2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay yerim ben elifimi maşallah ona biz daha 6.260 grımız:))) ama bu aydan sonra günde 15 gr alıp ayda 400 600 arası değişicekmiş bizde ateşlenmiştik aşı akşamı sıfır kollu bir badiyle yatırdım calpolüde verdim atlattmıştı sabaha annesinin meleğine güzel bir gün diliyorum :) kg gelince hamilelikte sadece 7 kg aldım doğumdan sonra 5 ayda 25 kg almışım fil oldum kocam ilk defa bu sabah çok kg aldığımı kırmadan söylemeye çalıştı ay ben ne halt edecem

günaydın canlarııım hepinizi çok özledim.. off ne kadar zormuş dün bütün gün pc başında olup burdan ayrı kalmak:umursamaz:
ben yarın (eğer kocam bişey çıkarmazsa) heybeli adaya gidiyorum kızımla kocamda akşam gelecek sabah dönecek dükkana pazar gününü bizimle geçirecek tüm gün pazar gecesi de döneceğiz belki pazrtesi.. duruma göre.
dün gece dışarı çıktık kızıma annem baktı bi kadeh bişey içtim, beşiktaşı satın aldım kocamla kawgalarımızı konuştuk bana sarfettiği kırıcı sözlerden konuştum, ilişkimizin bu şekilde yıpranacağını 2,3,4 sineye çekildikten bi süre sonra artık tahammülüm kalamayacağını belirttim.. ondan ayrılmak istemediğimi fakat beni buna zorladığını anlattım.. benimde bir gururum war o kadar doluyum ki bi dedliğime gelecek kopacağız diye korkuyorum dedim.. o da beklemediğim bi tepkiyle, ellerimi öperek ben seni kırdığımda sanıyormusun ki gece rahat uyuyorum.. kaç kez uyanıp içim içimi yiyo, pişman oluyorum orda hatalıyım biliyorum yapmamam gerekir dedi.. öyle işte baya konuştuk umarım çözebilmişimdir bazı sorunları.. hala kawgaların sebebi beni görüyor tabi..
sen kendine limit koy 1 ay benle kawga etme bana bulaşma bak bir huzursuzluğumuz olacak mı diyor!!!

saol hayatım bakalım zaman neleri gösterecek ..toptan gıda hali rami de canım, temizlik malzemelerini falanda ordan aldık 30 kilo çamaşır suyu 14tl 30kg yumuşatıcı 14tl
30kg el sabunu sıwı 14tl.. hepsi bidonlarda..

sen kavga sebebi çıkarma bak bir huzursuzluğumuz oluyor mu deseydin lmaz:

kzlar yazışmalarımız silinmiş galiba ben buna dün yorum yapmıştım yok.. şimdi..
sayfa yapısı hakkında konuştuk.. bne adaya gideceğimden bahsettim
daha neler konuştuk e hani nerdeler.....kötükedihüso

sen kavga sebebi çıkarma bak bir huzursuzluğumuz oluyor mu deseydin lmaz:

ya işte adam diyor ki ben ne dersem he de geç!!!!
bende öyle dedim.. sen dedim saçma sapan şeyler söyleme benim kızacağım karşı çıkacağım bişey söyleme bak kawga ediyomuyuz dedim.. ama anlamıyo sen kawga çıkarıyosun huzurumuzu bozuyosun diyo ben asla senle kawga etmem ömür boyu gül gibi yaşarız diyo.. bana destek ol sadece

hasret dün sölediğin sitede nerde takılıyosun bacım foruma girdim de pek fransız kaldım:1ninca:nerden girsem bilemedimkafamçokkarıştı

Rami'deki o hal 1-2 sene içinde kaldırılacakmış. Orada oturan akrabalarımda, arkadaşarımda demişlerdi.

selamlar cicoşlar,.site eski haline dönmüş,oh beeeeeeee:teytey:bu arada hasretin önerdiği site çok güzel,.bilmediğim okadar bilgi varmışki,.bu arada haktan yavaş yavaş emeklemeye başlayacak sanırım,.tam emeklemiyo ama,poposunu kaldırıp indiriyo,o şekilde ilerliyo,,.çok komik yaa,.sürünüyo resmen yerde

Kızlar dün yeni forum sorun çıkmıştır yöneticilerde eldeki en son yedeğe dönmüşlerdirdir. Oda dünden öncesi oluyor. Dün ki yazışmalar yok olmuştur. Ama zaten dün foruma girilemiyordu. Fazla bir şey yazılamamıştır.

hangi site orası

Günaydın canlar, misafirlerim var giremiyorum ama çok özlüyorum sizi. açıkçası bu ara yazdıklarınızı bile takip edemiyorum inşallah herşey yolundadır. hepinizi öpüyorum

Merhaba canlarım,

Dün doktora gittim tahlillerimi göstermeye. Durum ciddi görünüyor. Bu sabah da tiroid sintigrafisi çektirdim, onun sonuçlarına göe karar verilecek neyim olduğuna.
Radyasyon alsım, bu gece 12'ye kadar Doruk'umu emzirmemem, kucağıma almamam gerekiyor.

Ayfercim hoşgeldin canım...
Hilal'im kocaman olmuş maaşalah. Ek godalara de geçmiş.
Bir biz kaldık sanırım hala anne sütü ile devam eden.
Bakalım bu akşamki kontrolümüzde ne olacak...

Çok geçmiş olsun...

Hasretcim en azından farkında ne yaptığının, bu da birşeydir :)

Doruk da aynı durumda...
Hatta ilerleyemeyince kızıp bağırıyor :)

Selam kızlar, dünkü yazdıklarımız silinmiş anlaşılan, kaç saattir en son hangi sayfada kaldığımı arıyorum, meğer yokmuş :)) herkes iyidir umarım, benim kız uyanmak üzere, o uyanmadan 2 satır yazayım dedim.

Bosnacım, geçmiş olsun canım, inşallah herşey yoluna girer en kısa zamanda.
Pancuben hoşgeldin sende.
Ben ara ara girdiğim için foruma konuları ve kimin nerde ne yaptığını pek takip edemiyorum, arada atladığım bir çok şey olmuştur eminim, kimse alınmasın sakın, hepinizi seviyorum ve çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…