2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok be yazgıcım 2de burdan çıktığımız farzet 3te deniz otobüsü war.. oraya warıp paytonla beache çıkmamız 4,30 bulacak ee ne anladım o işten ben bizimki bide çalışıyor 8de iş başı yapması gerekken.. 9a kaydırdı bizmki 9da işte olması lazım.. yani hiç gerek yoktu yarın gideceğiz 12gibi.. en gec 1,30 wapuruyla.. yarın çalışmıyorda 9 wapuruyla döneriz.. yada 10..
amma anlattım amaaklinialirimsmile
bizim burdan adalar 2.50 saat sürüyo..hangi adaya gideceksiniz kız?
allah hayırlısını versin...hayırlı gelinler versin...
bizimde çenemizi tutsun..karışmayalım gelinlere :)))))))))))
aminn aminn:)
evet avşada deniz anası çokmuş..bu sene erdektede çok vardı..birde ölüp kıyıya vurmuş bir sürü..denizin içinde kuma bastıkça insanın ayağının altına vıçık vıçık geliyorlardıç...bu sene hiç beğenmedim ben erdeğin denizini ya...

anaaaa erdektedemi çok..ohaoldumsmile
denizleri deniz anaları basmış,
ıyyy ben çok korkuyorum ve tiksiniyorumÇok üzgünüm çoook
deniz ayakkabısı alırım bende

bizim burdan adalar 2.50 saat sürüyo..hangi adaya gideceksiniz kız?

aminn aminn:)

anaaaa erdektedemi çok..ohaoldumsmile
denizleri deniz anaları basmış,
ıyyy ben çok korkuyorum ve tiksiniyorumÇok üzgünüm çoook
deniz ayakkabısı alırım bende

ya orasıda öyle bende hiç sevmem....

herkese merhaba sinirlerim altüst moral desen sıfır neyse..bizde bugün aşı olduk calpol verdim ancak uyudu.6.ayında 3tane vurulacakmış eskiden böyle değidi özel alıyoduk bi seferde halloluyodu şimdi mahvediyolar çocukları yaa.bizimkide 600 gr almış buay çok iştahsızdı mamayı reddediyodu genelde beni emdi boy 4 cm uzamış yanlız 64,5 düz hesap 65.damlalarımızıda aldık.sıcaklardan iştahsızlar galiba bizde 4 numara bez kullanıyoruz.dün misafir vardı giremedim ama allahtan sayfalar fazla ilerlememiş.
-----selkie maşallah emirhana inşallah hep böyle gider.

-canım sıkılıyor?????????????????????????????????????

Shambala - An Alternative Escape
canım tatile gitmek denize girmek uzunmak istiyor geçen sene burdaydık bakın bakalım beğenecekmisiniz ben çok istiyordum bu senede gidek ama biraz pahalıya geliyor kaldık evde

çok güzel bayıldım..otantik..muhteşem görünüyo....yarım pansiyonmu burası aceba?

ya ben de tatil istiyorummmmmmmmmmm...bizde geçen sene burdaydık

http://www.tatilinfo.com/?sayfa=otelinfo&otel=87&bolum=detay

ama bu sene ev kredisi yüzünden gidemiyoruz...hoş bebiş te küçük daha ama......şu sıcaklarda insan basıp gitmek istiyoooooo...........

Son düzenleme:
çok güzel bayıldım..otantik..muhteşem görünüyo....yarım pansiyonmu burası aceba?

TatilInfo | Alaiye Resort Hotel

ama bu sene ev kredisi yüzünden gidemiyoruz...hoş bebiş te küçük daha ama......şu sıcaklarda insan basıp gitmek istiyoooooo...........

Seneye tatile çıkmayanımız kalmayacak herhalde. Bizim ev ödememiz de bitmiş olacak. Sonrasında ufak bir borcumuz var. Belki araba almış oluruz kendi arabamızla gideriz bir yere. Şu hale bak elde avuçta birşey yok gelecek senenin hayallerini kuruyorum.

siz gene böyle güzel tatiller yapmışsınız...ben büyük oğlan doğdu doğalı annemin yazlığında tatil yapıyorum...iyiki annem orayı almış....yoksa hiç tatil görmeyeceğim sanırım ben.....

bende tatile gitmek istiyorum çok istiyorum çok istiyorum:eek:
geçen gün kocişim telefon alacaktı bana sırf bu sebepten istemedim.tabii kesin gene gidemem ben biryerlere tel ide almadığımla kalırımsempatiksalakcinni:umursamaz:

delircem az kaldı hiç uyumuyo bu cocuk sabahtan beri üstelik dr a gittik 15 günde sadece 125 gr almış artık tam 4 aylık olduk bugün sırf anne sütüydü yetmiyorum artık sanırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TatilInfo | Alaiye Resort Hotel

bende bu otele bakıyodum eylülde çıkcaz tatile hem bebişte 6aylık oluyo genelde otelin yorumları genelde güzel ama bazıları yemeklerini falan beğenmemiş sence nasıl bi yer verilen paraya değiyormu incekum denizi güzel olur buranın nasıl sahili

Selam arkadaşlar
Geçmişi okuyorum bir taraftan sinek bizdede gündemde.. Elinin üstünden yemiş yazık..Bu arada ben Tibetin odasını dün itibariyle ayırdım.. Yatak odası daha sıcak bebek odası biraz daha iyi.. Kapıyı açık bıraktım gece kulağım hep ondaydı.. 2 defa uyandı emdi tekrar uyudu sabah 7.30 da babamızı geçirmeye uyandı.. Sabah yatak odasındaki beşiği boş gördüğümde içimde tuhaf bir acı oluştu.. allah yoklukluklarını göstermesin. Bu arada bebişin odasını ayıran varmı? Bebişin odasında benim oturacağım bir yer olmadığı için emzirmek için yatak odasına aldım.. oraya emzirme koltuğumu yoksa kanepemi alayım.? Kanepede yine ayaklarımda sallayabilirim diye düşünüyorum. siz ne yapacaksınız arkadaşlar??

Daha o minicik annesi çok erken ayırmadın mı. kokunu ister nefesini ister allah korusun kussa etse yanında olsun nası ayırdın. sıcsaksa sıcak bişey olmaz bizim odamızda çok sıcak ama napalım beraberiz hep. ben geçen sabaha karşı emzirdim yatırdım 10 15 dk sonra bi kusmaya başladı bi ugultu duydum hemen kalktım düzelttim eğer odada olmasaydı allahım korusun düşünmek bile istemiyorum. bari 6 aydan sorna ayır.

bende bu otele bakıyodum eylülde çıkcaz tatile hem bebişte 6aylık oluyo genelde otelin yorumları genelde güzel ama bazıları yemeklerini falan beğenmemiş sence nasıl bi yer verilen paraya değiyormu incekum denizi güzel olur buranın nasıl sahili

canım biz çok memnun kaldık.geçen yaz temmuz sonunda ordaydık...herşey mükemmeldi...hele çocuklu aileler için süper.2 ayrı havuz var.ana havuz büyük kaydıraklı ve otelin ana bölümünde.bi de alt geitten geçip gidilen bölümü var...oraya da genelde çocuklu aileler takılıyo....ufak kaydıraklar falan var.snack bar da var.orada da atıştırabiliyosun....yemeklere gelince asya hanıma hamile olduğum için bulantılarım vardi az az....ben pek anlayamadım.ama eşim çok beğendi......giderseniz çin mutfağını mutlaka deneyin...

canım biz çok memnun kaldık.geçen yaz temmuz sonunda ordaydık...herşey mükemmeldi...hele çocuklu aileler için süper.2 ayrı havuz var.ana havuz büyük kaydıraklı ve otelin ana bölümünde.bi de alt geitten geçip gidilen bölümü var...oraya da genelde çocuklu aileler takılıyo....ufak kaydıraklar falan var.snack bar da var.orada da atıştırabiliyosun....yemeklere gelince asya hanıma hamile olduğum için bulantılarım vardi az az....ben pek anlayamadım.ama eşim çok beğendi......giderseniz çin mutfağını mutlaka deneyin...

saol canım ilgilendiğin için banada güzel geldi bakalım bi kaç otel daha var kafamda kaydirigubbakcemile2

merhaba güzel anneler ve melekler; şükürler olsun
13 gün sonra sizlere kavuşmanın sevinci var...
Öncelikle slaytlar süper olmuş buradan tşklerimi sunuyorum uzun zaman hatırlanır ve ben bilgisayarıma da kaydettim kızıma büyüdüğünde göstermek için arşivleyeceğim....
geçmişe fazla bakamadım ama gördüklerim
HASRET;cerene çok geçmiş olsun bu yaa bu zamanda çok hareketlenmeye başladılar dikkat etmek lazım
BOSNA; Sana da geçmiş olsun canım tiroidlerinde sorun varmış galiba
NİLÜFERSAHH;İşe dönmüşsün sanırım hadi hayırlısı olsun
SELKİE; hoşgeldin tatilden dönmüşsün sende....

bizi sorarsanız biz gayet iyiyiz 13 gün geliboluda güzelde olsa tatil geçirdik ama eşimin kız kardeşi erken doğum yaptı aklımız hep burdaydı ....2750 gr 48 cm doğdu 5 temmuzda birden suyu patlamış sabahı doğum yaptı sezeryanla durumları iyi şimdi bugün görmeye gidicez...Hilal'e abla oldun artık sen diyoruz başlıyor gülmeye ....
Hilal'le ek gıdalara yavaş yavaş başladım öğlen bir meyva şeftali,bazen armut bazen az da olsa karpuz suyundan verdim şeftaliye bayıldı ....Kayınpeder köyden keçisütü getirdi yoğurt yaptım ondan da yiyoruz...Eve döndük artık şimdi çorbalara ve mamalara da başlarız artık Hilal hergeçen gün emmek daha çok istiyor tatil gidişi ve dönüşü otobüste hiç ağlamadı hep meme deydi mama bile az aldı ...Gelibolu da mama yaptığımda hep yarım bıraktı :sinifsinif:kumsal da bile emmek istedi : bende emzirdim birde bu aralar yabancılaşıyor kimi görse,kayınvalide,kayınpeder,eşimin anneannesine zor alıştı ...döndüğümüzde de ablama başlıyor ağlamaya ....
geçen akşam yazlıkta mangal yaptık kakasını yapmıştı eve gidip değiştireyim dedim kızlar bir görseniz mangal yaptığımız yerle ev 5 dk feryatlar koptu nasıl bir ağlama 10 dk sırf ağladı zor susturdum nedenini çözemedik ama sakinleşti sonradan....
22 temmuzda aşımız var 18 temmuzda 4 aylık olucaz ne cabuk büyüdüler bu arada 6 ağustosta büyük bir ihtimal işe başlayacağım şirkete yabancılar tailp olmuş en sevdiğim 2 arkadaşım genel müdürle toplantı esnasında tartışmışlar ve istifalarını vermişler ....Ortam iyice bozulmuş beni de çıkartsınlar da kızıma bakarım bende.....

şimdilik bu kadar görüşmek üzere uyku tutmadı beni yazayım dedim şimdi den

ne bilim o zamn iyidir herhalde onların normali 56lı dimi tamam burdada 20 ciwarı..
4 numaralar 56 oluyotr değilmi
birde 5 numara aldık oda 74+74 sanırım aynı para

cnm öncelikle ceroşa çok geçmiş olsun ben bu aralar pek giremez oldum benim kızda kucak delisi oldu bir iş yapamıyorum annemi bekliyorum her şey için ee tabi onlarda gelince bilgisayara yeğenim el koyuyo neyse allah sana sabır versin akkoyun ailesiyle çok zor ya ama ne yapıcaksın cnm katlanıyoruz
hasret bu arada toptan gıda hali nerede cnm ?

slm kızlar sabahtan bu yana hem nasıl kg veririm hemde şu sinir tüylerden nasıl kurtulurum derdindeyim hamam otu diye bişey buldum çok faydalıymış kullananınız varmı?

günaydın kızlarrr şerife cim kilolardan ancak emzirme bitince kurtuluruz boğazımız ancak o zaman durur. dün elifi aşıya götürdüm. 7250 olmuş 22 günde 350 gr almış ay sonu 500 olur yavaşladı artık kilo alımı ya aşıdan gelince calpol vermiştim gündüz rahattı akşam ateşlendi.37.5 oldu ateşi hemen calpol verdim ıslak bez koydum geçti ama ben tüm gece uyumadım uyuduğumda kabuslar gördümm offfffffffff

X