2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anlatayım canım ,bebek arabası ve anakuçağından başlayayım..bebek arabası baston şeklinde katlanıyor...arka astiklerinde süspansiyon var..bebek zıplamasın içinde diye.. :))))
sonra arabanın oturma unitesi kolaylıkla sökülüp çıkarılabiliyor.istersen bebeğin yüzünü görebiliyorsun yani çift taraflı kullanılıyor,ayrıca arabanın oturma ünitesi çıkıyor dedim ya,onun yerine ana kuçağını oturta biliyorsun,onuda yine çift yönlü kullanabiliyorsun..bunun avantajı bebek mesela uyudu diyelim dışarda gezerken onu hiç uyandırmadan çok kolay bir şekilde ana kuçağını bebek arabasından ayırıp alabiliyorsun.ayrıca oto koltuğu olarata iş görüyor...20 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor...yani 4 yaş kullanım özelliği var...
gelelim diğer sterilizatör ve pişiriciye;
oda buharlı pişirme imkanı sağlıyor,böylelikle bebeğinze yapacağınız mamalar daha vitaminli oluyor,yumurtada pişirebiliyorsunuz...aynı zamanda biberonları ve emzikleri sterile edebiliyorsunuz...bebeğin sağlığı için çok önemli bu...
8 tane biberon alıyor içine,gerçi ben o kadar çok koymam içine...ve mama ısıtabiliyorsunuz içinde,,bu kadar şimdilik canım...

arabayi da pişiriciyi de çok beğendim, güle güle güzel günlerde kullan insallah

Ben geldiimm...

Geçmişi okuyamadım kızlar. Hemen yzmak istedim.

Yeni doktorumu çok sevdim. :) Çok ilgili ve açıklayıcı. Keşke en başından buna gelseydim.

Kesenin altında hala kanama var ama eski ve akar gider dedi doktor. 4 tane iğne ve elevit yazdı. Onun dışında ikili test sonucunu bekleyecekmişiz.

Uzuunn uzun izledik bebişi.

Ense kalınlığı 1.2.

Kendisi de 5.6 cm

Veee muhtemelen bir erkek daha geliyor aramıza. Sanırım mart ayı erkek ayı olacak. :) :nazar:

Bebiş hareketli, zıplayıp duruyor.

Doktor bitti deyince: "siz gidin ben ultrasonda kalayım." dedim. CD'yi verdi al sen bununla oyalan bir süre dedi bir de.

Ay ne bileyim böyle işte. :) P.tesi test sonuçlarını değerlendirmek için tekrar gideceğiz.

Bir de düşük korkumu söyledim, "düşeceği varsa sen ne yaparsan yap düşer ama bu çocuk seni bırakacağa pek benzemiyor." dedi. İnşallah Allah'ım.

Rabb'im hepimize sağlıklı yavrular versin....
a.s.opuyorumnanaktan

hadi gozu aydin canim her guzel haberde bende cosuyorum vurad sanki kendiminki gibi cunku ne kadar stres yapildigini cook ii biliorum oglusun olucakmis canim hadi hayirlisi erkek dolsu burasi bakalim ilk kiz kimden gelicek

selam arkadaslar benimde haberlerim iyi bugun bebisimizi gördük ilk gittigimizde 4mm di $imdiyse 3cm olmus bile:nazar: doktorum gelisimi güzel dedi.o minicik kalbi nasilda güzel atip duruyodu bitanemin.2 hafta sonra tekrar ensekalinligi ölcümü icin gidecegiz.insallah oda iyi cikar.

selam arkadaslar benimde haberlerim iyi bugun bebisimizi gördük ilk gittigimizde 4mm di $imdiyse 3cm olmus bile:nazar: doktorum gelisimi güzel dedi.o minicik kalbi nasilda güzel atip duruyodu bitanemin.2 hafta sonra tekrar ensekalinligi ölcümü icin gidecegiz.insallah oda iyi cikar.

seninde hayirli olsun canim buyuduklerini kalplerinin attigini ve hareketlerini gormek cok guzel bi duygu yaaaa

gulencim kullanıcısından alıntı
siz ne iş yaparsınız eşleriniz ne iş yapar haydee nerelisiniz birde

bende kendimi tanitayim aslen kirklareliliyim evlenip isvicreye geldim.evliligimizde 8.yilimiza girdik.türkiyede trakya ünv. muhasebe mezunuyum,and.ünv.tesi isletme 3. sinifi yarim birakip evlendim.burda ise elektronik bir firmada kontrol ve tamir bölümünde calisiyorum 5 yildir. 1,5 yasinda ege adinda 1 oglum var allah bagislasin (oglumun ve kendi resimlerimi profilime koydum isteyen bakabilir) oglum oldugundan bu yana calisma saatlerimi düsürdüm kendimiz bakabilmek adina esim eve geldikten sonra ben ise gidiyorum 5 saat.esimde tahta isiyle ugrasiyo marangozun biraz degisigi.simdi ise ikinci melegimizi bekliyoruz sabirsizlikla...:emir_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
Skorpion, Ege çok güzel bir çocuk bayıldım vallahi. :) Allah uzun, saülıklı ömürler versin.

Bu yıl ısviçre'den gelen bir öğrencim olacak. Önce çok korktum hiçbir şey bilmiyor diye, çünkü derste bulmaca çözdük oyun oynadık falan dedi ama yanılmışım. Buradaki terimleri ve dilbilgisi kurallarını bilmiyor ama yorum yeteneği ve soru çözme becerisine hayran kaldım. Eğitimin orada çok iyi olduğunu da anladım.

Bugün alışverişe gideceğim, kendim için. ınternet'te çok güzel hamile kıyafetleri satan bir site buldum ve onların satışının yapıldığı mağazayı eşim Bursa'da bulmuş. internetten sipariş vermek yerine deneyerek alacağım. Gelince sizinle de paylaşırım.

canım çok sevindim gözün aydın.umarım hep böyle gider.demek erkek ihtimali var seninde vay bee heryer erkek oldu kızlar kıymetli olacak şimdizemuszemuszemuszemus.allah hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:

canım çok güzellerhihoyyyt.allah ağız tadıyla sağlıkla kullanmak nasip etsin.ayy böyle sizlerden görünce bişeyler almak için çok özeniyorum ama daha erken diye frenliyorum kendimi.gerçi beşiğini ve dolabını beğendim bende.rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin hepimize:Saruboceq:gerisi kolayy...

çanım sağol,ben frenleyemedim vallahi kendimi,sağlıkla alalım kuçaklarımıza bebişlermizide,gerisi kolay...

arabayi da pişiriciyi de çok beğendim, güle güle güzel günlerde kullan insallah
bitanem sağol,,,

çanım sende bize güzel haberler getirmişsin çok sevindim...darısı diğer arkadaşların başına...

X