2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu açıdan düşünmedim canım doğru olabililir kafamçokkarıştı beni kullanımı cezbetti ama bilmiyorum bi araştırmak lazım

kızlar chicconun depo satışını bir arkadas soruyordu gecen haftakine gittim ben, birdahaki indirim günü 11-12 eylül yazıyordu, siz yine gitmeden önce ararsınız müşteri hizmetlerini, gitmeye değermi bilmiyorum, tekstil ürünleri cok kalitesizdi, bebek arabaları pusetler vs indirimliydi fakat alırken defolu diye bi kağıt imzalatıyor,lardı millete kücük kücük hatalar var sanırım, ben sadece sampuan,pudra,temizleme sütü ve emzik gibi ürünlerinden aldım onlarında fiyatı gayet uygundu..

yaz'cım bosnacım ikinizede çok sevindim.ayyyyyyyy önümüzdeki hafta gelsede bide ben öğrensem bebeğimin durumunu ölücem meraktan.

mutlucum ben ikinci kez anne olucam 11+2 günlük hamileyim ilk defa dün gece hissettim karnımın üstüne yatınca kımıldamaya başladı ilk oğlumu 4 aylık olunca hissetmiştim.
frambuaz senin içinde çok sevindim bebek şimdiden bukadar hareketliyse doğduktan sonrasını düşünemiyorum seni çok yorcak

kızlar bende dr dan yeni geldim, bebeğim maşallah kocaman olmuş,hareket bile ediyordu,kıpır kıpırdı, 10 hafta 4 günlük çıktı boyuda 3,6 cm olmuş, listeyi yapan arkadaş güncellerse sevinirim..

çok sevindim hep böyle güzel gider inşallah
edebiyatcım hayırlı haberlerini bekliyoruz

arkadaşlar aynı anda bir kaç kişiden alıntı yapabiliyosunuz ben denedim ama sadece bir kişiden yapabiliyorum bana bunu biri anlatabilirmi:Saruboceq:

arkadaşlar aynı anda bir kaç kişiden alıntı yapabiliyosunuz ben denedim ama sadece bir kişiden yapabiliyorum bana bunu biri anlatabilirmi:Saruboceq:

canım onu bende bılmıyorum bılen varsa yardımcı olursa ıyı olur

medecim çok sağol canım inşaallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi:Saruboceq:.
birden fazla kişiden alıntı yapmak için alıntı yap kısmının yanında MQ var hangi mesajlardan alıntı yapmak istiyorsanız ordakilere tıklayın sonrada cevap yaza basın bukadarrr:lepi:

ben naptın biliyonuzmu kızlar gittim bebişin bebek arabasını ana kuçağını ve buharlı pişiriçisini aldım,napayım erken ama dayanamadım...napayım?:kedi::kedi:

cnm ben ilk kızımd da bdem yağı kullandım hem yırtılma olmadı hemde tüylenme ama senin dediklerini yapıcam bu sefer..neme lazım ilkinde olmadı diye bunda da olmuycak diye bişey yok demi sağol bilgilerin için.

geçecek inşallah cnm bende de çok baş ağrısı mide bulantısı oluyor ama fazla kusmuyorum Allaha şükür sabredelim az kaldı
kaydirigubbakcemile5

ayy cnm aman kusmadda zaten maşallah bnm içim dışıma çıktı resmen doktorumu aradım ne olur bişeyler ver diye vermiyo adam aç kalma diyoda ben bişey yiyemiyorumki...neyse gülü seven dikenine katlanır bebeklerimiz sağlıklı olsunda...

cnm ne güzel sanada maşallah inşallah bende pazartesi 12.haftaya giricem inşallah geçer haftaya....bebeğinde pek bi oynak neyim olucak herhal...ohhh ne güzel....sağlıkla inşallah kucağımıza alırız hepimiz..

ayy sormayın o koca cinsinden bidene de bende var ...ama kıyamam dün gece benle sabahladı sanırsam akşama perişan bi halde gelir eve...

cnm bikaç kişiden alıntı yapmak için ilk alıntıları no bölümüne basarak yapıyosun en son da yazmaya karar verince alıntı kısmına basıyosun no ya basarak alıntı yaptığın yazılarla beraber en son alıntı yaptığın yazıda karşına çıkıyo inşallah anlatabilmişimdir...

mesela önce bende alıntı yapıcaksın demi sağ altta alıntı nın yanında no var oraya basıyosun daha sonra diyelim efecrinden alıntı yapcaksın yine no ya basıyosun .en sonda da simenaydan alıntı yapıp yazmak istiyorsan son yazıya alıntı kısmına basıyosun..

ben naptın biliyonuzmu kızlar gittim bebişin bebek arabasını ana kuçağını ve buharlı pişiriçisini aldım,napayım erken ama dayanamadım...napayım?:kedi::kedi:

ahh çok güzeller nsan hyecanlanıyo bnde beşiklere bakıyorum şöyle ilerde büyyenlerden olsun istiyorum..bebişinle güzelleşsinler inşallah..

ahh çok güzeller nsan hyecanlanıyo bnde beşiklere bakıyorum şöyle ilerde büyyenlerden olsun istiyorum..bebişinle güzelleşsinler inşallah..

canım sağol,sorma ne heyecanlandım,indirime girmişlerdi bugün kaçırmak istemedim,birde hediye çeki kazandım,karlı çıktım bugünkü alışverişten...kaldı karyola bende büyük sallanan beşiklerden istiyorum,içine koymaya yatağım var çünkü benim.off sözce herşey var oğlandan ama yinede eksikler varmış alınacak bakınca...ama o büyüyen beşikleri kullanışlı oluyor eğer koyacak yerin varsa,oğlumda almıştım ama sallanmıyordu benimkisi ,şimdi onların sallananları çıkmış onlardan al bence...çünkü her bebek sallanmak istiyor ve sallanan bişeye ihtiyaç duyacaksın...bende çok poblem olmuştu o...

Ben geldiimm...

Geçmişi okuyamadım kızlar. Hemen yzmak istedim.

Yeni doktorumu çok sevdim. :) Çok ilgili ve açıklayıcı. Keşke en başından buna gelseydim.

Kesenin altında hala kanama var ama eski ve akar gider dedi doktor. 4 tane iğne ve elevit yazdı. Onun dışında ikili test sonucunu bekleyecekmişiz.

Uzuunn uzun izledik bebişi.

Ense kalınlığı 1.2.

Kendisi de 5.6 cm

Veee muhtemelen bir erkek daha geliyor aramıza. Sanırım mart ayı erkek ayı olacak. :)

Bebiş hareketli, zıplayıp duruyor.

Doktor bitti deyince: "siz gidin ben ultrasonda kalayım." dedim. CD'yi verdi al sen bununla oyalan bir süre dedi bir de.

Ay ne bileyim böyle işte. :) P.tesi test sonuçlarını değerlendirmek için tekrar gideceğiz.

Bir de düşük korkumu söyledim, "düşeceği varsa sen ne yaparsan yap düşer ama bu çocuk seni bırakacağa pek benzemiyor." dedi. İnşallah Allah'ım.

Rabb'im hepimize sağlıklı yavrular versin....
a.s.opuyorumnanaktan

canım çok sevindim...demek büyü ihtimal erkek,,ayyy mart erkek ayı demekki....kaydirigubbakcemile3 ay maşşallah,yeni dr unuda sevdiğine sevindim,dr çok önemli yaa.....

Vallahi ne desem bilemedim benim eşim bana baya hassas tüple hamile kaldım diye belkide bilmiyorum ama bazen benimkide dozu kacırıyor şöyleki mesela ben mutfaktan alıp bişi geliyorum tam uzanıyorum bakıyuorum suyum bitmiş ilaclarım mutfakta kalmış gidip getiriyor 10 dk sonra uykum geliyor ben salonda uyuyorum oda salonda yer yatagında lambayı kapat diyorum falan fazla geliyor tabi ufff yapıyor ve benim çok içim kötü oluyor ne bilim olabiliyor yani aöma ben snein yerinde olsam o an söylerdim lafları catır catır hayır cadı biride değilim ama eşime bi söylerim kızdım seyleri
sen tuzladakinemi gittin eminönünemi* seni azdırdım ben gitmedim ama aldın şeylee baktım güzeller canım güle güle kullansınnn bakalımm bebişinn ben gitmeyi düşünüyorum ama tuzla bana 1.5 saat

canım onu bende bılmıyorum bılen varsa yardımcı olursa ıyı olur
MQ tuşuyla yapıyorsun en sonda yazmak istedinde alıntı yap diyorsun oluyor

erkendenn almışşsınnn :) güzell canım özellikleir neler anlatsana birazz

canan kesenin etrafında gecen gittinde kanama varmıydı ben yoktu diye biliyorum.. acaba neden olmuş ? rapor aldınmı evde diinleniyormusun canım?
hayydaa senindemi pipiliii bi tane kız yokmuu yahuu zaten erken dönemde hep erkekler belşli olurmuşş :) bende salı gidicem dr çok özledim yavrumu

canım çok sevindim...demek büyü ihtimal erkek,,ayyy mart erkek ayı demekki....kaydirigubbakcemile3 ay maşşallah,yeni dr unuda sevdiğine sevindim,dr çok önemli yaa.....
haa baksana erkek kaynıyoruzzz haaa herkez korksun bizdennn

Gülencim kanama vardı önce de. Dinlenme vermedi, işine engel bir durum yok dedi canım. ınşallah bir aksilik olmaz. Zaten henüz seminer dönemi olduğu için 4 saat okuldayım ve çok işim olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…