- 22 Ağustos 2009
- 29
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #8.001
Kıslar bugün. Cevahir alışveriş merkezine gittik önce mothercare a girdik girmez olaydık uç tane iç badi elli lira cussss oldum oradan sepet beşik beğendim
c&a dan bebeğime. Kadire tulum aldım
lcw gtittk pantolon bakmaya begenemdim Orada bebek battaniyesi aldım açık mavi kalın örme yarı yarıya düşmüş 25 aldım bı çorap aldık
bebedorda biberon kumbara setini 30 aldım icinde 250lik 125 lik biberon su alistirma biberonu emziği emzik ve emzik kutusu banyo süngeri fırça takımı cingirak önlük dış kasıma şeydi hepsinin üzerinde (2 anesi hariç ) mavi papatya deseni var com beğendim istee buu kadarr
mart 2010 annesi olcam inşallah,30 mart gibi bakalım :)
çatlaklar için kreme ne zaman başlıyım diyodum,alıyım bari hemen,lierac düşünüyorum ben.kızlar mart 2010 erkek patlaması yaşanıyo heraldekaydirigubbakcemile3 ben de oğlum olacagını hissediyorum,bakalım:)
sorma nilüferlk kız haberi kimden geleçek bende çok merk ediyorum...o ediği i bende bir yede okumuştum .selamlar arkidişler,.geçmişi okudum,vede edebiyatçının bi oğluşu olacakmış,:lepinu öğrendim.çok sevindirik oldumdelikafadulden delikafaduldenmart ayında erkek nüfusunu patlatacazzdelikafaduldenbakalım ilk kız haberi kimden gelecek çok merakediyorum,.bu arada erkek daha önceden belli oluyomuş,kızlar daha geç öğreniliyomuş,.acep bunun doğruluk payı varmıdır canlarım:uhm: :uhm:
Kıslar bugün. Cevahir alışveriş merkezine gittik önce mothercare a girdik girmez olaydık uç tane iç badi elli lira cussss oldum oradan sepet beşik beğendim
c&a dan bebeğime. Kadire tulum aldım
lcw gtittk pantolon bakmaya begenemdim Orada bebek battaniyesi aldım açık mavi kalın örme yarı yarıya düşmüş 25 aldım bı çorap aldık
bebedorda biberon kumbara setini 30 aldım icinde 250lik 125 lik biberon su alistirma biberonu emziği emzik ve emzik kutusu banyo süngeri fırça takımı cingirak önlük dış kasıma şeydi hepsinin üzerinde (2 anesi hariç ) mavi papatya deseni var com beğendim istee buu kadarr
Kizlar belki hatirlarsiniz anlatmistim ya bayildimda
cok fena düsmüsüm kafamida carpmisim felan diye....
Bu olaydan beri kendimi pek iyi hissetmiyorum...
Mesela daha önce hic kusmuyordum, bu olaydan beri
kusmaya felan basladim...
Neyden kaynaklaniyor olabilir sizce?
Allah korusunu bebege biseymi olmustur?
Bayildikdan sonra doktor beni hemen iceri aldi,
cok sükür bebegimin kalbi atiyordu o zmn...
Sonradan bisey olmusmudur diye korkmaya basladim ama
artik....hic biseyim yokken kusmalar felan baslayinca...
kızlar ben iyi değilim buaralar,bir kaç gündür çok başım ağrıyor,miğrenim var,o tutuyor...ama asıl çanımı sıkan konu aşkam yine durup dururken kanamam geldi,,rahim ağzı yarası var bende o kanıyor buyuk ihtimal ama ben çok tedirgin oluyorum sonrasında ya bebekten geliyorsa diye,,,,artık bu kanamaların kesilmesini istiyorum,bıktım artık yaaa,dr mi arısammı ,gideyim bi muayene etsin iyiçe,,,,
Günaydın ve iyi haftalar herkese;
Cmrt aksamı ve pazar maalesef sizlere haber veremedim kusura bakmayın ve geçmişide okuyamadım ...Ama en çok gördüğüm alışveriş muhabbeti ..Bebekleriniz için hepsi hayırlı ve uğurlu olur inşallah ....Sağlıklı bir şekilde giymeleri ve kullanmaları nasip olur....
Cmrt günü meleğimi görmeye gittim hersey yolunda Ultrason verilerine göre 10 hafta 4 günlük 3,5 cm de boyu....Ama size bisey diyeyim mi resmen kollarını başının altına almış gibi uyuyordu ve bir uyandı yeinde durmuyor bizimkisi.Rahim ve eşinide gösterdi hersey yolunda .Dr 'uma sordum SAT Tarihine göre benim 11 hafta 4 gün oluyor ultrasonda neden 10 hafta 4 gün ...(11 haftalık bugün ) Dr'um bazılarının döllenmesi ya geç yada erken olduğundan dolayı mesela gebelik haftasına göre önde gidenlerde var dedi.Bunlar olağan bisey yolunda olmayan bisey olsa biz hastalarımıza uygun bir dilde anlatırız .Kimse Risk'e girmek istemez bu konuda dedi.
Hiç bir sekilde rahatsızlığım yok dedim Gece miğde yanmam oluyor dedim ..Onun için ilaç daha sonra veririm çok sık olmuyorsa gerek yok dedi kendini zorlama içmem lazım diye dedi.Bende ekmekle yetiniyorum dedim.12 EYLÜL de ikili tarama testi yapılacak...Bundan iyi sonuç alırım inşallah
Kilomu da ölçtük 61,4 kg'miş bizim iş yerindeki büyük tartı hassas değildir o dedi.Ama ben dr'uma dedim aldığımı hissediyorum kıyafetlerim olmuyor basenlerim çıktı diye oda rahimin genişliği ve karın boşluğundan kaynaklanıyor kilonda normal dedi.Oruç tutma dedi bebeğin beslenmesi gayet iyiyiyken dengesini bozma dedi.
Size resmimide yolluyorum 3 aylık değilde sanki 5 aylık gibi:)))
Hersey yolunda olması çok iyi inşallah böyle devam edera.s.
Imageshack - 100b7130
masallah kocaman olmus bebıs
benım bebıs asagıda senın yukarı cıkmıs
benım doktorum oruc tutmaya ızın verdı.yemen gereken 1 gunde kı alman gereken gıdaları sahur ve ıftarda alırsan vede 3 lt su ıcersen sorun olmaz dedı çok sukur rahat tutuyorum
iftarda
corba ekmek sebze yenegı et yemegı yogurt
2 saat sonra
sebze yemegı çorba et yemeği bırazcık
gece yatarken bır 1 su bardagı sut ve bır tane muz
sahurda 3 dılım ekmek 2 dılım peynır yumurta sut 7 tane zeytın
domates salatalık meyve(seftalı )