2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrrr...:dance:

nasılsınız bakalım......dün akşam görümcemlerle fuare gittik.....oradaki müziğe,gürültüye,ışıklara bayıldı asya....hop hop hopladı sevinçten......

bugün misafirlerim var kalabalık.....hadi ben hazırlıklara başlayım...öpüyorum herkesi........iyi pazarlar...............

hayır olmuyo zaten diye rahattık valla

evet tüp tü hasret eşim istemiyor kesin alınacak yani.

ben de karşıydım kürtaja ama büyük konuştum başıma geldi ne diyim bakamam üçüne şimdi bile çok zorlanıyoruz üçüncü gelince ne yaparız bilmem eşim kesinlikle istemiyor zaten yarına randevuyu aldık kısmet işte....

Allah yardımcın olsun, kürtajın manevi yükü de çok ağır olmalı. Bizde aynı hataya düştük çocuk sahibi olamayacağımız söylendi diye 2 sene korunmadık. Tam 2 sene sonra hamile olduğumu öğrendim. Büyük bir borç altındayken, nasıl yapacağız ne edeceğiz derken geldi Esin. Şİmdi bir daha hamile kalsam bende ne yapacağımı bilemezdim. Allah kimseyi böyle sınamasın.

kızlar yarın yemekte misafirim olacak. bildiğiniz değişik ve lezzetli bi tarif var mı? farklı bi tarif yazan olursa çok sevinicemopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
tabi bugün pazar kimsecikler yok bende eşim uyuyorken bir bakayım dedim.
MERAL canım yaptım irmik tatlısını çok güzel oldu eşim sütlü tatlı sevmez pek o bile bayıldıyerimsenibenteşekkürler canım.

yazgıcım ben de sana teşekkür ederim...halleyli pasta muhteşem oldu...misafirlerim gelmeden ben bitiricem hepsini sanırım kaydirigubbakcemile3

meral sanada kolay gelsin canım.yemekli misafir de çok zor...benim bugünki ekibe görümcemleri de çağırdım..sanırım akşamada kalırlar.ne yemek yaparım hiç bilmiyorum.....

kızlar yarın yemekte misafirim olacak. bildiğiniz değişik ve lezzetli bi tarif var mı? farklı bi tarif yazan olursa çok sevinicemopuyorumnanaktan

canım sana basit ama şık görünen bir tarif yazayım...kuşbaşı etleri kavur,garnitür ekle...tuz,baharat ekle sitediğin kadar...bu karışımı küçük kaselere koy...paşabahçenin oluyor ya fırına girebilen...onun gibi....kaselerin üzerine birer milföy kapat üstlerine uyumurta sarısı sür...tepsiye diz kaseleri dibine su koy ki buhar yapsın güzel kabarsın milföyler:)
milföyler kabarıp kızarana kadar kalsın fırında çıkar soğusun ısıtmak için yine tepsinin dibine sıcak su koyabilirsin...ya da misafirlerin gelmesine yakın fırına koyarsın....ters çevirdiğinde karışım milföyün içinde kalıyor o da altta tas gibi...çok sık oluyor basit hem:):):):)

anlatabilmişimdir inşallah...

bu akşam yola çıkıyorum 1-2 gün giremem belki...Düzceye gidiyorum...sonra görüşürüz inşallah:) öptüm herkesi:):):):):)

günaydınnnnnnnopuyorumnanaktan
tabi bugün pazar kimsecikler yok bende eşim uyuyorken bir bakayım dedim.
MERAL canım yaptım irmik tatlısını çok güzel oldu eşim sütlü tatlı sevmez pek o bile bayıldıyerimsenibenteşekkürler canım.

Afiyet olsun canım. bence de irmik tatlısı hem çok kolay hem de çok leziz oluyoyerimseniben

meral sanada kolay gelsin canım.yemekli misafir de çok zor...benim bugünki ekibe görümcemleri de çağırdım..sanırım akşamada kalırlar.ne yemek yaparım hiç bilmiyorum.....

sağol cnm. sana da kolay gelsin. ben de bugün evi güzelce temizleyeyim ve tatlılarımı yapayım yarına da yemekleri yaparım. ama bi türlü karar veremiyorum ne yapacağıma. ne yapacağımı bulsam ona göre alışerişimi de yapıp rahatlıyacamaklinialirimsmile
ya sizin kayserililerin buzluğunda mantı olur illa ki, biraz mantı haşlarsın bi de misafirlerden kalan birek çörek türlerinden yerler oldu bittisempatiksalakcinni mantın yoksa da fırına sosladığın bi tüm tavuk sür bence en pratiği o olur herhalde

canım sana basit ama şık görünen bir tarif yazayım...kuşbaşı etleri kavur,garnitür ekle...tuz,baharat ekle sitediğin kadar...bu karışımı küçük kaselere koy...paşabahçenin oluyor ya fırına girebilen...onun gibi....kaselerin üzerine birer milföy kapat üstlerine uyumurta sarısı sür...tepsiye diz kaseleri dibine su koy ki buhar yapsın güzel kabarsın milföyler:)
milföyler kabarıp kızarana kadar kalsın fırında çıkar soğusun ısıtmak için yine tepsinin dibine sıcak su koyabilirsin...ya da misafirlerin gelmesine yakın fırına koyarsın....ters çevirdiğinde karışım milföyün içinde kalıyor o da altta tas gibi...çok sık oluyor basit hem:):):):)

anlatabilmişimdir inşallah...

bu akşam yola çıkıyorum 1-2 gün giremem belki...Düzceye gidiyorum...sonra görüşürüz inşallah:) öptüm herkesi:):):):):)

çok sağol canım benim, denicem bu tarifi güzel olacak bencekaydirigubbakcemile2
iyi tatiller Hanifecim, ben de gelecek hafta pazar armutluya gidiyorum, bu hafta da misafirlerim olacak ben de pek takılamam sanırım

kızlar daha doğmamıs bı bebegın sıze cok ıhtıyacı war elınızde bulunan yenı doğmuş bebek kıyafetlerın yenı doğmuş bebeğe yarıyacak hertürlü malzemeye ıhtıyacımız var annesı 8 aylık hamıle 1 ay sonra doğum yapacak eğer elınızde varsa daha doğmamıs bır bebege yardım elıde sız uzatın bırde genç kızlarımız var ıkız ıkıtane sıze olmayan eskımıs kullanmadıgınız kıyafetlerınızıde bu kızlarımıza yollarmısınız cocukların hepsı babasız arkdasalr ıkız kızların babaları ölmuş hamıle bayanıda kocası terk ettmıs bır yardım elıde sızlerden beklıyorum

kızlar daha doğmamıs bı bebegın sıze cok ıhtıyacı war elınızde bulunan yenı doğmuş bebek kıyafetlerın yenı doğmuş bebeğe yarıyacak hertürlü malzemeye ıhtıyacımız var annesı 8 aylık hamıle 1 ay sonra doğum yapacak eğer elınızde varsa daha doğmamıs bır bebege yardım elıde sız uzatın bırde genç kızlarımız var ıkız ıkıtane sıze olmayan eskımıs kullanmadıgınız kıyafetlerınızıde bu kızlarımıza yollarmısınız cocukların hepsı babasız arkdasalr ıkız kızların babaları ölmuş hamıle bayanıda kocası terk ettmıs bır yardım elıde sızlerden beklıyorum

herkese merhaba canım ben oğlumun hediye gelenleri ve kızımın kıyaftelerini ihtiyacı olanlara dağıttım zaten olsa inan gönderirdim allah yardımcıları olsun.
olcay ve meral allah yardımcınız olsun valla eli çocuklu misafir ağırlıyosunuz valla.bence tavuğun doldurun içini haşlayın suyuna pilav çorba yapın tavuğuda tereyağda kızartın yanınada bir zeytinyağlı salata veya yoğurtlama oldu bitti işte.
------parfe yapabilirsiniz tatlı olarak.
-----bir dizi bisküviyi kırıklayın içine 3 tatlı kaşığı pudra şekeri bir bardak süt,bir paket krem şanti blendırdan geçirin.ıslatılmış bir borcama bu harcı koyun.üzerine yine bir subardağı süt,3 tatlı kaşığı pudra şekeri,bir paket krem şanti,bir su bardağı ceviz,bir su bardağı hindistan cevizi,blendırdan geçirin borcamdaki diyer karışımız içine dökün.buzdolabına koyun.bazıları içine yumurtanın beyazınıda ekliyo ama ben pişen bişey oladığı için koymuyorum artı malzemeyi misafire göre arttırabilirsiniz

Haftanın ilk günaydını benden olsun...

Günaydın herkese,
Bebişlerimiz iyidir inşallah...

Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı... Benim kuzunun gelişimi, hareketliliği, kendisi ile aynı ayda olan bebeklerden öndeymiş... Boyu 65 cm olmuş, 3 haftada 3,5 cm uzamış yani... Fakaaaat, 3 haftada sadece 210 gr almış. Çok canım sıkıldı, sadece anne sütünde ısrar etmemem lazım sanırım.
Yine de doktorumuz emzirme düzenini değiştirerek 5 gün daha süre verdi. Narkoz aldığı için iştahsız olabilirmiş, biraz daha deneyelim dedi. Şimdi gündüz 2 saatte bir biberon verilecek, gece de 3 saatte bir emzirilecek. Uyusa bile uyandırıp emziriyorum, bakalım ne olacak?
Bu arada hiç bir açlık belirtisi yok kuzuda, gayet huzurlu, oynuyor, çığlıklar atıyor, düzenli uyuyor, anlamadım gitti...

kızlar günaydın nasılsınız..ben ev işi ytapıyorum eğer erken biterse işim dr ye götüreceğim emirhanı..bakalım bu ay nasıl olmuş..ben bi boğazlarına baktırayım..kızarıklık ne durumda....iştahsızlığıda varya onuda bir sorucam...

bosna canım maşallah oğluşuna....üzülme önümüzdeki ay inşallah güzel kilo alır..emirhanda geçen ay 300 gr aldı sadece....insan çok üzülüyor..içine oturuyor...seni çok iyi anlıyorum...

ya tek tek alıntı yapamıyorum yazı tipini ayarlayamıyorum bi hal war bu sabah bende..

gülcancım cidden karmaşık bi dıurum hadi biberon alsa dicem biberona alıştı memeyi yadırgıyor ama o da değil.. muhtemelen sıcaklardan çocuk emmek istemiyorum emerken zaten yoruluyorlar terliyorlar o nedenle senin kız sıkıya gelemiyor sanırım..

mihriban gece doyurdunmu denedinmi yine aynı mı?

gnaydın arkadaşlar.....

dün öldüm valla...gündüz 19 kişilik misafir ağırladım.akşam da 10 kişilik yemekli misafir......yavrucuğum dün gürültüden gözünü kırpmadı...çok huzursuz oldu........hiç sevmiyo kalabalığı......ayrıca deli ettiler beni dün...biri diyo ay bu çocuk pişiyo .....biri diyo ay ayakları üşür çorabını giydir(40 derecede),kayınvalidem ve annem başlıyo bu çocuk doymuyo meme aranıp duruyo,halbuki uykusuzluktan...görümcem ne bulursa yediriyo,veriyo ağzına........ben annesiyim yaf...benden iyi kim anlar çocuğumun derdinden...çıldırıyordum dün az kaldı.......

Günaydın canlaropuyorumnanaktan site sonunda çalışır duruma gelmiş. bu akşam misafirlerim var kızlar ve bu hafta bende olacaklar. bu hafta ancak arada girer okurum yazdıklarınızı. pazar günü de zaten armutluya gidiyorum 15 günlüğüne. özlicem sizi

Haftanın ilk günaydını benden olsun...

Günaydın herkese,
Bebişlerimiz iyidir inşallah...

Cumartesi günü doktor kontrolümüz vardı... Benim kuzunun gelişimi, hareketliliği, kendisi ile aynı ayda olan bebeklerden öndeymiş... Boyu 65 cm olmuş, 3 haftada 3,5 cm uzamış yani... Fakaaaat, 3 haftada sadece 210 gr almış. Çok canım sıkıldı, sadece anne sütünde ısrar etmemem lazım sanırım.
Yine de doktorumuz emzirme düzenini değiştirerek 5 gün daha süre verdi. Narkoz aldığı için iştahsız olabilirmiş, biraz daha deneyelim dedi. Şimdi gündüz 2 saatte bir biberon verilecek, gece de 3 saatte bir emzirilecek. Uyusa bile uyandırıp emziriyorum, bakalım ne olacak?
Bu arada hiç bir açlık belirtisi yok kuzuda, gayet huzurlu, oynuyor, çığlıklar atıyor, düzenli uyuyor, anlamadım gitti...

maşallah cnm Doruk paşaya. nasılsa 4.ayını doldurdu artık olmadı ek gıdaya başlarsınız cnm,takma kafaya

herkese merhaba canım ben oğlumun hediye gelenleri ve kızımın kıyaftelerini ihtiyacı olanlara dağıttım zaten olsa inan gönderirdim allah yardımcıları olsun.
olcay ve meral allah yardımcınız olsun valla eli çocuklu misafir ağırlıyosunuz valla.bence tavuğun doldurun içini haşlayın suyuna pilav çorba yapın tavuğuda tereyağda kızartın yanınada bir zeytinyağlı salata veya yoğurtlama oldu bitti işte.
------parfe yapabilirsiniz tatlı olarak.
-----bir dizi bisküviyi kırıklayın içine 3 tatlı kaşığı pudra şekeri bir bardak süt,bir paket krem şanti blendırdan geçirin.ıslatılmış bir borcama bu harcı koyun.üzerine yine bir subardağı süt,3 tatlı kaşığı pudra şekeri,bir paket krem şanti,bir su bardağı ceviz,bir su bardağı hindistan cevizi,blendırdan geçirin borcamdaki diyer karışımız içine dökün.buzdolabına koyun.bazıları içine yumurtanın beyazınıda ekliyo ama ben pişen bişey oladığı için koymuyorum artı malzemeyi misafire göre arttırabilirsiniz

sağol Filizcim tarif için

gnaydın arkadaşlar.....

dün öldüm valla...gündüz 19 kişilik misafir ağırladım.akşam da 10 kişilik yemekli misafir......yavrucuğum dün gürültüden gözünü kırpmadı...çok huzursuz oldu........hiç sevmiyo kalabalığı......ayrıca deli ettiler beni dün...biri diyo ay bu çocuk pişiyo .....biri diyo ay ayakları üşür çorabını giydir(40 derecede),kayınvalidem ve annem başlıyo bu çocuk doymuyo meme aranıp duruyo,halbuki uykusuzluktan...görümcem ne bulursa yediriyo,veriyo ağzına........ben annesiyim yaf...benden iyi kim anlar çocuğumun derdinden...çıldırıyordum dün az kaldı.......

Bugün iyice dinlern bari Olcay'cım. benim oğluş ta hiç sevmiyor kalabalığı,acayip huzursuz oluyor.en mutlu olduğu yer odamız. zaten bebek hakkında durmadan yorum yapanlar yok mu çok sinir oluyorum ben de:mymeka:

X