2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

down sendorumu falan araştırılıyor ikili testle riskler hesaplanıyor falan bence yapılması gerek ileriki dönemde üclü yapacaksa tamamda ikili test daha hassasmış üclüdede ikilide bakılmayan nöral tüp defekti bakılıyormuş

bak şimdi kafam karıştı başka bi dr.a mı yaptırtsam zamanı geçmeden acaba
madem bu kadar hassas ve önemli neden yapmıyor ki...

Başka bı Dr git bence tek Dr güvenmem ben inşallah en kısa zamnda biter hiç tekrarlamaz canım

canım geçenlerde gittim başka dr ye, bebekte bişey yok demişti oda,yaradan dolayı demişti...

canım sağol,dayanamadım aldım valladhi,bana lkalsa herşeyi düzüvericem şimdiden...

canım az önce görüştüm dr'mle..yarın 5 e randevu verdi,,,tekrar dedi muayene edeyim,ayrıca yanma olmaya başladı bende,onuda dedim,antiiyotik vermek zorunda kalabilirim sana dedi,,,yarın olsunda gideyim bakalım inallah antibiyotik kullanacak bişey yoktur......birde bol su iç,fazla yorma kendini dedi,mağnezyum diasporalda kullanıyorum ben onuda günde 2 ye çıkardı....

canım geçmiş olsun...bence bir daha git dr ye yada en azından ara durumunu anlat...
inşallah bebiştendir mide bulantıların...
selkiecim sıkma canını önemli bişey değildir inşallah annesi bebişin iyidir :teselli:

ya işte tedirginim biraz...

canım sağol,ben dayanamıyorum yaa,dedimya bana kalsa herşeyi alıveriçem bir çırpıda,,,ama tutuyorum kendimi biraz..

canım maşlallah çok güzel haberlelrle dönmüşsün...gözünaydın...darısı diğer arkadaşların başına.......göbekte çok şirin olmuş...merak etme benimde çıktı o kadar .:))

bu sabah afiyetle kendime kahvaltı hazırladım yedim masadan kalktım ve kustum
artık içim çıkıcak kusmaktan ya yuh artık 12 haftada hani bitecekti

o mide bulamntıları bendede var hala canım,hele et görmeye falan daynamıyorum hiç...sanki dahada arttı benim son günlerde....

canım inşallah ediğin gibi bebişten değildir,ama çok tedirginim ona bişey olacak diye......

[
canım sağol inşallah yaadan değildir,yarın gidecğim dr ye ama yarını nasıl yapıcam bilmiyorum.........

canım sağol,zelişi bende çıok merak ediyorum nasıl oldu acaba?

canım çok sevindim,gözün aydın..inşallah herkesten böyle güzel haberler gelir...

Sanırım bu haftadan sonra cinsiyet belli olmalarında patlama olcekkk :)
Ama en son benimki belli olcek yaaa off nası sabırsızlanıyorum ne olduğunu çok merak ediyorum :)

ben vitamin en başından beri içiyorum kan hapına gerek duymadı henüz iyi durumda kanın dedi

beknur en küçük senmiisn aramızda kac haftalık oldun bizde en büyük lımburg galiba 14 hafta 2 gün bugün sanırım

selkie gecmiş olsun tekrardan canım aman başkasına gittiysen iyi o zaman canım randevun ne zamandı canım? birde rahim agzında yara agrı yapıyormu

ikili test yapıldı zaman ense kalınlınıda ölçülmeli arkadaşlar dr istemiyorsa üclü test yapoılacak demektir ama neden bazısı yaptırmıyor bilmiyorum

Gülencim hepsi çok güzel maşallah sağlıkla giyer inşallah ama ne olur aldıklarının üretim yerlerine dikkat et Çin malı çok yaygın ne kadarda tanıdık markalarda olsa artık üretim yerleri Çin ..Krem ve pişikleri çok nadir kullanmanı tavsiye ederim.İlk yeğenime aldıklarımız mahvetmişti poposunu heleki tanıdık marka cilt te hassan olunca .Kızarıklıklar uzun bir süre gitmemişti.

BEN BAŞINDA 12 HAFTA DOLANA KADAR FOLıK ASıT KLULLANDIM ŞıMDı KAN VE VıTAMıN VERDı BENıMDE KANIM ıı AMA BEBEK ıÇıN VERDı SENDEN TÜKETMESıN DEDı VıTamin ve kanı vitamin hapın adına ne bu arad a

yarın 5 te gideceğim canım,,,yok canım benim ondan kaynaklanan ağrılarım yok,genelde sinsi ilerleyen bişeymiş bu,bazılarında hiç belirti bile vermiyormuş,muayene esnasında ortaya çıkıyormuş...ama bende kanama oluyorr...hamile olmasam çok kolay çözüyorlar bu problem,yarayı donduruyorlar ama hamile olduğum için bişey yapamıyor dr....ama bu aralar yanma olmaya başladı,

bu arada bebişin cicilerini gördüm çok şirinler,,,güle güle kullansın prensimiz...opuyorumnanaktan

Canım sanırım en küçük olan benim bebik ..9+6 oldum bendeeee...

Bana da folik asiti kesti, multivitamin verdi. Bulantını biraz arttırabilir dedi, o yüzden daha cesaret edip de başlamadım :)
Biraz kansızlığım varmış ama gelecek ay takviye verecekmiş.
Tansiyonum düşük olduğu ve kilo verdiğim için, bu bir ay bol kalorili şeyler ye dedi bir de...
26 Eylül'e kadr beklenir mi yaaa :))

haa evet cin malı olayını hatırlattıgın iyi oldu bi hangi magazada ya mothercarede olamaz herhalde orada ördüm cin ürünü galiba buarada mothercarede bir nevresim bakımları var anlatamam beşiğin kenarına takılan bebek bez torbalarına kadar hepsi takıma ama çokk pahalı bizde para yumurtlamıyoruz ya alamayız sanmıyorum :) ben yakında bir liste yapacağım fazla bişi almıcam 0-3 ay alacağım hep kıyafetleri belki bi kaç tanede 3-*6 ay alıca daha battaniye almam bunu aldım
annem bi polar bi kadife alacak
büyükannesi yani benim babannem kadife battaniye alacak
ceyizimde bitane hazır örgüden turuncu vardı kayınvalidemde alır hehralde battaniye :)

beyazde bilmyiorum kana başlıyalım hapa dedi sonra test osnuclarınma baktı sen çok yemek yiyorsun dedi evet dedim belli dedi 16 haftada başlarsın dedi bu kadar çok yeme ilerde seni top gibi yuvarlamak zorunda kalır eşin dedi ben şuan folik devam 16 haftaya kadar omega 3 elevit birde coraspin kullanıuorum

canım çok sağol.inşallah iyi çıkıcak.ne kadar evhamlı olduk yalnız.
benim pantalonlar çoktan gitti.acilen kendime yeni birşeyler almam lazım.benimde çıktı göbiş ama hızla büyümüyor yaa.sanki hergün aynı.

beknurr oyyy daha çok yolun varrr :)
selkie teşekkür ederim canım uyguna aldım evet canım baya iyi oldu battaniyesi çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…