- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.121
aşk olsun selkie o bendim ama :sinifsinif: yaz34 de söylemiş olabilir ama ilk benle konuşmuştun yaa unuttun mu
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Bebişler çabucak büyüyor çünkü. Kıyafetlerini ne az ne çok yani gerektiği kadar almak, sonrasını da mevsime ve bebeğin gelişimine göre almaktan yanayım. Değilse öyle güzel şeyler var ki insan birini alsa aklı diğerinde kalır.Ya arkadaşlar herkes bişiler almışta ben özellikle ilk aylarda giyeceği pek bişi almıycam..belli başlı acil ihtiyaçlarını alıcam..eminim çok bebek kıyafeti hediye gelecektir çünkü...
bende çok beğendim muhtemelen bu tarz alacaktım iyi oldu bunu önerdiğin teşekkürler...
aa bak ben de çok beğendim bunu, anlamam ama güzelmiş :)
off bir sürü işim var, bir yandan onları yapıyorum, bir yandan da size yetişmeye çalışıyorum, bugün yaptığın işlerden hayır bekle artık... koyacaklar beni kapının önüne...
boşver sen sen beğendiysen sorun yok,benim aldıklarımıda kimse beğenmemişti ama en çokta kendi aldıklarımı kullandım...annem aldım hiç bişeyi begenmedi biberonlar için zaten evde bi tane vardı gereksiz bunlar falan dedi yüzüne bakmadı
tuluma kalitesiz dedi ! C&A dan almıştım
battaniyede bu yıkanınca bi yakası bi yerde bi yakası bi yerde olacak dedi aglarmısın aglamazmısın sinir oldum
kıslarr ben şimdi doktoru arayıp randevuyu 1 gün erkene aldım 1 gün 1 gündür dimi çatlıyorumya malum..
7 eylül pazartesi gitcez teyzoşlar.
Aynen öyle valla..Ben şuan bilerek bebek mağazalarına girmiyorum..eğer girersem bişiler mutlaka alırım :)Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Bebişler çabucak büyüyor çünkü. Kıyafetlerini ne az ne çok yani gerektiği kadar almak, sonrasını da mevsime ve bebeğin gelişimine göre almaktan yanayım. Değilse öyle güzel şeyler var ki insan birini alsa aklı diğerinde kalır.
ay özür dilerim yaaaaa,yazlada konuştuk diye hatılıyorum bende.affeeeetttt:kedi:.geçmiş zaman tam hatırlamamış olabilir...kusura bakma,çok utandııımmmmmmmm.
beknur en küçük senmiisn aramızda kac haftalık oldun bizde en büyük lımburg galiba 14 hafta 2 gün bugün sanırım
selkie gecmiş olsun tekrardan canım aman başkasına gittiysen iyi o zaman canım randevun ne zamandı canım? Birde rahim agzında yara agrı yapıyormu