- 5 Mart 2009
- 5.921
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.021
Size resmimide yolluyorum 3 aylık değilde sanki 5 aylık gibi:)))
Hersey yolunda olması çok iyi inşallah böyle devam edera.s.
Göbepini koyan arkadaşa kız göbeğimi bu demek istiyorumm maşallahhh
Canim masaallah...bayagi cikmis göbegin ve daha 11 haftalik felan...
Bende daha hic bisey yok...olan göbegim bile gitti nerdeyse...
Pancuben gözün aydın canım, herşey çok yolunda maaşallah...
bizim şirkette görsellere izin yok maalesef, o yüzden foto göremedim ama o da çok güzeldir eminim.
Catladapatla eğer huzursuzdan o 1,5 hafta geçmek bilmez arkadaşım, daha erkene alsan randevunu... İçinin rahat etmesi herşeyden önemle bence...
Kızlar tansiyonum çok düşük, cuma günü doktorda da çok düşüktü zaten, napıyım ki ben? İşim de öyle çok ki...
Pancuben gözün aydın canım, herşey çok yolunda maaşallah...
bizim şirkette görsellere izin yok maalesef, o yüzden foto göremedim ama o da çok güzeldir eminim.
Catladapatla eğer huzursuzdan o 1,5 hafta geçmek bilmez arkadaşım, daha erkene alsan randevunu... İçinin rahat etmesi herşeyden önemle bence...
Kızlar tansiyonum çok düşük, cuma günü doktorda da çok düşüktü zaten, napıyım ki ben? İşim de öyle çok ki...
Pancuben, gözün aydın canım, ne güzel yazmışsın, sevindim senin adına, göbiş te maşallah... Mart ayının ilk kız haberi senden gelir belki de :))
Beknurcum, seninde gözün aydın canım, bebişi görmek moral veriyor insana dimi?
Bosnacım, ayran içmeye çalışsan, faydası olur gibi geldi bana, bunun dışında tuzlu kraker ye, karnını tok tutmaya çalış, ekşili şeylerden uzak dur, limonda benim tansiyonumu düşürüyor, artık yiyemiyorum, ilk haftalarda çok yiyordum.
Canım benim de tansiyon çok düşük oturup kalkarken gözlerim kararıyor...
Ben tuzlu ayran içiyorum o iyi geliyor...