Başka bı Dr git bence tek Dr güvenmem ben inşallah en kısa zamnda biter hiç tekrarlamaz canım
canım geçenlerde gittim başka dr ye, bebekte bişey yok demişti oda,yaradan dolayı demişti...
Hanımlar hepinize günaydın, güzel bir gün diliyorum...
Canancım, çok güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim, demek sende de pipili var :)) hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler, aldığın kıyafetlerini de güle güle giy arkadaşım..
Selkie, alışveriş yapmışsın, güle güle kullanın bebişinle canım
Gülencim, senin alışverişinde hayırlı olsun, sizde güle güle kullanın bebişinle..
Bosnacım, sorma kocadan ve kaynanadan yana çok dertliyim hakkaten, biri dokunsa ağlayacak durumdayım, ama sabrediyorum bakalım ne olacak, kocam elbet kendine gelecekte, kaynanayı nasıl başımdan atacam bilmem, çok karışıyo herşeye, yüzüme demezse oğlunu dolduruyor, bunalttı iyice valla...
Bu arada senin bulantılar ne durumda, doktor yine ilaç vermemiş sana anlaşılan, ben ilaca devam ediyorum hala..
Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum..
Benim bugun işlerim biraz yoğun, sizi takip ederim ama pek cevap yazamayabilirim, kendinize dikkat edin, öpüldünüz...
canım sağol,dayanamadım aldım valladhi,bana lkalsa herşeyi düzüvericem şimdiden...
Günaydın arkadaşlar,
Hepimize sağlıklı, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum... Bir de bulantısız olsun mümkünse :)
Gülencim, güle güle, sağlıklı günlerde kullanın bebişinin cicilerini.
Selkiecim geçmiş olsun. İçin rahat değilse git canım doktora, huzursuz olursan sana da zararı var kuzuya da... Ama yine yaradan kaynaklanıyordur bence, endişelenme.
Simenaycım bulantı için yine ilaç vermedi benim doktor. Hasta-doktor uyumu bu kadar sağlanabilirdi yani, ben de normalde hiç sevmem ilaç içmeyi... Gastrit için verdiği ilacın dozunu arttırdı, 2-3 gndür biraz daha rahatım şimdi.
Kocamdan yana bir sorun yok çok şükür ama kayınvalidemi düşünmek bile yetiyor beni huzursuz etmeye. Aynı şehirde değiliz biz, o yüzden şimdilik bana fazla birşey söyleyemiyor ama tam senin dediğin gibi, eşimin aklına birşeyler sokuyor, adam doktordan doğrusunu öğrenene kadar rahat edemiyor. Zaten normalde de pek anlaşamayız biz kayınvalidemle, doğumdan sonra olacakları düşünmemeye çalışıyorum.
Bugün hem ay sonu, hem de ben cuma gelmedim ya, ben de yoğunum biraz... Fırsat buldukça yazarım.
Sevgiler hepinize...
canım az önce görüştüm dr'mle..yarın 5 e randevu verdi,,,tekrar dedi muayene edeyim,ayrıca yanma olmaya başladı bende,onuda dedim,antiiyotik vermek zorunda kalabilirim sana dedi,,,yarın olsunda gideyim bakalım inallah antibiyotik kullanacak bişey yoktur......birde bol su iç,fazla yorma kendini dedi,mağnezyum diasporalda kullanıyorum ben onuda günde 2 ye çıkardı....
Kizlar belki hatirlarsiniz anlatmistim ya bayildimda
cok fena düsmüsüm kafamida carpmisim felan diye....
Bu olaydan beri kendimi pek iyi hissetmiyorum...
Mesela daha önce hic kusmuyordum, bu olaydan beri
kusmaya felan basladim...
Neyden kaynaklaniyor olabilir sizce?
Allah korusunu bebege biseymi olmustur?
Bayildikdan sonra doktor beni hemen iceri aldi,
cok sükür bebegimin kalbi atiyordu o zmn...
Sonradan bisey olmusmudur diye korkmaya basladim ama
artik....hic biseyim yokken kusmalar felan baslayinca...
canım geçmiş olsun...bence bir daha git dr ye yada en azından ara durumunu anlat...
inşallah bebiştendir mide bulantıların...
selkiecim sıkma canını önemli bişey değildir inşallah annesi bebişin iyidir :teselli:
ya işte tedirginim biraz...
Günaydın kısslar,
herkese slmmm bebişe dayanamayıp hedie alan Selkie ve Gülencim sonunda benide gaza getireceksiniz. Dayanmıyorum kendimi zor tutuyorum vallaha...
Zor geçiren arkadaşlara allah sabır versin bende hala mide bulantısı vs.. yok sadece ölü gibi yorgun oluyorum hele işe gelmek ölüm ölüm burada uyicam nerdeyse...
Hepinisi öpüyorum ...
canım sağol,ben dayanamıyorum yaa,dedimya bana kalsa herşeyi alıveriçem bir çırpıda,,,ama tutuyorum kendimi biraz..
Günaydın ve iyi haftalar herkese;
Cmrt aksamı ve pazar maalesef sizlere haber veremedim kusura bakmayın ve geçmişide okuyamadım ...Ama en çok gördüğüm alışveriş muhabbeti ..Bebekleriniz için hepsi hayırlı ve uğurlu olur inşallah ....Sağlıklı bir şekilde giymeleri ve kullanmaları nasip olur....
Cmrt günü meleğimi görmeye gittim hersey yolunda Ultrason verilerine göre 10 hafta 4 günlük 3,5 cm de boyu....Ama size bisey diyeyim mi resmen kollarını başının altına almış gibi uyuyordu ve bir uyandı yeinde durmuyor bizimkisi.Rahim ve eşinide gösterdi hersey yolunda .Dr 'uma sordum SAT Tarihine göre benim 11 hafta 4 gün oluyor ultrasonda neden 10 hafta 4 gün ...(11 haftalık bugün ) Dr'um bazılarının döllenmesi ya geç yada erken olduğundan dolayı mesela gebelik haftasına göre önde gidenlerde var dedi.Bunlar olağan bisey yolunda olmayan bisey olsa biz hastalarımıza uygun bir dilde anlatırız .Kimse Risk'e girmek istemez bu konuda dedi.
Hiç bir sekilde rahatsızlığım yok dedim Gece miğde yanmam oluyor dedim ..Onun için ilaç daha sonra veririm çok sık olmuyorsa gerek yok dedi kendini zorlama içmem lazım diye dedi.Bende ekmekle yetiniyorum dedim.12 EYLÜL de ikili tarama testi yapılacak...Bundan iyi sonuç alırım inşallah
Kilomu da ölçtük 61,4 kg'miş bizim iş yerindeki büyük tartı hassas değildir o dedi.Ama ben dr'uma dedim aldığımı hissediyorum kıyafetlerim olmuyor basenlerim çıktı diye oda rahimin genişliği ve karın boşluğundan kaynaklanıyor kilonda normal dedi.Oruç tutma dedi bebeğin beslenmesi gayet iyiyiyken dengesini bozma dedi.
Size resmimide yolluyorum 3 aylık değilde sanki 5 aylık gibi:)))
Hersey yolunda olması çok iyi inşallah böyle devam eder
a.s.
Imageshack - 100b7130
canım maşlallah çok güzel haberlelrle dönmüşsün...gözünaydın...darısı diğer arkadaşların başına.......göbekte çok şirin olmuş...merak etme benimde çıktı o kadar .:))
bu sabah afiyetle kendime kahvaltı hazırladım yedim masadan kalktım ve kustum
artık içim çıkıcak kusmaktan ya yuh artık 12 haftada hani bitecekti
o mide bulamntıları bendede var hala canım,hele et görmeye falan daynamıyorum hiç...sanki dahada arttı benim son günlerde....
Günaydın arkadaşlar herkese....geçmişi okuyamadım sadece birkaçına göz attım..
Pancuben kocaman olmuş bebiş :)
ÇatladaPatla, bence kusmaların bebişten değildir..Ama sen için rahat olsun die tekrar bi sağlık kontrolünden geç istersen..sanırım MR çektirmek gebelikte serbest...
Selkie'cim takma kafana kanamaları..bebişten değildir emin ol...
Bu arada bende dayanamadım cumartesi günü BEBİKİMİ görmeye gittim :) aslında 12 eylülde gidicektim de çok merak ettim nasıl diye...Kalp atışlarını görünce çok rahatladımm.Yalnız benimki daha sizlerinki gibi insan şeklini almamış..Doktor 10+2 iken insan gibi görünür şuan herşeyi gayet normal dedi..Ama sürekli fırıldak gibi dönüyordu
...Kendi doktorum izindeydi başka bi doktor..Bu da çok şekerdi...pilates yapabilirsin hiçbir sakıncası yok ama faydası olurmu onu bilemem dedi..Birde abartmamak şartıyla meyve çayları içebilirsin dedi..
Ya aklıma takılan bişi oldu..kendi doktorum bana 3 gün önde gidio demişti..Bu doktor birebir gidio dedi aklım karıştı
canım inşallah ediğin gibi bebişten değildir,ama çok tedirginim ona bişey olacak diye......
[
günaydın kızlar.üç gündür yoktum.geçmişi okuyamadım fazla çok birikmiş.
edebiyatçı pğlun oluyormuş canım öylemi çok sevindim hayırlı olsun.
selkie canım korkma kanamadan bak sende diyorsunya yaradan diye allah esirgesin istersen bir dr git gene.
çatlapatla canım tekrar geçmiş olsun.bulantıların olması çok normal ama.allah esirgesin birşey olsaydı o zaman belli olurdu.
gülencim valla en hızlı sen çıktın alışveriş konusunda bende kendimi zor tutuyorum hayırlısıyla öğrenelimde cinsiyeti.
kötü haber okumak istemiyorum.umarım yoktur kızlar.geçen hafta çok üzüldük hepimiz.
yeni gelen arkadaşlarımız varmı bilmiyorum ama varsa hoşgelmişler.allahım hepimizin bebişlerini korusun.
canım sağol inşallah yaadan değildir,yarın gidecğim dr ye ama yarını nasıl yapıcam bilmiyorum.........
zelişten haber alamıyoruz onun dışında kötü bişi yok şimdilik selkienin kanaması olmuş onada çok gecmiş olsun diyelim inşallah kanaması kesilsin..
pembedüşler çok özledik seni neredeydinn??
kıslar kiloyla alakalı değikl bu benim göbeğim yoktu benim boyumda 170 kilomda şuanda 58 53 kiloyla hamile kaldım şimdi resmi eklicem
canım sağol,zelişi bende çıok merak ediyorum nasıl oldu acaba?
Günaydın kızlar ikilitestim süper çıktı çok mutluyum ama benim karnım aç gittiğim için bebiş kımıldamadı ve cinsiyetini öğrenemedik şimdi üçlü tes için 18 eylülde gitcez o amnda inallah bi sorun çıkmaz ve cinsiyetini öğrenirim ona göre kzımdan kalan eşyaları ayarlıcam acele ediyom :)
canım çok sevindim,gözün aydın..inşallah herkesten böyle güzel haberler gelir...