2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

elevit konusunda konuşmıyalım hakketten iğrenc bi hap

selkie ben dün aldım tulum çıtçıtlı değilmiş şimdi fark ettim
bi tane daha tulum var onu daha eklemeidm altı üstü ayrı, bir tane daha altı üstü ayrı alıcam mavili şöyle güzel olucak
4 tulum eder buda deilmi 3 tane daha alırım
3 tanede çok şık alırım böyle dr 20-40 ucurmaya giderken giydirmek için
iç badi kaç tane gerekli
1 tane uzun kollu
2 tane kolsuz var

yutamıyorumki rahatlayım ben napıcam ya sadece kan haplarını yutuyoruım napıoyım
yutamıyorum mide bulantısı çekmemiştim hamilileğimde bu hap yüzünden midemin reflüdsünü azdırdım yaa:KK43:

İnanmıyorum her şeyi kaçırmışım yine... kızlar doktor bana tahmini doğum 27-28 mart dedi şimdi ben de mart annesi oluyorum değil mi? zemuszemus

Ayy inşallah yaırn kötü bi haber alam yaa içim ürperdi şuanda Allah korusun yaa ,

buarad tansiyonunuz yüksek olmamalı isterseniz amuda kalkın hipertansiyon hastası değilseniz asla yükseltemezsiniz gebeliğe özgü bişi düşük tansiyon benim en yüksek 11 6 oluyor hep 8 5 felan

Ya arkadaşlar herkes bişiler almışta ben özellikle ilk aylarda giyeceği pek bişi almıycam..belli başlı acil ihtiyaçlarını alıcam..eminim çok bebek kıyafeti hediye gelecektir çünkü...

Ben bebek öevlütünü 1 haftalıkken yapmayı düşünüyorum :)
beknur cimrilik yapma mevlüt yapana kadar cocu kumaşa sarmıcan yaa almak zorundasın başka biride almıcaksa napcan bezle battaniyeye sararsın artıkın kaydirigubbakcemile

Ya benim doktor 10-5 olunca benim tansiyonum çok düşük değil normal diyooo..:bbo:

Küçük bana göre düşük normali 6-7 dir.9-5 olduğu zaman yada 8-5 olduğunda gözlerde kararma başlar 10-5 te bile bazen benim gözlerim kararıyor.Nabızım düşük bide benim o yüzden dedim tansiyon ve nabız kalp ritimleri ile alakalı canım...Bazen heyecan bile kalp atışlarını hızlandırıp düşük olmasına neden oluyor bunları ilk yardım eğitiminde de görmüştüm

bende park yatak almayı düşünüyorum
Çok kullanışlı gözüküyor selkiecim sanırım dediğin yatak bu olmalı

BEBB_69767_158.jpg

Ürünün Adı : Lullaby LX Oyun yatağı Atmosphere
Markası : Chicco
Üretim Yeri : Italya
Markanın ait Olduğu ülke : ıTALYA
Kalite Belgeleri : CE

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+

Özellikleri :
Bebeğinizin ilk aylarında onu uyutabileceğiniz bir yatağın, daha sonraki zamanlarda onun oyunlar oynayarak neşeli zamanlar geçirebileceği bir oyun parkına dönüşmesine ne dersiniz?
Oyun parkı tabanı dışındaki ek katı sayesinde annenin bebeğin bakımını kolayca yapabilmesini sağlıyor.
Ara katı ve üstünde 5 minik hayvancığın asılı olduğu oyun barına bebekler bayılıyor.
Müzik köşesi, uzaktan kumandalı loş ışığı ve hafif titreşimi bebeğe uyku esnasında eşlik ediyor.
Ürünün Ölçüleri :
Ürünün Açık Ölçüleri: 100 x 70 x77,5 cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri: 25 x 35 x 81,25 cm

Fonksiyonları :
Müzik köşesi uzaktan kumanda ile yönetilebiliyor, bebek ağladığında da cihaz otomatik olarak aktif hale geliyor.
Oyuncakların asılı durduğu yumuşak kollar tamamen sökülebiliyor.
Kenarlardaki butonlar sayesinde açıp kapatması oldukça kolaydır.
Park kapatıldığında çok az yer kaplar, içeriğindeki çantaya konulabilir.
Tekerlekleri sayesinde evin istediğiniz köşesine çekilerek taşıyabilirsiniz.

Üretildiği Malzeme : % 70 Poliyester - Poliemide Kumaş.Demir.
Temizlenme Özellikleri : Silinerek temizlenir.

Paket ıçeriği :
ıskelet,
Ara kat,
Çanta,
Oyuncaklar,
Oyuncak asma kolları,
Bez değiştirme ünitesi.

Fiyat internette : 379,00

olurmu canım küçük tansiyon düşükn (5 olan) çok,ben 4 te bayılmıştım...10 iyi,benimde 10 11 çıkıyor...o normal...ama küçük 6-7 olması lazım değilmi?

Vallaha ne bileyimki öle dedi..Ama ben düşük oldupunu hissediyorum..Yataktan kalkarken gözlerim kararıyooo...

elevit konusunda konuşmıyalım hakketten iğrenc bi hap

selkie ben dün aldım tulum çıtçıtlı değilmiş şimdi fark ettim
bi tane daha tulum var onu daha eklemeidm altı üstü ayrı, bir tane daha altı üstü ayrı alıcam mavili şöyle güzel olucak
4 tulum eder buda deilmi 3 tane daha alırım
3 tanede çok şık alırım böyle dr 20-40 ucurmaya giderken giydirmek için
iç badi kaç tane gerekli
1 tane uzun kollu
2 tane kolsuz var

kolsuzlar daha iyi kullanılıyor badylerden...iç bady al en 10 tane ..çünkü bazen kakası taşabiliyor bebiklerin ,yada terliyorlar sık değişiyor o....

5 cift eldiven al,yeter,5 tane şapka mesela ,çorap 5-6 çift, önlük 2-3 tane alsan,birde sırtların a koymak için yumuşak pamuklu kumaştan böyle büyük mendil büyüklüğünde parcalar yaptır uyurken terliyor sırtları uyutmadan önce koyarsınki terlerse nemini çeksin...kendin bile yapabilirsin bunları,yada küçüçük havlular varya böyle mendil gibi ince onlardan da kullanabilirsin...şimdili bunları alsan yeter eğer yetmezse ilave yaparsın sonra...

bende park yatak almayı düşünüyorum
Çok kullanışlı gözüküyor selkiecim sanırım dediğin yatak bu olmalı

BEBB_69767_158.jpg

Ürünün Adı : Lullaby LX Oyun yatağı Atmosphere
Markası : Chicco
Üretim Yeri : Italya
Markanın ait Olduğu ülke : İTALYA
Kalite Belgeleri : CE

Hitap ettiği Yaş Aralığı : 0ay+

Özellikleri :
Bebeğinizin ilk aylarında onu uyutabileceğiniz bir yatağın, daha sonraki zamanlarda onun oyunlar oynayarak neşeli zamanlar geçirebileceği bir oyun parkına dönüşmesine ne dersiniz?
Oyun parkı tabanı dışındaki ek katı sayesinde annenin bebeğin bakımını kolayca yapabilmesini sağlıyor.
Ara katı ve üstünde 5 minik hayvancığın asılı olduğu oyun barına bebekler bayılıyor.
Müzik köşesi, uzaktan kumandalı loş ışığı ve hafif titreşimi bebeğe uyku esnasında eşlik ediyor.
Ürünün Ölçüleri :
Ürünün Açık Ölçüleri: 100 x 70 x77,5 cm
Ürünün Kapalı Ölçüleri: 25 x 35 x 81,25 cm

Fonksiyonları :
Müzik köşesi uzaktan kumanda ile yönetilebiliyor, bebek ağladığında da cihaz otomatik olarak aktif hale geliyor.
Oyuncakların asılı durduğu yumuşak kollar tamamen sökülebiliyor.
Kenarlardaki butonlar sayesinde açıp kapatması oldukça kolaydır.
Park kapatıldığında çok az yer kaplar, içeriğindeki çantaya konulabilir.
Tekerlekleri sayesinde evin istediğiniz köşesine çekilerek taşıyabilirsiniz.

Üretildiği Malzeme : % 70 Poliyester - Poliemide Kumaş.Demir.
Temizlenme Özellikleri : Silinerek temizlenir.

Paket İçeriği :
İskelet,
Ara kat,
Çanta,
Oyuncaklar,
Oyuncak asma kolları,
Bez değiştirme ünitesi.

Fiyat internette : 379,00

aynen bu canım çok begendim ben ,kahveli kremlisi var bunun onu alırım diye düşündüm...benim jokerde indirim çekim var,onu kullanırım alırken...çok pahalı gerçi,,ama kaliteli,naylonlu değil....

Ayy inşallah yaırn kötü bi haber alam yaa içim ürperdi şuanda Allah korusun yaa ,

buarad tansiyonunuz yüksek olmamalı isterseniz amuda kalkın hipertansiyon hastası değilseniz asla yükseltemezsiniz gebeliğe özgü bişi düşük tansiyon benim en yüksek 11 6 oluyor hep 8 5 felan

gebelik tansiyonu oldukca kötü bişey büyükte yaşamıştım 19_20 de geziyordu tansiyornum,erken doğuma ve düşük kilolu bebeğe sebeb veriyor...aynı yoğun bakıma yatmak zorunda kalınabilir...çok tehlikeli,,,çok tuzlu yemeyin arkadaşlar,

kızlar ben bebişe sallanan karyola almayı düşünüyordum ama yaz34 arkadaşım bana park yataklardan bahsetmişti,dünde eşimle gezmeye gittim chicco nun mağazına girdik,orda bir tane park yatak vardı,lullybaby xl mı öyle bişeydi markası,herneyse ben park yataklara soğuk bakıyordum,yapıları genelde laylonsu diye,ama bu çok güzeldi,kumaşı pamuklu gibiydi,,,fikir değiştirdim sallanan karyola yerine ondan alabilirim...çok kullanışlıymış ayrıca....sağol yaz34 arkadaşım...içlerine koymaya çok güzel örtü takımları faland varmış bunların,,hem oğlan benim oğlanın beşiği karyolaydı döndükce oaraya buraya kafasını çarpıyordu açıtıyordu,bu açıtmazda heryerini yumuşak kaplamışlar kumaşla...valla ilk defa bir park yatağı çok beğendim...-4 yaşına kadarda yatıyormuş..ben bir sene ancak kullanılır diye düşünüyordum onları..........bu arada kızlar çok g,ysi almayın,,yeni doğana eskimeden kalıyorlar sonra,hem mevlüttede geliyor çok!

aşk olsun selkie o bendim ama :sinifsinif: yaz34 de söylemiş olabilir ama ilk benle konuşmuştun yaa unuttun mu

aynen bu canım çok begendim ben ,kahveli kremlisi var bunun onu alırım diye düşündüm...benim jokerde indirim çekim var,onu kullanırım alırken...çok pahalı gerçi,,ama kaliteli,naylonlu değil....

aa bak ben de çok beğendim bunu, anlamam ama güzelmiş :)

off bir sürü işim var, bir yandan onları yapıyorum, bir yandan da size yetişmeye çalışıyorum, bugün yaptığın işlerden hayır bekle artık... koyacaklar beni kapının önüne...

X