2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba

bu cumartesi dr gittim bana bi kaç tane test yaptırdı ama ikili test yaptırmadı ben internetteki hesaplarıma göre 12 haftalık hamileyim test sonuçlarınıda doktoruma gösteremedi msonuçlar çıkmadan o acil işi nedeni ile çıkmış çok moralim bozuk :KK43: meleğimi izleyemedim ve sadece ahftasonu randevuya gidebiliyorum :KK43: eşimde askerde onuda çok özledim şimdi yanımda olsa yaad telefon açabilecek durumda olsam :KK43:

Tühh koyamıyacağım resmi eşim sadece bebeğin kıyafetleirnin resimlerini atmış saolsun

bende yarın dr gidiyorumm haa Tsh tekrarlıcaz , bide idtarr tahlili yaptırıcam kaşıncak gibiyimm

birde daha kıyafet almayanlar almak istiyosanız bence ikili testyleri bekleyin ben demiştim ikili tetsim temiz çıksın o zaman alıcam diye şimdide duramıyorum :) bebğin bakım şeylerini bitiricem inşallah

Hepinize cok tsk ederim kizlar...:asigim:
Insallah dediginiz gibi bebekden kaynaklanan önemli
birsey yoktur...

Bakalim belki haftaya gittigimde cinsiyetinide ögreniriz...
Ultrason resmini görenler galiba erkek diyorlar durusundan...
Beni görenlerde kiz olabilir diyorlar....neye dayanarak bilmiyorum ama...

zelişten haber alamıyoruz onun dışında kötü bişi yok şimdilik selkienin kanaması olmuş onada çok gecmiş olsun diyelim inşallah kanaması kesilsin..
Pembedüşler çok özledik seni neredeydinn??
Kıslar kiloyla alakalı değikl bu benim göbeğim yoktu benim boyumda 170 kilomda şuanda 58 53 kiloyla hamile kaldım şimdi resmi eklicem

canım sen kaç haftalık hamilesin ben 1,75 boyundayım 58 kilo ile hamile kaldım şimdi 60 kiloyum ama doktorumla bu hafta görüşemediğim için hiç bir şeyde soramadım çok meraklanıyorum acaba durumum nedir bir sürü soru var aklımda meelğimide göremedim zaten :KK43:

Daha cinsiyet belli değil canım benim onlar komşularının söylemeleri:))Ama listede var kız olanlar ben saymıştım 11 erkek 9 kız diye listede daha cinsiyet için 16 haftayı beklemek lazım yada ikili teste göre tahmin ederek olacak herhalde:)))

Canım o listede gördüklerin, içimize doğan tahmini cinsiyetler, henüz kız bebek bekleyen bir anne adayımız çıkmadı, göbüşüne bakarak kız olacak diyenlere istinaden bende belki de Mart ayının ilk kız bebek haberi senden gelir dedim...

13.haftanın içindeyiz kızlar allaha şükür ama benim bulantıalr hala var.hani kesilirdi üç ayda.ama sağlılı olsunda bebişim.
bu arada bugün gidiyorum dr.çok heyecanlıyım.ikili test sonuçlarını göstericez.inşallah herşey yolundadır.dr ultr.alır inşallah.çok özledim bebişim.herşeyin yolunda olduğunu gözlerimle bir görsem.dua edin sonuçlar iyi çıksın.bu arada benim göbek sanki eskiden dahamı büyüktü anlamadım.bide bu haftaalrda varmı benim gibi yavaş büyüyen göbişi kızlar.

pembedüşler hoşgeldin...
sonuçlar iyi çıkacak Allah'ın izniyle, kalbini ferah tut sen, dualarımız seninle...
benim karnım hiç büyümedi nerdeyse, sadece çıplakken hafif bi çıkıntı var o kadar. akşamları şişiyorum ama gaz ve hazımsızlıktan...
eski pantolonlarım falan hala oluyor ama çok dar olanları giymiyorum, kuzum içerde sıkışmasın diye.

çok ama çok yorgunum,uykusuzum mirmirmirmir bugün işler nasıl bitecek bitmeeez offf offf evde olmak istiyorummmm :sinifsinif: dün çok yoruldum kızlar valla iftara misafirim vardı temizlik,yemek,sahur derken pilim tükendi bugünde işler birikmiş napcam ben yaaaaa mafoldumben

Günaydın kızlar ikilitestim süper çıktı çok mutluyum ama benim karnım aç gittiğim için bebiş kımıldamadı ve cinsiyetini öğrenemedik şimdi üçlü tes için 18 eylülde gitcez o amnda inallah bi sorun çıkmaz ve cinsiyetini öğrenirim ona göre kzımdan kalan eşyaları ayarlıcam acele ediyom :)

efecrin, ahh ahh gel benim yanımada karşılıklı uyuklaşırız :)

ben göbeğim çıkmasıyla alakalı söyledim onu canım senin dr çok sorumsuzmuş o gitmiş olsa bile başka dr usg ile bakması gerekmezmiydi ne testleri yaptılar sana

Pancuben, gözün aydın canım, ne güzel yazmışsın, sevindim senin adına, göbiş te maşallah... Mart ayının ilk kız haberi senden gelir belki de :))

Beknurcum, seninde gözün aydın canım, bebişi görmek moral veriyor insana dimi?

Bosnacım, ayran içmeye çalışsan, faydası olur gibi geldi bana, bunun dışında tuzlu kraker ye, karnını tok tutmaya çalış, ekşili şeylerden uzak dur, limonda benim tansiyonumu düşürüyor, artık yiyemiyorum, ilk haftalarda çok yiyordum.

Ay evet canım yaa acaip güzel bir duygu bebişi görmekk :) şimdi 2 hafta rahatım..Yoksa 2 hafta boyunca kendi kendimi yerdim:)

kıslarr ben şimdi doktoru arayıp randevuyu 1 gün erkene aldım 1 gün 1 gündür dimi çatlıyorumya malum..
7 eylül pazartesi gitcez teyzoşlar.

pembecim görünmüyordun ne zamandır hoşgelmişsin canım Şeniz
pancuben göbişin ne güzel olmuş öyle arkadaşım maşşallah bende göbişimi koyacağım ama haftam dolsun öyle inş.
kızlar ben b işleri düzenliyeyim tekrar gelirim opuyorumnanaktan

Aloo benii kıskanın bende yarınn gidicemm bakalım benim fındıgım neler yapıyor inşallah kötü bişi yoktur Allahımmmmm

zelişten haber alamıyoruz onun dışında kötü bişi yok şimdilik selkienin kanaması olmuş onada çok gecmiş olsun diyelim inşallah kanaması kesilsin..
pembedüşler çok özledik seni neredeydinn??
kıslar kiloyla alakalı değikl bu benim göbeğim yoktu benim boyumda 170 kilomda şuanda 58 53 kiloyla hamile kaldım şimdi resmi eklicem
canım valla bende özledim sizi.haftasonu aklım hep sitedeydi.inşallah zelişin güzel haberlerini alıcaz.allah yardımcısı olsun.
allah korusun salkienin kanamsıda kesilmiştir inşallah.
ya bende ekliycam resmimi diyorum unutuyorum her akşam çektirmeye eşime.bakalım benimki nasıl.

Canım o listede gördüklerin, içimize doğan tahmini cinsiyetler, henüz kız bebek bekleyen bir anne adayımız çıkmadı, göbüşüne bakarak kız olacak diyenlere istinaden bende belki de Mart ayının ilk kız bebek haberi senden gelir dedim...
:dance::1hug:a.s.:nazar:
Hayırlısı diyelim hayırlısı olsun canım ben hep o listedekiler T(tek) erkek diye düşündüm :kedi: tahmin olduğunu bilmiyordum ben.....:eek:
Sağlıkla gelsin meleklerimiz....:nazar:

pembecim görünmüyordun ne zamandır hoşgelmişsin canım Şeniz
pancuben göbişin ne güzel olmuş öyle arkadaşım maşşallah bende göbişimi koyacağım ama haftam dolsun öyle inş.
kızlar ben b işleri düzenliyeyim tekrar gelirim opuyorumnanaktan

Tşk ederim canım sağlıklı olsunlarda bu arada kıyafet aldım kendime 1 beden büyük ve düğmesiz genelde karnımı sıkıyorlar LCW gerçektende uygun çok güzel tuniklerde vardı sezon sonu yeni sezonda da var ama beklemek istedim..2 pantalon ve 2 badi medium 2 tunik aldım.

ayy çıkamıyorum işler beni bekliyor bense laf yetiştirme derdindeyim kovulucam valla (keşşşkeee) :jeyyar:
kızlar benim dr. ikili teste gerek görmüyorum ense kalınlığını ölçmemiz yeterli dedi bu ikili test nasıl bişey ki ense kalınlığı ile kan testi sadece dimi niye gerek görmedi acaba

X