Günaydın ve iyi haftalar herkese;
Cmrt aksamı ve pazar maalesef sizlere haber veremedim kusura bakmayın ve geçmişide okuyamadım ...Ama en çok gördüğüm alışveriş muhabbeti ..Bebekleriniz için hepsi hayırlı ve uğurlu olur inşallah ....Sağlıklı bir şekilde giymeleri ve kullanmaları nasip olur....
Cmrt günü meleğimi görmeye gittim hersey yolunda Ultrason verilerine göre 10 hafta 4 günlük 3,5 cm de boyu....Ama size bisey diyeyim mi resmen kollarını başının altına almış gibi uyuyordu ve bir uyandı yeinde durmuyor bizimkisi.Rahim ve eşinide gösterdi hersey yolunda .Dr 'uma sordum SAT Tarihine göre benim 11 hafta 4 gün oluyor ultrasonda neden 10 hafta 4 gün ...(11 haftalık bugün ) Dr'um bazılarının döllenmesi ya geç yada erken olduğundan dolayı mesela gebelik haftasına göre önde gidenlerde var dedi.Bunlar olağan bisey yolunda olmayan bisey olsa biz hastalarımıza uygun bir dilde anlatırız .Kimse Risk'e girmek istemez bu konuda dedi.
Hiç bir sekilde rahatsızlığım yok dedim Gece miğde yanmam oluyor dedim ..Onun için ilaç daha sonra veririm çok sık olmuyorsa gerek yok dedi kendini zorlama içmem lazım diye dedi.Bende ekmekle yetiniyorum dedim.12 EYLÜL de ikili tarama testi yapılacak...Bundan iyi sonuç alırım inşallah
Kilomu da ölçtük 61,4 kg'miş bizim iş yerindeki büyük tartı hassas değildir o dedi.Ama ben dr'uma dedim aldığımı hissediyorum kıyafetlerim olmuyor basenlerim çıktı diye oda rahimin genişliği ve karın boşluğundan kaynaklanıyor kilonda normal dedi.Oruç tutma dedi bebeğin beslenmesi gayet iyiyiyken dengesini bozma dedi.
Size resmimide yolluyorum 3 aylık değilde sanki 5 aylık gibi:)))
Hersey yolunda olması çok iyi inşallah böyle devam eder
a.s.
Imageshack - 100b7130