2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben alışkın değilim sivilceye oynuyorum onarla yara edicem her tarafımı....

canlarım bende anlatayım madem...
ben çalışmıyorum,evlenince bıraktım.ev hanımıyım şu anda..yönetici asistanı olarak çalıştım daha önce ... bursalıyız,istanbula gelin geldim,eşim arnavut,ben çerkezim...eşim özel sektörde üst düzey yönetici olarak çalışıyor....

canan hani sen bebeğin agzınan hafta gelişimini anlatımını koyuuyodun benimkinide koysana ya ben bulamadım

canımm , bebek arabasını kaça aldınn ? birde oo sizin adetleriniz agırdır demekten kendimi alı koyamadım

13 hafta yaşındayım ve artık bir şeftali kadarmışım, şeftalinin benim gibi kolları ve uzun bacakları var mıdır? Bu hafta ses tellerimi çizdiler, bağırsaklarımı yerlerine yerleştirdiler, ve karaciğerim ile pankreasım üretime başladı.Anne de benim bu yaşımda eskisi kadar şikayet etmiyor, sadece yorgun olduğumuz için dinleniyoruz. Bazen karnında ve sağ kasığında ağrılar oluyormuş, doktor dedi ki bunun sebebi benim büyümemmiş, ben büyüdükçe beni tutan bağlar geriliyormuş ve ağrı yapıyormuş.

14 hafta yaşındayım artık annenin bulantıları yok , kendini yorgunda hissetmiyor ama bu seferde kabızlıktan şikayet ediyor, sürekli tuvalete gidiyoruz, ve lifli besinler yiyoruz. Doktor bazı ilaçlar verdi, ama önce yulaf ezmesi+süt+şeker+corn flakes karıştırıp yemesini söyledi, böylece kabızlıktan kurtulabilirmiş. Ressamlar bana nefes alıp verme çalışmaları yaptırıyorlar, ellerimle selam, merhaba demeyi öğretiyorlar, bunları yaparken kalbim öyle bir atıyor ki; doktorla, baba beni bir makineden duyabiliyorlarmış. Bende onları duyuyorum çünkü kulaklarım oldukça gelişti, tabi gözlerimde …

15 hafta yaşındayım çok güzel kulaklarım var, saçlarım, kirpiklerim, hangi cenin benim kadar güzel olabilir, ben çok güzelim. Ama lanugo denen şu tüylere alışamadım, bunları neden çizdiniz dedim, merak etme 26 hafta yaşına geldiğinde onlar dökülecek dediler. O zaman neden çizdinizzzzzzz, bu ressamların canı sıkıldıkça benimle uğraşıyorlar, işlerini bitirseler de gitseler bir an önce. Giderken bir de gülerek “ bu bebek kızmış” dediler, biliyoruz ne olacak yani…

16 hafta yaşındayım ve annenin sesini duydum beni okşuyor ne kadar çok sevdiğini söylüyordu. Birden kalbim çok hızlı atmaya başladı, artık ona anneciğim diyeceğim, çünkü o beni severken “kızım bana anneciğim diyecek” diyordu, kız olduğumu o da biliyor, zaten bu yaşımda cinsiyetimi belirten organlarım oluştu. Kemiklerim ne kadar sert ama yine de cildim çok ince, damarlarım görünüyor ben de beslenmek için bu sıvının yetmediğine karar verip parmağımı emmeye başladım, çok tatlı bir şey bu…Az daha boyumu söylemeyi unutuyordum, ben tam 16 cm. oldum ve 135 gr. Anneciğim çok meşgul beni yine unuttu, doktora gidecekmiş, midesi yanıyormuş, burnu kanıyormuş ben neden olduğunu biliyorum, onun damarlarındaki kan miktarı artmış, bu benim için iyiymiş ressamlar konuşurken duydum. Bir de babam görmek istiyormuş, o da doktora gidecek annemle, beni bir makinenin içinden görecekler, onlar için hareket edeceğim.

canımm , bebek arabasını kaça aldınn ? birde oo sizin adetleriniz agırdır demekten kendimi alı koyamadım

bebek arabası normal fiyatı 749 ama 699 a düşmüştü,ana kuçağıda 339 lira birde nakit ödemede %10 indirim yaptılar bu fiyatlara...bana 900 civarına geldi bana toplam....bu arada 100 tl de hediye çeki verdiler,onunlada bebişe bişeyler alırım artık....evet canım adetler ağır ,eşimin tarafında adet yapılıyor ama benim tarafta yapılmıyor artık,bitti!

Son düzenleme:
oyyyyyyyyyyyy anasınınn kuzusuu çok özledimm onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pilicimmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmm

canan on ikiden vurdun benii anammm :)

selkie hayırlı olsun canım pahalı baya ama olsun bitirdin sen alışverişi :)

doğru canım beşik alçam birde hastane çıkışı biberon falan bitti benim...

gülencim ben tuzladakine gittim, annemler tuzlada oturduğu için sorun olmadı gitmem, 15 dk da ordaydımkaydirigubbakcemile3

cnm ben bilgisayar mühendisiyim,eşimde subay, erzincanlıyım.. yarışmaya katılır gibi oldukaydirigubbakcemile3

canım çok sevindim gözün aydın.umarım hep böyle gider.demek erkek ihtimali var seninde vay bee heryer erkek oldu kızlar kıymetli olacak şimdizemuszemuszemuszemus.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:
ben naptın biliyonuzmu kızlar gittim bebişin bebek arabasını ana kuçağını ve buharlı pişiriçisini aldım,napayım erken ama dayanamadım...napayım?:kedi::kedi:

canım çok güzellerhihoyyyt.allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmak nasip etsin.ayy böyle sizlerden görünce bişeyler almak için çok özeniyorum ama daha erken diye frenliyorum kendimi.gerçi beşiğini ve dolabını beğendim bende.rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimize:Saruboceq:gerisi kolayy...

tanışıp kaynaşalım canım bende anlatayımalkisalkisalkis.

doğma büyüme istanbulluyum.evlilik dolayısıyla burdayım.
ben özel bir şirkette satış danışmanlığı yapıyorum.ama 1 aydır raporluyum.
eşimde bir ilaç firmasında bölüm şefliği yapıyor.3 yıl 4 aylık evliyim.opuyorumnanaktan

kizlar
adet olmam gereken gunden bu yana cok fazla bel agrim var.sizdede varmi bel agrisi?
ilk dogumum epiduralle sezeryandi.acaba epidural aldigim icinmi oluyor bel agrisi?

kizlar
adet olmam gereken gunden bu yana cok fazla bel agrim var.sizdede varmi bel agrisi?
ilk dogumum epiduralle sezeryandi.acaba epidural aldigim icinmi oluyor bel agrisi?

bende adet olma dönemimdeyim benimde belim çok ağrıyor.yere yatıp ayaklarımı havaya kaldırıp 15-20 yatıyorum geçiyor.Ağrımaya başlayınca hep bunu yapıyorum.Drum bazı kadınlar her adet döneminde aynı sancıyı çekerler demişti.Benim çok şiddetli bel ağrım oluyordu.Galiba bu yüzdendir ağrıların.....

tesekkur ederim onerin icin.o kadar dayanilmaz oluyorki agrilarim.ve 5 haftadir cekiyorum.bakalim daha ne kadar surecek??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…