2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıslar bugün. Cevahir alışveriş merkezine gittik önce mothercare a girdik girmez olaydık uç tane iç badi elli lira cussss oldum oradan sepet beşik beğendim
c&a dan bebeğime. Kadire tulum aldım
lcw gtittk pantolon bakmaya begenemdim Orada bebek battaniyesi aldım açık mavi kalın örme yarı yarıya düşmüş 25 aldım bı çorap aldık
bebedorda biberon kumbara setini 30 aldım icinde 250lik 125 lik biberon su alistirma biberonu emziği emzik ve emzik kutusu banyo süngeri fırça takımı cingirak önlük dış kasıma şeydi hepsinin üzerinde (2 anesi hariç ) mavi papatya deseni var com beğendim istee buu kadarr

gule gule kullanin canim.iyi gunlerde insallah.fiyatlar hepmi oyle yuksek banami cok pahali geliyor kizlar yaa..

Uyanık birileri varsa merhaba,

Yarın yeniden işe başlayacağım ama uyuyamıyorum:1no2:

Bugün gerçekten kötü bir haber aldım.
Kızkardeşim, şu kıvırcık saçla ünlü bankada çalışıyor. Cuma günü ya işi bırakırsın ya da pozisyonunu indireceğiz demişler. Sadece 2 yıldır orada çalışıyor ve bu ilk iş deneyimi...benneyaptımki Düşündükçe çıldırasım geliyor... Ankara nın en iyi üniversitesinin çok iyi bir bölümünü derece ile bitirdi ve gitti orayı istedi... :kızgın:

Müdürü açıkca kardeşime "çok insancılsın, bizim işimiz insanların gırtlağına elimizi sokup, lokmasını almak... Bize uygun değilsin... Müşteri karlılığın az" demiş....:1shok:

Üstelik birkaç ay içinde evlenmek istiyordu... Şimdi işten ayrılacağı için bu imkansız gözüküyor....:a015: Daha da kötüsü kız yıkılmış gözüküyordu...:kızgın:

Gözüne bu kadar para hırsı bürümüş bir dünyaya bir bebek getirmek ne kadar doğru diye düşündüm bütün gün.... Olay resmen gırtalağıma oturdu kaldı...

Sen bizleri ve bebeklerimizi kötülüklerden koru yarabbim..

mart 2010 annesi olcam inşallah,30 mart gibi bakalım :)

çatlaklar için kreme ne zaman başlıyım diyodum,alıyım bari hemen,lierac düşünüyorum ben.kızlar mart 2010 erkek patlaması yaşanıyo heraldekaydirigubbakcemile3 ben de oğlum olacagını hissediyorum,bakalım:)

çanım hoşgeldin hayırlı olsun,,,
selamlar arkidişler,.geçmişi okudum,vede edebiyatçının bi oğluşu olacakmış,:lepi:eek:nu öğrendim.çok sevindirik oldumdelikafadulden delikafaduldenmart ayında erkek nüfusunu patlatacazzdelikafaduldenbakalım ilk kız haberi kimden gelecek çok merakediyorum,.bu arada erkek daha önceden belli oluyomuş,kızlar daha geç öğreniliyomuş,.acep bunun doğruluk payı varmıdır canlarım:uhm: :uhm:
sorma nilüferlk kız haberi kimden geleçek bende çok merk ediyorum...o ediği i bende bir yede okumuştum .

Kıslar bugün. Cevahir alışveriş merkezine gittik önce mothercare a girdik girmez olaydık uç tane iç badi elli lira cussss oldum oradan sepet beşik beğendim
c&a dan bebeğime. Kadire tulum aldım
lcw gtittk pantolon bakmaya begenemdim Orada bebek battaniyesi aldım açık mavi kalın örme yarı yarıya düşmüş 25 aldım bı çorap aldık
bebedorda biberon kumbara setini 30 aldım icinde 250lik 125 lik biberon su alistirma biberonu emziği emzik ve emzik kutusu banyo süngeri fırça takımı cingirak önlük dış kasıma şeydi hepsinin üzerinde (2 anesi hariç ) mavi papatya deseni var com beğendim istee buu kadarr

çanım hayrılı olsun,güle güle kullan,bebişinde güle güle kullansın...

kızlar ben iyi değilim buaralar,bir kaç gündür çok başım ağrıyor,miğrenim var,o tutuyor...ama asıl çanımı sıkan konu aşkam yine durup dururken kanamam geldi,,rahim ağzı yarası var bende o kanıyor buyuk ihtimal ama ben çok tedirgin oluyorum sonrasında ya bebekten geliyorsa diye,,,,artık bu kanamaların kesilmesini istiyorum,bıktım artık yaaa,dr mi arısammı ,gideyim bi muayene etsin iyiçe,,,,

Başka bı Dr git bence tek Dr güvenmem ben inşallah en kısa zamnda biter hiç tekrarlamaz canım

Hanımlar hepinize günaydın, güzel bir gün diliyorum...

Canancım, çok güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim, demek sende de pipili var :)) hayırlısı olsun, sağlıkla gelsinler, aldığın kıyafetlerini de güle güle giy arkadaşım..

Selkie, alışveriş yapmışsın, güle güle kullanın bebişinle canım

Gülencim, senin alışverişinde hayırlı olsun, sizde güle güle kullanın bebişinle..

Bosnacım, sorma kocadan ve kaynanadan yana çok dertliyim hakkaten, biri dokunsa ağlayacak durumdayım, ama sabrediyorum bakalım ne olacak, kocam elbet kendine gelecekte, kaynanayı nasıl başımdan atacam bilmem, çok karışıyo herşeye, yüzüme demezse oğlunu dolduruyor, bunalttı iyice valla...
Bu arada senin bulantılar ne durumda, doktor yine ilaç vermemiş sana anlaşılan, ben ilaca devam ediyorum hala..

Yeni gelen arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebişler diliyorum..

Benim bugun işlerim biraz yoğun, sizi takip ederim ama pek cevap yazamayabilirim, kendinize dikkat edin, öpüldünüz...

aboww edebiyatçı oğlunmu oluceeeeekk yaşassııınnnn...ay bende çatlıycam yalnız yaaa...niye gelmiyo şu 8 eylül...günaydın kızlarr yaa...ben bugün biraz yoğunum laf yetiştiremezsem kusura bakmayın aslında kime nolmuş bi haberleri özet geçse biri bana süper sevinicem...
mizde hafta sonu tchibo ya gittik hoşgeldin bebek teması vardı bu ay bir tek emzirme sütyenleri güzeldi 29 liraya onunda bedeni kalmamıştı bea...
cinsiyeti bi belli olsun bende almaya başlicam artık.

Günaydın arkadaşlar,

Hepimize sağlıklı, huzurlu, güzel haberlerle dolu bir hafta diliyorum... Bir de bulantısız olsun mümkünse :)

Gülencim, güle güle, sağlıklı günlerde kullanın bebişinin cicilerini.

Selkiecim geçmiş olsun. ıçin rahat değilse git canım doktora, huzursuz olursan sana da zararı var kuzuya da... Ama yine yaradan kaynaklanıyordur bence, endişelenme.

Simenaycım bulantı için yine ilaç vermedi benim doktor. Hasta-doktor uyumu bu kadar sağlanabilirdi yani, ben de normalde hiç sevmem ilaç içmeyi... Gastrit için verdiği ilacın dozunu arttırdı, 2-3 gndür biraz daha rahatım şimdi.

Kocamdan yana bir sorun yok çok şükür ama kayınvalidemi düşünmek bile yetiyor beni huzursuz etmeye. Aynı şehirde değiliz biz, o yüzden şimdilik bana fazla birşey söyleyemiyor ama tam senin dediğin gibi, eşimin aklına birşeyler sokuyor, adam doktordan doğrusunu öğrenene kadar rahat edemiyor. Zaten normalde de pek anlaşamayız biz kayınvalidemle, doğumdan sonra olacakları düşünmemeye çalışıyorum.

Bugün hem ay sonu, hem de ben cuma gelmedim ya, ben de yoğunum biraz... Fırsat buldukça yazarım.

Sevgiler hepinize...

Kizlar belki hatirlarsiniz anlatmistim ya bayildimda
cok fena düsmüsüm kafamida carpmisim felan diye....

Bu olaydan beri kendimi pek iyi hissetmiyorum...
Mesela daha önce hic kusmuyordum, bu olaydan beri
kusmaya felan basladim...

Neyden kaynaklaniyor olabilir sizce?
Allah korusunu bebege biseymi olmustur?

Bayildikdan sonra doktor beni hemen iceri aldi,
cok sükür bebegimin kalbi atiyordu o zmn...

Sonradan bisey olmusmudur diye korkmaya basladim ama
artik....hic biseyim yokken kusmalar felan baslayinca...

korkma caım kusmalar psikolojik olabilir..üzerinden birkaç gün geçti doktorlar ilk anda yani başını çarptıktan bir kaç saat sonrası için kusma varmı diye soruyorlar...
sen yinede bir doktora git belki tomografi isterler ama hamişlere çekilirmi onuda bilmiyorum...
inşallah bebiş yüzünden bulanıyordur miden.

kızlar ben iyi değilim buaralar,bir kaç gündür çok başım ağrıyor,miğrenim var,o tutuyor...ama asıl çanımı sıkan konu aşkam yine durup dururken kanamam geldi,,rahim ağzı yarası var bende o kanıyor buyuk ihtimal ama ben çok tedirgin oluyorum sonrasında ya bebekten geliyorsa diye,,,,artık bu kanamaların kesilmesini istiyorum,bıktım artık yaaa,dr mi arısammı ,gideyim bi muayene etsin iyiçe,,,,

selkiecim sıkma canını önemli bişey değildir inşallah annesi bebişin iyidir :teselli::nazar:

Günaydın kısslar,
herkese slmmm bebişe dayanamayıp hedie alan Selkie ve Gülencim sonunda benide gaza getireceksiniz. Dayanmıyorum kendimi zor tutuyorum vallaha...
Zor geçiren arkadaşlara allah sabır versin bende hala mide bulantısı vs.. yok sadece ölü gibi yorgun oluyorum hele işe gelmek ölüm ölüm burada uyicam nerdeyse...
Hepinisi öpüyorum ...

Canım çok geçmiş olsun öncelikle, kusmaların hamilelikten kaynaklı olabilir diye düşündüm ama bence tekrar bir doktora git, bayıldığın an bişey çıkmayabilir ama sonradan Allah korusun sıkıntı yaratır, tekrar bir kontolden geçmende fayda var, içinde rahatlar böylelikle..

Günaydın ve iyi haftalar herkese;
Cmrt aksamı ve pazar maalesef sizlere haber veremedim kusura bakmayın ve geçmişide okuyamadım ...Ama en çok gördüğüm alışveriş muhabbeti ..Bebekleriniz için hepsi hayırlı ve uğurlu olur inşallah ....Sağlıklı bir şekilde giymeleri ve kullanmaları nasip olur....

Cmrt günü meleğimi görmeye gittim hersey yolunda Ultrason verilerine göre 10 hafta 4 günlük 3,5 cm de boyu....Ama size bisey diyeyim mi resmen kollarını başının altına almış gibi uyuyordu ve bir uyandı yeinde durmuyor bizimkisi.Rahim ve eşinide gösterdi hersey yolunda .Dr 'uma sordum SAT Tarihine göre benim 11 hafta 4 gün oluyor ultrasonda neden 10 hafta 4 gün ...(11 haftalık bugün ) Dr'um bazılarının döllenmesi ya geç yada erken olduğundan dolayı mesela gebelik haftasına göre önde gidenlerde var dedi.Bunlar olağan bisey yolunda olmayan bisey olsa biz hastalarımıza uygun bir dilde anlatırız .Kimse Risk'e girmek istemez bu konuda dedi.

Hiç bir sekilde rahatsızlığım yok dedim Gece miğde yanmam oluyor dedim ..Onun için ilaç daha sonra veririm çok sık olmuyorsa gerek yok dedi kendini zorlama içmem lazım diye dedi.Bende ekmekle yetiniyorum dedim.12 EYLÜL de ikili tarama testi yapılacak...Bundan iyi sonuç alırım inşallah

Kilomu da ölçtük 61,4 kg'miş bizim iş yerindeki büyük tartı hassas değildir o dedi.Ama ben dr'uma dedim aldığımı hissediyorum kıyafetlerim olmuyor basenlerim çıktı diye oda rahimin genişliği ve karın boşluğundan kaynaklanıyor kilonda normal dedi.Oruç tutma dedi bebeğin beslenmesi gayet iyiyiyken dengesini bozma dedi.

Size resmimide yolluyorum 3 aylık değilde sanki 5 aylık gibi:)))
Hersey yolunda olması çok iyi inşallah böyle devam eder:nazar::nazar:a.s.

Imageshack - 100b7130

Bi dahaki randevum haftaya persembe...
Mecburen o zamana kadar beklicem...

Insallah bisey yoktur, yani bebekden kaynaklanmiyordur...

Daha önce yorgunluk haric baska hic biseyim yokken
simdi daha dogrusu bu olaydan sonra baslamasi korkutuyor beni...

Offf su bir bucuk hafta bi gecseydi...

canım kusmaların dusmenle tesaduftur
korkma eger bır sey olsaydı ozmaan olurdu doktorun bakmıs saglıklıymıs senınkı kuruntu
hem bak doktorlar bulantı olan gebelerde dusuk ıhtımalı azalıyor dıyor ne kadar bulantı o kadar saglam tutunan bebıs
korkma bır sey olmaz insallah

Günaydın ve iyi haftalar herkese;
Cmrt aksamı ve pazar maalesef sizlere haber veremedim kusura bakmayın ve geçmişide okuyamadım ...Ama en çok gördüğüm alışveriş muhabbeti ..Bebekleriniz için hepsi hayırlı ve uğurlu olur inşallah ....Sağlıklı bir şekilde giymeleri ve kullanmaları nasip olur....

Cmrt günü meleğimi görmeye gittim hersey yolunda Ultrason verilerine göre 10 hafta 4 günlük 3,5 cm de boyu....Ama size bisey diyeyim mi resmen kollarını başının altına almış gibi uyuyordu ve bir uyandı yeinde durmuyor bizimkisi.Rahim ve eşinide gösterdi hersey yolunda .Dr 'uma sordum SAT Tarihine göre benim 11 hafta 4 gün oluyor ultrasonda neden 10 hafta 4 gün ...(11 haftalık bugün ) Dr'um bazılarının döllenmesi ya geç yada erken olduğundan dolayı mesela gebelik haftasına göre önde gidenlerde var dedi.Bunlar olağan bisey yolunda olmayan bisey olsa biz hastalarımıza uygun bir dilde anlatırız .Kimse Risk'e girmek istemez bu konuda dedi.

Hiç bir sekilde rahatsızlığım yok dedim Gece miğde yanmam oluyor dedim ..Onun için ilaç daha sonra veririm çok sık olmuyorsa gerek yok dedi kendini zorlama içmem lazım diye dedi.Bende ekmekle yetiniyorum dedim.12 EYLÜL de ikili tarama testi yapılacak...Bundan iyi sonuç alırım inşallah

Kilomu da ölçtük 61,4 kg'miş bizim iş yerindeki büyük tartı hassas değildir o dedi.Ama ben dr'uma dedim aldığımı hissediyorum kıyafetlerim olmuyor basenlerim çıktı diye oda rahimin genişliği ve karın boşluğundan kaynaklanıyor kilonda normal dedi.Oruç tutma dedi bebeğin beslenmesi gayet iyiyiyken dengesini bozma dedi.

Size resmimide yolluyorum 3 aylık değilde sanki 5 aylık gibi:)))
Hersey yolunda olması çok iyi inşallah böyle devam eder:nazar::nazar:a.s.

Imageshack - 100b7130

masallah kocaman olmus bebıs
benım bebıs asagıda senın yukarı cıkmıs
benım doktorum oruc tutmaya ızın verdı.yemen gereken 1 gunde kı alman gereken gıdaları sahur ve ıftarda alırsan vede 3 lt su ıcersen sorun olmaz dedı çok sukur rahat tutuyorum
iftarda
corba ekmek sebze yenegı et yemegı yogurt
2 saat sonra
sebze yemegı çorba et yemeği bırazcık
gece yatarken bır 1 su bardagı sut ve bır tane muz
sahurda 3 dılım ekmek 2 dılım peynır yumurta sut 7 tane zeytın
domates salatalık meyve(seftalı )

masallah kocaman olmus bebıs
benım bebıs asagıda senın yukarı cıkmıs
benım doktorum oruc tutmaya ızın verdı.yemen gereken 1 gunde kı alman gereken gıdaları sahur ve ıftarda alırsan vede 3 lt su ıcersen sorun olmaz dedı çok sukur rahat tutuyorum
iftarda
corba ekmek sebze yenegı et yemegı yogurt
2 saat sonra
sebze yemegı çorba et yemeği bırazcık
gece yatarken bır 1 su bardagı sut ve bır tane muz
sahurda 3 dılım ekmek 2 dılım peynır yumurta sut 7 tane zeytın
domates salatalık meyve(seftalı )

Benim miğde de maşallah yani bu resimde benim o yüzdende komşular senin kızın olacak diyorlar bana:))) eşim hastanedeyken 3 -4 defa aradı bir sorun var mı diye....Benim en büyük problemim yumurta yiyememem .....Alerjim oldu ve ogün bugün haşlama yada tavada yiyemiyorum

bu sabah afiyetle kendime kahvaltı hazırladım yedim masadan kalktım ve kustum
artık içim çıkıcak kusmaktan ya yuh artık 12 haftada hani bitecekti

X