2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Amann iyimiş o zaman yorulmuyorsundur canımm ,
Progesterona devam ediyomusun?
Ne cok soru soruyorum değilmi?

Progestanı kesti, FolicPlus'ı da içmeyecekmişim. Elevitin içinde folik asit varmış. Kabızlığı söyledim ona da bir toz verdi, hem rahim büyüme ağrılarını azaltır hem de kabızlığını geçirir dedi.

ığne de kanama önlemi, rahmimi rahatlatması içinmiş. Haftada bir tane.

Gülencim kanama vardı önce de. Dinlenme vermedi, işine engel bir durum yok dedi canım. İnşallah bir aksilik olmaz. Zaten henüz seminer dönemi olduğu için 4 saat okuldayım ve çok işim olmuyor.

merhaba bende geldim....
cok sevindim iyi haberlerle gelmişsin dr.tan.doktorlar 12 haftalıkken çinsiyet söylüyorlarmı?

Hadii inşallahh bebişine şifa olsunn canımm , bende salı gidicem ilk kez bu kadar uzun zamandır görmüyorum kendimi zor tutuyorum inşallah bebğim iyidir

erkendenn almışşsınnn :) güzell canım özellikleir neler anlatsana birazz

haa baksana erkek kaynıyoruzzz haaa herkez korksun bizdennn

anlatayım canım ,bebek arabası ve anakuçağından başlayayım..bebek arabası baston şeklinde katlanıyor...arka astiklerinde süspansiyon var..bebek zıplamasın içinde diye.. :))))
sonra arabanın oturma unitesi kolaylıkla sökülüp çıkarılabiliyor.istersen bebeğin yüzünü görebiliyorsun yani çift taraflı kullanılıyor,ayrıca arabanın oturma ünitesi çıkıyor dedim ya,onun yerine ana kuçağını oturta biliyorsun,onuda yine çift yönlü kullanabiliyorsun..bunun avantajı bebek mesela uyudu diyelim dışarda gezerken onu hiç uyandırmadan çok kolay bir şekilde ana kuçağını bebek arabasından ayırıp alabiliyorsun.ayrıca oto koltuğu olarata iş görüyor...20 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor...yani 4 yaş kullanım özelliği var...
gelelim diğer sterilizatör ve pişiriciye;
oda buharlı pişirme imkanı sağlıyor,böylelikle bebeğinze yapacağınız mamalar daha vitaminli oluyor,yumurtada pişirebiliyorsunuz...aynı zamanda biberonları ve emzikleri sterile edebiliyorsunuz...bebeğin sağlığı için çok önemli bu...
8 tane biberon alıyor içine,gerçi ben o kadar çok koymam içine...ve mama ısıtabiliyorsunuz içinde,,bu kadar şimdilik canım...

merhaba bende geldim....
cok sevindim iyi haberlerle gelmişsin dr.tan.doktorlar 12 haftalıkken çinsiyet söylüyorlarmı?

Sağ olasın arkadaşım. Doktor bir yer gösterdi ve bilmem nesi böyle çıkıksa erkektir dedi. Tabi erkek deyip de sonradan kız olan da oluyormuş. Şimdilik erkek.Zaten söylemeyecekti de ben "cinsiyeti belli olmaz di mi?" dedim de onun üstüne söyledi :)

ben rüyamda hep erkek bebek ve pipisini görüyorum galiba erkek öyle hissediyorum.
eğer erkekse mart ayı erkek ayı olacak..

benim sata göre 13 hafta 1 gün usg göre 13 hafta 5 gün umarım böyle devam eder onden gitmesine alıştım tekrar 4 gün geriden saymak istemem acıkcası :)
kıslar biraz kaynaşalım yaa
siz ne iş yaparsınız eşleriniz ne iş yapar haydee nerelisiniz birde

evet benin drde öyle bişey demişti erkekse dik oluyormuş o,kızsa vucüda paralel...gerçi asıl 16 haftada iyice belli olur..ya kızlar bu arada benim cildim çok bozuldu yaa....küçük küçük sivilce doldu,hiç çıkmazdı bende ,ne yapsamki ben bunları çok rahatsız ediyorlar....

« önceki Konu | sonraki Konu »

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
gulencim, alevalevalev, neslihan28, selkie, zeliş82

Küçük küçük mü? Benim suratım kocaman ağrılı sivilcelerle doldu. Özellikle son birkaç gündür. Bıyık bölgemde falan var. Berbat görünüyorum. Sık sık antibakteriyel sabunla yıkıyorum. Makyaj da yapamıyorum kapanmasınlar diye. Geçer inşallah :)

1982 doğumlu, iki yıllık evli, Eskişehirli bir edebiyat öğretmeniyim.

Eşim de sınıf öğretmeni.

Ben İnegöl'de bir özel okulda çalışıyorum. 3 aylık hamileyim... :teytey:

Bende yazayım bari
Bende sigprtacıyım -dım.. şubattan beri çalışmıyorum tedavi için ayrıldım bir dahada dönmeyi düşünmüyorum
3 sene 3 aylık evliyim , ben yunanistanlıyım eşimde trakyalı
eşim özel bi şirkette muhasebe sorumlusu olarak çalışıyor istanbulda oturuyoruz :)
dileirm en kısa zamanda evine kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…