-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.041
zelişten haber alamıyoruz onun dışında kötü bişi yok şimdilik selkienin kanaması olmuş onada çok gecmiş olsun diyelim inşallah kanaması kesilsin..
Pembedüşler çok özledik seni neredeydinn??
Kıslar kiloyla alakalı değikl bu benim göbeğim yoktu benim boyumda 170 kilomda şuanda 58 53 kiloyla hamile kaldım şimdi resmi eklicem
Daha cinsiyet belli değil canım benim onlar komşularının söylemeleri:))Ama listede var kız olanlar ben saymıştım 11 erkek 9 kız diye listede daha cinsiyet için 16 haftayı beklemek lazım yada ikili teste göre tahmin ederek olacak herhalde:)))
13.haftanın içindeyiz kızlar allaha şükür ama benim bulantıalr hala var.hani kesilirdi üç ayda.ama sağlılı olsunda bebişim.
bu arada bugün gidiyorum dr.çok heyecanlıyım.ikili test sonuçlarını göstericez.inşallah herşey yolundadır.dr ultr.alır inşallah.çok özledim bebişim.herşeyin yolunda olduğunu gözlerimle bir görsem.dua edin sonuçlar iyi çıksın.bu arada benim göbek sanki eskiden dahamı büyüktü anlamadım.bide bu haftaalrda varmı benim gibi yavaş büyüyen göbişi kızlar.
Pancuben, gözün aydın canım, ne güzel yazmışsın, sevindim senin adına, göbiş te maşallah... Mart ayının ilk kız haberi senden gelir belki de :))
Beknurcum, seninde gözün aydın canım, bebişi görmek moral veriyor insana dimi?
Bosnacım, ayran içmeye çalışsan, faydası olur gibi geldi bana, bunun dışında tuzlu kraker ye, karnını tok tutmaya çalış, ekşili şeylerden uzak dur, limonda benim tansiyonumu düşürüyor, artık yiyemiyorum, ilk haftalarda çok yiyordum.
canım valla bende özledim sizi.haftasonu aklım hep sitedeydi.inşallah zelişin güzel haberlerini alıcaz.allah yardımcısı olsun.zelişten haber alamıyoruz onun dışında kötü bişi yok şimdilik selkienin kanaması olmuş onada çok gecmiş olsun diyelim inşallah kanaması kesilsin..
pembedüşler çok özledik seni neredeydinn??
kıslar kiloyla alakalı değikl bu benim göbeğim yoktu benim boyumda 170 kilomda şuanda 58 53 kiloyla hamile kaldım şimdi resmi eklicem
:dance::1hug:a.s.Canım o listede gördüklerin, içimize doğan tahmini cinsiyetler, henüz kız bebek bekleyen bir anne adayımız çıkmadı, göbüşüne bakarak kız olacak diyenlere istinaden bende belki de Mart ayının ilk kız bebek haberi senden gelir dedim...
pembecim görünmüyordun ne zamandır hoşgelmişsin canım Şeniz
pancuben göbişin ne güzel olmuş öyle arkadaşım maşşallah bende göbişimi koyacağım ama haftam dolsun öyle inş.
kızlar ben b işleri düzenliyeyim tekrar gelirim opuyorumnanaktan