Çok uyguna almıştı .Onun dışında hiç bir seyimiz yok odası bile belli değil çok odamızda yok bir odayı mecburen onun için ayırıcaz.Kendime biseyler aldım mecburdum düğmeli pantolanlarım inan ki çok sıkıyordu bununda iyi olmadığını söyledi ablam.Ben ablamdan öğreniyorum walla Ne alırsam alayım üretim yerlerine bakma gibi takıntım var.Oyuncağı fazla olmayacak meleğimin Legolar da bile kanserojen boya içermekte.Yeğenime zamanında baktım ondan önce komşularım var en yakın onlarda yardım ederler sanırım.Annem olsaydı gerek bile kalmazdı kayınvalidem avrupa yakasında tlfla danışırım artık bisey olursa da ama gerek kalmaz.Zamanında çok yeğen baktık....

sen nası ayarların selkie ilkinde yani kaç aya kadar aldın bişiler ?

pembiş düşler hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz

canım ben ilk üç aya aldım sadece,,sonra havalar ısınınca bebekte büyümüş oluyor zaten yeni şeyler aldım...en fazla 10 tulum yetiyor daha fazlasına hiç gerek yok ilk aylar...bu arada takınlardansa alttan çıt çıtlı tulumlar daha kullanışlı...bebeğin altını soymak zorunda kalmıyorsunuz...işlem daha çabuk bitiyor...ve bebekte bu esnada üşümemiş oluyor....

bana da elevit verdi. biraz büyük bir hap gerçekten, kokusu da kötü. çok bol suyla yutabildim. multivitaminlerin suda eriyeni yok bildiğim kadarıyla. hemen üstüne kokusunu giderecek birşeyler yesen rahatlatır mı acaba?

Ya benim doktor 10-5 olunca benim tansiyonum çok düşük değil normal diyooo..:bbo:

Hayırlı sabahlar hanımlar

Bende Elevit içiyorum yaklaşık 20 gündür 10 gün sonra kontrolümüz :) artık dayanamıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…