- 31 Ekim 2008
- 5.878
- 13
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #67.921
Aminnn...
Yavruma kavuşma vaktim geldi çok şükür, çıkıyorum.
Öptüm hpinizi...
öptük bizde sizi...opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn...
Yavruma kavuşma vaktim geldi çok şükür, çıkıyorum.
Öptüm hpinizi...
bizim burdan adalar 2.50 saat sürüyo..hangi adaya gideceksiniz kız?yok be yazgıcım 2de burdan çıktığımız farzet 3te deniz otobüsü war.. oraya warıp paytonla beache çıkmamız 4,30 bulacak ee ne anladım o işten ben bizimki bide çalışıyor 8de iş başı yapması gerekken.. 9a kaydırdı bizmki 9da işte olması lazım.. yani hiç gerek yoktu yarın gideceğiz 12gibi.. en gec 1,30 wapuruyla.. yarın çalışmıyorda 9 wapuruyla döneriz.. yada 10..
amma anlattım amaaklinialirimsmile
aminn aminn:)allah hayırlısını versin...hayırlı gelinler versin...
bizimde çenemizi tutsun..karışmayalım gelinlere :)))))))))))
evet avşada deniz anası çokmuş..bu sene erdektede çok vardı..birde ölüp kıyıya vurmuş bir sürü..denizin içinde kuma bastıkça insanın ayağının altına vıçık vıçık geliyorlardıç...bu sene hiç beğenmedim ben erdeğin denizini ya...
bizim burdan adalar 2.50 saat sürüyo..hangi adaya gideceksiniz kız?
aminn aminn:)
anaaaa erdektedemi çok..ohaoldumsmile
denizleri deniz anaları basmış,
ıyyy ben çok korkuyorum ve tiksiniyorumÇok üzgünüm çoook
deniz ayakkabısı alırım bende
-canım sıkılıyor?????????????????????????????????????
Shambala - An Alternative Escape
canım tatile gitmek denize girmek uzunmak istiyor geçen sene burdaydık bakın bakalım beğenecekmisiniz ben çok istiyordum bu senede gidek ama biraz pahalıya geliyor kaldık evde
çok güzel bayıldım..otantik..muhteşem görünüyo....yarım pansiyonmu burası aceba?
ya ben de tatil istiyorummmmmmmmmmm...bizde geçen sene burdaydık
TatilInfo | Alaiye Resort Hotel
ama bu sene ev kredisi yüzünden gidemiyoruz...hoş bebiş te küçük daha ama......şu sıcaklarda insan basıp gitmek istiyoooooo...........
çok güzel bayıldım..otantik..muhteşem görünüyo....yarım pansiyonmu burası aceba?
ya ben de tatil istiyorummmmmmmmmmm...bizde geçen sene burdaydık
TatilInfo | Alaiye Resort Hotel
ama bu sene ev kredisi yüzünden gidemiyoruz...hoş bebiş te küçük daha ama......şu sıcaklarda insan basıp gitmek istiyoooooo...........
Selam arkadaşlar
Geçmişi okuyorum bir taraftan sinek bizdede gündemde.. Elinin üstünden yemiş yazık..Bu arada ben Tibetin odasını dün itibariyle ayırdım.. Yatak odası daha sıcak bebek odası biraz daha iyi.. Kapıyı açık bıraktım gece kulağım hep ondaydı.. 2 defa uyandı emdi tekrar uyudu sabah 7.30 da babamızı geçirmeye uyandı.. Sabah yatak odasındaki beşiği boş gördüğümde içimde tuhaf bir acı oluştu.. allah yoklukluklarını göstermesin. Bu arada bebişin odasını ayıran varmı? Bebişin odasında benim oturacağım bir yer olmadığı için emzirmek için yatak odasına aldım.. oraya emzirme koltuğumu yoksa kanepemi alayım.? Kanepede yine ayaklarımda sallayabilirim diye düşünüyorum. siz ne yapacaksınız arkadaşlar??
bende bu otele bakıyodum eylülde çıkcaz tatile hem bebişte 6aylık oluyo genelde otelin yorumları genelde güzel ama bazıları yemeklerini falan beğenmemiş sence nasıl bi yer verilen paraya değiyormu incekum denizi güzel olur buranın nasıl sahili
canım biz çok memnun kaldık.geçen yaz temmuz sonunda ordaydık...herşey mükemmeldi...hele çocuklu aileler için süper.2 ayrı havuz var.ana havuz büyük kaydıraklı ve otelin ana bölümünde.bi de alt geitten geçip gidilen bölümü var...oraya da genelde çocuklu aileler takılıyo....ufak kaydıraklar falan var.snack bar da var.orada da atıştırabiliyosun....yemeklere gelince asya hanıma hamile olduğum için bulantılarım vardi az az....ben pek anlayamadım.ama eşim çok beğendi......giderseniz çin mutfağını mutlaka deneyin...
ne bilim o zamn iyidir herhalde onların normali 56lı dimi tamam burdada 20 ciwarı..
4 numaralar 56 oluyotr değilmi
birde 5 numara aldık oda 74+74 sanırım aynı para