2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pancuben gözün aydın canım, herşey çok yolunda maaşallah...
bizim şirkette görsellere izin yok maalesef, o yüzden foto göremedim ama o da çok güzeldir eminim.

Catladapatla eğer huzursuzdan o 1,5 hafta geçmek bilmez arkadaşım, daha erkene alsan randevunu... ıçinin rahat etmesi herşeyden önemle bence...

Kızlar tansiyonum çok düşük, cuma günü doktorda da çok düşüktü zaten, napıyım ki ben? ışim de öyle çok ki...

Kafasına darbe alan arkadaşa gecmiş olsun diyorum , dr bu şikayetlerinden bahsetmesi lazım

Günaydın arkadaşlar herkese....geçmişi okuyamadım sadece birkaçına göz attım..
Pancuben kocaman olmuş bebiş :)
ÇatladaPatla, bence kusmaların bebişten değildir..Ama sen için rahat olsun die tekrar bi sağlık kontrolünden geç istersen..sanırım MR çektirmek gebelikte serbest...
Selkie'cim takma kafana kanamaları..bebişten değildir emin ol...
Bu arada bende dayanamadım cumartesi günü BEBıKıMı görmeye gittim :) aslında 12 eylülde gidicektim de çok merak ettim nasıl diye...Kalp atışlarını görünce çok rahatladımm.Yalnız benimki daha sizlerinki gibi insan şeklini almamış..Doktor 10+2 iken insan gibi görünür şuan herşeyi gayet normal dedi..Ama sürekli fırıldak gibi dönüyordu ...Kendi doktorum izindeydi başka bi doktor..Bu da çok şekerdi...pilates yapabilirsin hiçbir sakıncası yok ama faydası olurmu onu bilemem dedi..Birde abartmamak şartıyla meyve çayları içebilirsin dedi..

Ya aklıma takılan bişi oldu..kendi doktorum bana 3 gün önde gidio demişti..Bu doktor birebir gidio dedi aklım karıştı

Göbepini koyan arkadaşa kız göbeğimi bu demek istiyorumm maşallahhh

Walla herkes öyle diyor kız göbeği basen ,kalça ve göbekten önce kilo alır diyorlar ne demekse ben de hayırlısıyla bekliyorum diyorum acelemiz yok kız yada erkek mi olsun diye sağlıklı olsunda başka bisey demiyoruz.Göbeğim dedim ya sizlere daha önce tatilde maşallah 3 öğün ve düzenli yemek yemekten ,hamilelik önce klomen kullanmamdan ve simdide düzenli yemek yemekten maalesef :))) Ama 1 saatlik yürüyüşümü ihmal etmiyorum aksamları yürürüm hep....

usg aletiyle alakalı olabilir beknur , usg cihazları eski ise yanlış ölçüyor benim 1 gün arayla dr gitmiştim gecen haftalarda 11 hafta 3 günlük çıkmıştı(sata göre 11 hafta 2 gündü) ama kendi dr göre 11 hafta 6 gündüm 1 gün sonra kendi drumda 12 haftalık çıktım

bende göbeğimi koyucam inşallah ama korkmayın benimkinden benim dışardan gören bu ne diyor pipisini dayamış göbüme diyroum :)

Canım benim de tansiyon çok düşük oturup kalkarken gözlerim kararıyor...
Ben tuzlu ayran içiyorum o iyi geliyor...

herkese günaydın
nerden başlayacağımı bilemedim... :kedi:

canancım güzel haberlerine çok sevindim demek oğluşun oluyor sağlıkla gelsin inş.:Saruboceq:

bebişlerine bişeyler alan hatunlar mutlu,sağlıklı günlerde kullananın arkadaşlar ama siz böyle yaparsanız ben nasıl dayanayım yaaaa zor tutuyorum kendimi inanın daha bebişe bir çorap bilem almadım bi cinsiyetini öğrenelim teyzeleri o zaman alıcaz inş. :ecrin_bebek: Şeniz

çok fazla geçmişi okuyamadım inş. herkes iyidir ...opuyorumnanaktan

Pancuben, gözün aydın canım, ne güzel yazmışsın, sevindim senin adına, göbiş te maşallah... Mart ayının ilk kız haberi senden gelir belki de :))

Beknurcum, seninde gözün aydın canım, bebişi görmek moral veriyor insana dimi?

Bosnacım, ayran içmeye çalışsan, faydası olur gibi geldi bana, bunun dışında tuzlu kraker ye, karnını tok tutmaya çalış, ekşili şeylerden uzak dur, limonda benim tansiyonumu düşürüyor, artık yiyemiyorum, ilk haftalarda çok yiyordum.

evden bakabilrsen bakarsın canım maşallahımız var yani:)))
Bu arada kendi bilgisayarıma meleğimin ultrason
resimlerini ve kendi resimlerimi koyucam hafta hafta kontrol zamanlarımızı filan eşim onları toplayıp albüm yapıcak :1hug:

günaydın kızlar.üç gündür yoktum.geçmişi okuyamadım fazla çok birikmiş.
edebiyatçı pğlun oluyormuş canım öylemi çok sevindim hayırlı olsun.
selkie canım korkma kanamadan bak sende diyorsunya yaradan diye allah esirgesin istersen bir dr git gene.
çatlapatla canım tekrar geçmiş olsun.bulantıların olması çok normal ama.allah esirgesin birşey olsaydı o zaman belli olurdu.
gülencim valla en hızlı sen çıktın alışveriş konusunda bende kendimi zor tutuyorum hayırlısıyla öğrenelimde cinsiyeti.
kötü haber okumak istemiyorum.umarım yoktur kızlar.geçen hafta çok üzüldük hepimiz.
yeni gelen arkadaşlarımız varmı bilmiyorum ama varsa hoşgelmişler.allahım hepimizin bebişlerini korusun.

Daha cinsiyet belli değil canım benim onlar komşularının söylemeleri:))Ama listede var kız olanlar ben saymıştım 11 erkek 9 kız diye listede daha cinsiyet için 16 haftayı beklemek lazım yada ikili teste göre tahmin ederek olacak herhalde:)))

13.haftanın içindeyiz kızlar allaha şükür ama benim bulantıalr hala var.hani kesilirdi üç ayda.ama sağlılı olsunda bebişim.
bu arada bugün gidiyorum dr.çok heyecanlıyım.ikili test sonuçlarını göstericez.inşallah herşey yolundadır.dr ultr.alır inşallah.çok özledim bebişim.herşeyin yolunda olduğunu gözlerimle bir görsem.dua edin sonuçlar iyi çıksın.bu arada benim göbek sanki eskiden dahamı büyüktü anlamadım.bide bu haftaalrda varmı benim gibi yavaş büyüyen göbişi kızlar.

Canım benim de tansiyon çok düşük oturup kalkarken gözlerim kararıyor...
Ben tuzlu ayran içiyorum o iyi geliyor...

İşe gelirken yanımda getirmediğim bir tuzlu ayran kalmıştı, bundan sonra onu da getireyim bari... bu dağ başında bi ayran bile alacak yer yok ki, arabayla çıkmadığın sürece...

Resmen içim bayılıyor, gözlerim kararıyor benim de...

zelişten haber alamıyoruz onun dışında kötü bişi yok şimdilik selkienin kanaması olmuş onada çok gecmiş olsun diyelim inşallah kanaması kesilsin..
pembedüşler çok özledik seni neredeydinn??
kıslar kiloyla alakalı değikl bu benim göbeğim yoktu benim boyumda 170 kilomda şuanda 58 53 kiloyla hamile kaldım şimdi resmi eklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…